2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok güzel hikayeler var aramızda inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız ilk hamişliği olan annelere tavsiyem tadını çıkarsınlar hiç bir şeyi sorun yapmayın buarada kızlar nerelerden yazışıyorsunuz ben sivastayım Sivas ta olanlar varmı aranızda 16 temmuz randevu aldım bakalım ne olacak
Inşallah canim Rabbim sag saglim kucagimiza almaya nasip etsin ben Zonguldaktan yaziyorum. Ilk gebeligim oldugu için biraz sabırsızım biran önce keseyi görmek ıstiyorum. Yaklasik 1 yıldır bu haberi bekliyoruz çok şükür Rabbime devamida güzel gelir inşallah 🤗

Herkesin bebişleri hayırlı olsun inşallah Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Benim de ilk bebişim tüp bebek oldu şuan yaşına girmek üzere. Şimdi tekrar normal yolla hamile kaldım. Gecikmeyle öğrendim. Çok heyecanlı süreç tekrar başlıyor

Arkadaşlar ben geçen hafta aldığım güzel haberle buradaydım, tabiri caizse bugün yere çakıldım. Öylesine kontrol amaçlı bhcg baktırdım 55'e düşmüş. Doktorum düşük yapıyorsun dedi. Kaldığım şehirde farklı bir hastaneye gitmek zorunda kaldım kimyasal gebelik olabilir dediler. Tabi bilmiyorum neler yaşadım ben bugün kafamı toplayamıyorum. Hepiniz kendinize çok dikkat edin Rabbim yavrularınızı size bağışlasın
Canım üzülme geçmiş olsun çeken anlar ancak inşallah tekrardan bir bebeğin olur Allah isteyen herkese versin

Herkesin bebişleri hayırlı olsun inşallah Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Benim de ilk bebişim tüp bebek oldu şuan yaşına girmek üzere. Şimdi tekrar normal yolla hamile kaldım. Gecikmeyle öğrendim. Çok heyecanlı süreç tekrar başlıyor
Bende iki yasindaki kizima evliligimizin 2. Yilinda tedaviyle gebe kaldim. Benimde bu ikinci kendiliğinden kaldim :)

Merhaba canım, hangi hastanede acaba bu doktor? Bir de nasıl birisi, yaklaşımı felan nasıl bilgi verebilirsen çok sevinirim☺
Hastane değil kendi muayenehanesi var. Ben uzun süredir tedavi görüyordum. Bu doktora gittiğim ilk ay hamile kaldım 😊 tavırları gayet ılımlı, çok iyi, çok ilgili birisi. Şehir dışında öğrendim gebeliğimi bu süreci mesajlaşarak sordu, takip etti, sorduğum onca soruya cevap verdi 😊 instagram hesabı falan var oradan inceleyebilirsin. Bir de arkadaşlarımın gittiği Abdullah göymen var. Onun da kendi muayenehanesi var. İkisini de çok övdüler. Ben İbrahim Halil özdurak'a gittim. Başka isimler de duydum ama en çok bu ikisinin namını duydum açıkçası.

Hastane değil kendi muayenehanesi var. Ben uzun süredir tedavi görüyordum. Bu doktora gittiğim ilk ay hamile kaldım 😊 tavırları gayet ılımlı, çok iyi, çok ilgili birisi. Şehir dışında öğrendim gebeliğimi bu süreci mesajlaşarak sordu, takip etti, sorduğum onca soruya cevap verdi 😊 instagram hesabı falan var oradan inceleyebilirsin. Bir de arkadaşlarımın gittiği Abdullah göymen var. Onun da kendi muayenehanesi var. İkisini de çok övdüler. Ben İbrahim Halil özdurak'a gittim. Başka isimler de duydum ama en çok bu ikisinin namını duydum açıkçası.
Çok teşekkür ederim bu doktoru da değerlendirmeye almalıyım o halde ☺️ Muayene ücretleri felan nasıl? Bunlar hakkında bilgi verebilir misin canım?

Kızlar göbek deliğinde saniyelik batma hissi ve kaşıntı ayrıca eşimle ilişki esnasında acı hissi değil ama batma zorlanma (eşim de hissetmiş vajinamın zorlandığını kasıldığını) ve geçmeyen akıntı ayrıca arada karın ağrısı ve kramp girmesi ve ilişki sırasında bir kaç gündür boşalamamam bu belirtileri yaşayanınız var mı adetime 4 gün kaldı ve ben 6 gün öncesinden dayanamayıp test aldım ama negatif çıktı 4 gün sonra adet olmam gerekiyor o zaman tekrar yapıcam sizce gebelik belirtilerini yaşıyormuyum göğüslerimde şişme yaklaşık 10 gündür var
ilk gebelik belirtileri ile regl belirtileri çok benzer bu nedenle adetini beklemeden bir şey söylemek çok zor .ya da net öğrenebilmek için kan testi de yapabilirsin. kesin sonuç verir

Kızlar 6+2 de kalp atışı duyulur mu sizce? Cuma günü doktora gitmek istiyorum çok mersk ediyorum artıkkk. ☺️

Arkadaşlar ben geçen hafta aldığım güzel haberle buradaydım, tabiri caizse bugün yere çakıldım. Öylesine kontrol amaçlı bhcg baktırdım 55'e düşmüş. Doktorum düşük yapıyorsun dedi. Kaldığım şehirde farklı bir hastaneye gitmek zorunda kaldım kimyasal gebelik olabilir dediler. Tabi bilmiyorum neler yaşadım ben bugün kafamı toplayamıyorum. Hepiniz kendinize çok dikkat edin Rabbim yavrularınızı size bağışlasın
Demekki sağlıklı bir gebelik olmayacaktı. İnşallah çok beklemeden müjdeli haberi alırsın yeniden. Mart olmasın Mayıs olsun Haziran olsun ne fark eder. Sağlıklı olsun, hayırlı evlat olsun inşallah

Yazdıkların beni biraz da olsa cesaretlendirdi. İki gebeliğimde tüp bebek. Öğretmenim özellikle bu ayda hamile kalmak Doğum izinleri açısından uygun oluyor. Bebek 5-6 aylık olana kadar extra izin almak gerekmiyor. Planlı olmasına rağmen bebeğimi kabullenemiyorum 🙁 2 yaşındaki kızım beni çok zorluyor. Süt alerjisi vardı çok geç öğrendik. Hep karın ağrısı vardı. Daha 4 aydır geceleri deliksiz uyuyabiliyorum. Kendime kızıyorum beklemediğim için. Dün doktora gidip keseyi görünce biraz daha kabullendim. Umarım geçicidir duygularım. Hep iki çocuğum olsun istedim sadece erken gibi geliyor.

Selam hanımlar
Ben şimdi doktordan geldim çok şükür keseyi minik bebeğimi kalp atışını gördük 🥰 şuan 5 hafta 6 günlüğüz darısı sizlerin başına inşallah hayırlısıyla görürsünüz minik kalp atışlarını ❤️ Doktorum bir dünya kan tahlili istedi CMV igm toksoplasma kan grubu falan baya bişey var sizlerden yaptıran oldu mu gebelik enfeksiyon testleriymiş bir de kan uyuşmazlığımız var onun için
alttan mi baktı göbeğinden mi peki arkadaşım

herkese meraba...5 temmuzda hcg 26,1 çıktı..ama sevinemedim hiç dün yine verdim kan sonuçlar çıkmadı patlamak üzereyim..:mad:

30. gündü ama benim 35 e kadar yolu var normalde döngümün... bugün 34. gün hala olmadım regl

X