2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yani göbek deliğinde değilde kasığın alt kısmında batma ve ağrı oluyor hamilelikte

Arkadaşlar ben geçen hafta aldığım güzel haberle buradaydım, tabiri caizse bugün yere çakıldım. Öylesine kontrol amaçlı bhcg baktırdım 55'e düşmüş. Doktorum düşük yapıyorsun dedi. Kaldığım şehirde farklı bir hastaneye gitmek zorunda kaldım kimyasal gebelik olabilir dediler. Tabi bilmiyorum neler yaşadım ben bugün kafamı toplayamıyorum. Hepiniz kendinize çok dikkat edin Rabbim yavrularınızı size bağışlasın

Gecmis olsun canım. Her sey Allahtan uzme kendini. Ilk degerin kacti peki

101di doktor ultrasona aldı hemen. 4 haftalık gebesin dedi. Bilmiyorum o mu erkenden umutlandırdı beni. Hayırlısı olsun
Canım ben de mayis ayinda kimyasal gebelik gecirmistim. Simdi yine gebelik var. Diyecegim su ki sakın moralini bozma. Kimyasalın ardindan daha kolay gebe kaliniyor diyorlar. Ben de deger artisina bakicam nasip hayirlisi olsun cumlemiz icin

Insallahh tebrik ederim canim. Kac degerin gecikmeyle mi ogrendin.
Evet gecikme ile öğrendim. Sat 4 haziran. Bugun 34. Gündü. Testte negatif görüp rahatlarim belki regl olurum dedim ama aninda cikan cift cizgi ile şok geçirdim hemen eşimi aradim doktora gittik. Kan tahlili yapilmadi usg de kese gorundu 5 haftayla uyumlu :)

çok iyi yaa masallah canim. Benim de degerim 21.19 cikti bata 5 gun varken. Insallah ben de keseyi gorur kalp atisini duyarim amin

Bu arada geçen hafta kahverengi akintim olmuştu galiba o zaman yerlesme yasadim. Sonra akinti beyaza dönünce biraz suphelendim ama konduramadim. Bugun oylesine testle ogrenmis oldum :)

Bu arada geçen hafta kahverengi akintim olmuştu galiba o zaman yerlesme yasadim. Sonra akinti beyaza dönünce biraz suphelendim ama konduramadim. Bugun oylesine testle ogrenmis oldum :)
Ben lekelenmedim hic. Insallah vardir Rabbim korktuğuna uğratmasın kimseyi amin

Ah keşke kolay olsa canım bee kocamın her dediği canımı sıkıyor. Belkide alınganlık yapıyorum bilmiyorum ama o da hamileymişim gibi davranmıyor bana
Canım inan hepsi aynı hayatı kendimiz zorlaştırıyoruz inan buradan konuşmak bile insana çok iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…