2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar ben lazer e gidiyordum ve büyük ihtimalle son seansta hamilelik oluşuyorDu olusmustu yani inşallah sıkıntı oluşturmaz bundan sonra gitmem de

Kızlar ben lazer e gidiyordum ve büyük ihtimalle son seansta hamilelik oluşuyorDu olusmustu yani inşallah sıkıntı oluşturmaz bundan sonra gitmem de
Bende kızımdan önce başlamıştım 2 seans gittim sonra kestim.. kimisi zararlı değil diyor fakat riske atılmaz tabi.

Bende kızımdan önce başlamıştım 2 seans gittim sonra kestim.. kimisi zararlı değil diyor fakat riske atılmaz tabi.

Bundan sonra gitmem de o seans uygulanırken inşallah zarar vermemiştir. Yoksa hormonlar değişiyor zaten eetkisi azalır demişti görevli

Merhaba. Mart annelerimiz çoğalmış ne güzel daha da artacağız inşallah. Lekelenmeden korkmayın ne kanamalar geçiripte sapasağlam doğum yapanlar var. Benim sat 29 Mayıs, embriyo transferim 20 hazirandı. Henüz kan tahlili dışında doktora gitmedim. Cuma gideceğim ☺️ Kızım 28 aylık tuvalet eğitimi ile uğraşıyorum birde. Mide bulantısı falan yok henüz ama iştahım çok açık 😍

Vermemiştir öyle düşünelim biz.. sen ne zmn gideceksin görmeye

İkinci gebelik olduğu için öğrenir öğrenmez gitmeyeyim dedim.
İlk gebelikte yok kimyasal mi yok dış gebelik mi derken perişan olduk
Birde Dr konusunda karar veremedim
Bi başlayınca aynı Dr devam ediyor insan o yüzden bilmiyorum.
Evime yakın hastane olsa iyi olur 1 kızım var git gel kolay olur .
Ama riskli gebelik oluşur mu ilerleyen aylarda devlet hastanesinde özel bi Dr mu bulsam bilemedim

Merhaba. Mart annelerimiz çoğalmış ne güzel daha da artacağız inşallah. Lekelenmeden korkmayın ne kanamalar geçiripte sapasağlam doğum yapanlar var. Benim sat 29 Mayıs, embriyo transferim 20 hazirandı. Henüz kan tahlili dışında doktora gitmedim. Cuma gideceğim ☺ Kızım 28 aylık tuvalet eğitimi ile uğraşıyorum birde. Mide bulantısı falan yok henüz ama iştahım çok açık 😍

İkinci gebelik bizim için yeniden aynı heyecanlar başladı

İkinci gebelik bizim için yeniden aynı heyecanlar başladı
Benim eşim ve annem baskı yaptığı için gebelik planladım. Açıkcası hazır değilim🙄 İki gebeliğimde tüp bebek tedavisi ile olduğu için kıymetinin farkındayım çok şükür. Sadece korkuyorum. Özellikle ikinci veya üçüncü gebeliği yaşayanlar bende mi sorun yoksa normal mi acaba?

Merhaba. Mart annelerimiz çoğalmış ne güzel daha da artacağız inşallah. Lekelenmeden korkmayın ne kanamalar geçiripte sapasağlam doğum yapanlar var. Benim sat 29 Mayıs, embriyo transferim 20 hazirandı. Henüz kan tahlili dışında doktora gitmedim. Cuma gideceğim ☺ Kızım 28 aylık tuvalet eğitimi ile uğraşıyorum birde. Mide bulantısı falan yok henüz ama iştahım çok açık 😍
merhaba benim kızım da 10 yaşında :) ben de cuma gideceğim.. bugün leke yok olmasın da yaa :)
sana da kolay gelsin kızın küçükmüş:)

İkinci gebelik olduğu için öğrenir öğrenmez gitmeyeyim dedim.
İlk gebelikte yok kimyasal mi yok dış gebelik mi derken perişan olduk
Birde Dr konusunda karar veremedim
Bi başlayınca aynı Dr devam ediyor insan o yüzden bilmiyorum.
Evime yakın hastane olsa iyi olur 1 kızım var git gel kolay olur .
Ama riskli gebelik oluşur mu ilerleyen aylarda devlet hastanesinde özel bi Dr mu bulsam bilemedim
benim de karışık olucak bakalım nasıl şekillenicek durumlar:) ilk 1 2 özele gideyim dedim sonrasında devlet kontrolünde giderim diye düşünüyorum.. hayırlısı inşallahh :)

Kızlar Gebze Anadolu sağlık merkezi yada Gebze medikal parkta önereceğiniz doktor var mı?

Kızlar nasılsınız
Benim göğüslerim çok acıyor ya sizin de öyle mi baya sızlıyor batıyor. Sol göğsümün yanı kolumun altına doğru çok acıyor dokunamıyorun genel cerraha gidecektim ama Pazartesi randevum var kalp arışı görmeye gitcez nasipse doktoruma sorayım öyle gideyim dedim ama biraz da tedirgin oldum

Acıyor
Kızlar nasılsınız
Benim göğüslerim çok acıyor ya sizin de öyle mi baya sızlıyor batıyor. Sol göğsümün yanı kolumun altına doğru çok acıyor dokunamıyorun genel cerraha gidecektim ama Pazartesi randevum var kalp arışı görmeye gitcez nasipse doktoruma sorayım öyle gideyim dedim ama biraz da tedirgin oldum
Acıyor ama aşırı degıl elleyince acı hissediyorum sadece

Kızlar nasılsınız
benim de en büyük gebelik belirtim bu sanırım uçları ayrı etafı ayrı acıyor sanki yük gibi geliyor üstüne yatamıyorum o derece yani

X