- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
Ben yaşıyorum canım kanama ve lekelenme olmadıpı sürece tehlike yok dedi doktor, büyüyor bebiş o yüzden oluyor dediB3nimde sanki adet olcakmis gibi agrim var bunu yasayan varmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaşıyorum canım kanama ve lekelenme olmadıpı sürece tehlike yok dedi doktor, büyüyor bebiş o yüzden oluyor dediB3nimde sanki adet olcakmis gibi agrim var bunu yasayan varmi
Aa ne guzel hayırlı ugurlu olsun saglıkla alırsmz ınsallah kucagınıza bende 5+5 im 6+3 te kontrole gıdecegım ınsallah biz de duyarız kalp atısını :))Selam hanımlar
Ben şimdi doktordan geldim çok şükür keseyi minik bebeğimi kalp atışını gördük şuan 5 hafta 6 günlüğüz darısı sizlerin başına inşallah hayırlısıyla görürsünüz minik kalp atışlarını ❤ Doktorum bir dünya kan tahlili istedi CMV igm toksoplasma kan grubu falan baya bişey var sizlerden yaptıran oldu mu gebelik enfeksiyon testleriymiş bir de kan uyuşmazlığımız var onun için
Benim ilk öğrendiğimde bat tan 1 gün sonra 435ti canımMerhaba herkese Net olmamakla beraber sanırım ben de Mart 2020 annesi olacağım
Dün acil serviste kan tahlili yaptırdım,856 çıktı ama acilin doktoru 'iç gebelik mi,dış gebelik mi bilemem takibe başlansın''deyince içime kurt düştü.
Değerim çok mu yüksek ki şüphelendi,hamile olduğuma tam sevinemedim bile
Hayırlısı ile yarını bekliyoruz şimdi,yarın kadın doğum uzmanına gideceğim.
Sizin ilk öğrendiğiniz de Hcg değeriniz neydi?
Bana da herkes soruyor ama benim canım hiçbir şey istemiyor, bugün ilk bulantımı da yaşadım çok kötü birşeydi, inşallah hep böyle devam etmez siz de var mı bulantı felan?Herkes soruyor canın tatlı mı istiyor ekşi mi diye hıc bısey istemiyor sadece közde patlıcan ve sogan olsa her öğün yerim
17:) bata kac var yada gectimi ben 6 varken ogrendim
Selam hanımlar
Ben şimdi doktordan geldim çok şükür keseyi minik bebeğimi kalp atışını gördük şuan 5 hafta 6 günlüğüz darısı sizlerin başına inşallah hayırlısıyla görürsünüz minik kalp atışlarını ❤ Doktorum bir dünya kan tahlili istedi CMV igm toksoplasma kan grubu falan baya bişey var sizlerden yaptıran oldu mu gebelik enfeksiyon testleriymiş bir de kan uyuşmazlığımız var onun için
Benim ilk öğrendiğimde bat tan 1 gün sonra 435ti canım
Evet canım ara ara benim de oluyorB3nimde sanki adet olcakmis gibi agrim var bunu yasayan varmi
Ondandır canım benim iki gün sonra 729 olmuştu, hiç strese girme sakın3 gün gecikme ile yaptırdım kan tahlilimi
Merhaba, Darısı başımıza inşallah.
Bizimde eşimle kan uyuşmazlığımız var,demek ki bize de bir sürü test yapılacak
Benim 3 gün sonraydı ondan mı bu kadar fazla çıktı acaba
en son dr kese etrafi duzensiz demisti bu dr gayet iyi dedi normal bir gebelik gubi dedi lekelenmelerim icin progestan verdi bir hafta sinra yine gel dedi bekliycez cnm calisiyorum 1 hafra da rapor alddim oyle dinlencem bklmrandevunuz nasıl geçti, umarım ciddi bir durum yoktur....
gözün aydın,bebeği gördü müen son dr kese etrafi duzensiz demisti bu dr gayet iyi dedi normal bir gebelik gubi dedi lekelenmelerim icin progestan verdi bir hafta sinra yine gel dedi bekliycez cnm calisiyorum 1 hafra da rapor alddim oyle dinlencem bklm
yok cnm daha kucuk sadece kese var belki de gordu ama demedi dusuk riski var ya simdi sevinirim kursagimda kalir falan ama 5 haftalik daha sadece kese gorulur sanirimgözün aydın,bebeği gördü mü
Ben 2 gündür yaşıyorum özellikle..B3nimde sanki adet olcakmis gibi agrim var bunu yasayan varmi
benim de 5+2 de sadece kese göründü,15 gün sonraya verdi randevuyuyok cnm daha kucuk sadece kese var belki de gordu ama demedi dusuk riski var ya simdi sevinirim kursagimda kalir falan ama 5 haftalik daha sadece kese gorulur sanirim
Sabahları kahvaltı yapana kadar hafif oluyor ınsallah hep boyle kalır da bulantı yasayanlara cubuk kraker yeyın dıyorlar yataktan kalkmadan bır ıkı tane deneyebilirsnBana da herkes soruyor ama benim canım hiçbir şey istemiyor, bugün ilk bulantımı da yaşadım çok kötü birşeydi, inşallah hep böyle devam etmez siz de var mı bulantı felan?
Merhaba canım şimdi kese görünür sen canını sıkma ve bekle benim bugün 5+6 günlük karından ultrasonla bebeği de gördük ama çok az göründü yani o yüzden haftaya tekrar çağırdı net görelim diye. Sen de bekle hayırlısıyla görürsün inşallahyok cnm daha kucuk sadece kese var belki de gordu ama demedi dusuk riski var ya simdi sevinirim kursagimda kalir falan ama 5 haftalik daha sadece kese gorulur sanirim
kese kerandevunuz nasıl geçti, umarım ciddi bir durum yoktur....
amin ins.benim de 5+2 de sadece kese göründü,15 gün sonraya verdi randevuyu
inşAllah sağlıcakla alırız hepimiz kucağımıza
Teşekkür ederim canım inşallah sen de görürsün 6 +3 de görünür artık. Benim çok az göründü haftaya tekrar çağırdı net görebilmek için biz anneler çok aceleciyizAa ne guzel hayırlı ugurlu olsun saglıkla alırsmz ınsallah kucagınıza bende 5+5 im 6+3 te kontrole gıdecegım ınsallah biz de duyarız kalp atısını :))
ins cnmMerhaba canım şimdi kese görünür sen canını sıkma ve bekle benim bugün 5+6 günlük karından ultrasonla bebeği de gördük ama çok az göründü yani o yüzden haftaya tekrar çağırdı net görelim diye. Sen de bekle hayırlısıyla görürsün inşallah
Kan uyuşmazlığı için belli haftalarda iğne de vuruluyorsun ben önceki gebeliklerimde vurundum. Benimde adetim bir gün gecikmişti 478 çıktı değerin normal bence.3 gün gecikme ile yaptırdım kan tahlilimi
Merhaba, Darısı başımıza inşallah.
Bizimde eşimle kan uyuşmazlığımız var,demek ki bize de bir sürü test yapılacak
Benim 3 gün sonraydı ondan mı bu kadar fazla çıktı acaba
Bugün ilk yaşadım canım ama çubuk kraker denemekte fayda var teşekkür ederimSabahları kahvaltı yapana kadar hafif oluyor ınsallah hep boyle kalır da bulantı yasayanlara cubuk kraker yeyın dıyorlar yataktan kalkmadan bır ıkı tane deneyebilirsn