2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Selam hanımlar
Ben şimdi doktordan geldim çok şükür keseyi minik bebeğimi kalp atışını gördük 🥰 şuan 5 hafta 6 günlüğüz darısı sizlerin başına inşallah hayırlısıyla görürsünüz minik kalp atışlarını ❤ Doktorum bir dünya kan tahlili istedi CMV igm toksoplasma kan grubu falan baya bişey var sizlerden yaptıran oldu mu gebelik enfeksiyon testleriymiş bir de kan uyuşmazlığımız var onun için
Doktor benden hiç birşey istemedi ya :KK43: kalp atışı için tekrar gittiğimde mi isteyecek acaba bilemedim.

Selam hanımlar
Ben şimdi doktordan geldim çok şükür keseyi minik bebeğimi kalp atışını gördük 🥰 şuan 5 hafta 6 günlüğüz darısı sizlerin başına inşallah hayırlısıyla görürsünüz minik kalp atışlarını ❤ Doktorum bir dünya kan tahlili istedi CMV igm toksoplasma kan grubu falan baya bişey var sizlerden yaptıran oldu mu gebelik enfeksiyon testleriymiş bir de kan uyuşmazlığımız var onun için
ben yaptırdım özelde yaptırınca baya pahalı oluyor bilginiz olsun ben bu cumartesi gidicem kalp atışlarını duymaya şimdi gitsem çıkar mı benim de acaba ay çok heyecanlı maşallah bebişinize bu arada :anneadayı:

Çok güzel hikayeler var aramızda inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız ilk hamişliği olan annelere tavsiyem tadını çıkarsınlar hiç bir şeyi sorun yapmayın buarada kızlar nerelerden yazışıyorsunuz ben sivastayım Sivas ta olanlar varmı aranızda 16 temmuz randevu aldım bakalım ne olacak

Kızlar göbek deliğinde saniyelik batma hissi ve kaşıntı ayrıca eşimle ilişki esnasında acı hissi değil ama batma zorlanma (eşim de hissetmiş vajinamın zorlandığını kasıldığını) ve geçmeyen akıntı ayrıca arada karın ağrısı ve kramp girmesi ve ilişki sırasında bir kaç gündür boşalamamam bu belirtileri yaşayanınız var mı adetime 4 gün kaldı ve ben 6 gün öncesinden dayanamayıp test aldım ama negatif çıktı 4 gün sonra adet olmam gerekiyor o zaman tekrar yapıcam sizce gebelik belirtilerini yaşıyormuyum göğüslerimde şişme yaklaşık 10 gündür var

Doktor benden hiç birşey istemedi ya :KK43: kalp atışı için tekrar gittiğimde mi isteyecek acaba bilemedim.
İlk gebeliğimi öğrendiğimde de gitmiştim doktora kalp atışı için çağırmıştı sanırım kalp atışını görünce istiyorlar tahlilleri

ben yaptırdım özelde yaptırınca baya pahalı oluyor bilginiz olsun ben bu cumartesi gidicem kalp atışlarını duymaya şimdi gitsem çıkar mı benim de acaba ay çok heyecanlı maşallah bebişinize bu arada :anneadayı:

Evet özelde 200 civarı tuttu ama iki çocuğum daha var çocuklarla devlet hastanesinde uğraşamam diye yaptırdım mecburen.

Merhaba herkese :KK200: Net olmamakla beraber sanırım ben de Mart 2020 annesi olacağım :21:
Dün acil serviste kan tahlili yaptırdım,856 çıktı ama acilin doktoru 'iç gebelik mi,dış gebelik mi bilemem takibe başlansın''deyince içime kurt düştü.
Değerim çok mu yüksek ki şüphelendi,hamile olduğuma tam sevinemedim bile
Hayırlısı ile yarını bekliyoruz şimdi,yarın kadın doğum uzmanına gideceğim.

Sizin ilk öğrendiğiniz de Hcg değeriniz neydi?

Canım ilk kızıma hamile iKen bende acilde öğrenmiştim beta 160 ile Dr.
Hemen kadın doğuma git baksın kimyasal mi vs dedi hemen nöbetçi digumhane gittim Dr şimdi öğrenilmez demişti .
Ki gayet normal bi hamilelik süreci yaşadım .
Acil Dr evhami mi iş bilmezligi mi bilemedim.
Canını sıkma hayırlı olsun

Selam hanımlar

Kan uyuşmazlık bizde de var ilk hamilelik de 6.ay da mı ne iğne vurulmustum
Birde doğumdan sonra bi doz olucak ti ama acil erken doğum yapınca vurulmadi diye düşünüyorum hatırlamıyorum vurdular mi.
Şimdi henüz Dr gitmedim ama kan uyuşmazlık olduğunu belirtirim bende

Çok güzel hikayeler var aramızda inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız ilk hamişliği olan annelere tavsiyem tadını çıkarsınlar hiç bir şeyi sorun yapmayın buarada kızlar nerelerden yazışıyorsunuz ben sivastayım Sivas ta olanlar varmı aranızda 16 temmuz randevu aldım bakalım ne olacak
Ah keşke kolay olsa canım bee😕 kocamın her dediği canımı sıkıyor. Belkide alınganlık yapıyorum bilmiyorum ama o da hamileymişim gibi davranmıyor bana

X