2020 KPSS lisans +90 👍

Günaydın herkese, bende dün 4 coğrafya videosu izledim yarın artık tamamen coğrafyayı bitiriyorum, Aralık itibariyle de tarih ve vatandaşlığa giriş yapıyorum 😯
Sen direk videodan sonra tekrar ediyo musun sanırım Benim hocamın vodeolarını izliyorsun videonun ders notlarını da aldın mı ? Bir de bölümün ne senin canım

Sen direk videodan sonra tekrar ediyo musun sanırım Benim hocamın vodeolarını izliyorsun videonun ders notlarını da aldın mı ? Bir de bölümün ne senin canım
Evet benim hocamdan takip ediyorum, 2018 de çalışmaya karar vermiştim o dönemde tarih, matematik ve coğrafya dan not tutmuştum, o yüzden şimdi aynı defterlerimi kullanıyorum. Yeni şeyler eklendiyse ekstra notlar şeklinde yazıyorum. Videolardan sonra tekrar yapıyorum mutlaka
Mühendisim

Öl ğ
Evet benim hocamdan takip ediyorum, 2018 de çalışmaya karar vermiştim o dönemde tarih, matematik ve coğrafya dan not tutmuştum, o yüzden şimdi aynı defterlerimi kullanıyorum. Yeni şeyler eklendiyse ekstra notlar şeklinde yazıyorum. Videolardan sonra tekrar yapıyorum mutlaka
Mühendisim
Başarılar canım Allah gönlüne göre versin. Dersaneye gitmiyomusun

Öl ğ

Başarılar canım Allah gönlüne göre versin. Dersaneye gitmiyomusun
Teşekkür ederim canım amin, sana da başarılar
Malesef çok yoğun çalışıyorum, eve geç geliyorum, iznim de az, dershane fırsatım yok, zaten şurda birkaç ay sonra ders çalışabilme fırsatım bile olmayacak :KK43:

Teşekkür ederim canım amin, sana da başarılar
Malesef çok yoğun çalışıyorum, eve geç geliyorum, iznim de az, dershane fırsatım yok, zaten şurda birkaç ay sonra ders çalışabilme fırsatım bile olmayacak :KK43:
Çalışırken zor oluyor ama videolar dersaneden de faydalı. Aslımda videodan somra bolca soru çözsen daha iyi pekişir

Çalışırken zor oluyor ama videolar dersaneden de faydalı. Aslımda videodan somra bolca soru çözsen daha iyi pekişir
Evet fazlaca zor benim içinde, işten geç geliyorum, sabah erken gidiyorum, gün içinde de çok yoğunum, akşam sadece ders için 1-2 saatim kalıyor, videodan sonra hemen soru çözmeye çalışıyorum ama eğer çözemediysem de mutlaka ertesi gün yeni videoya başlamadan çözüyorum

IMG-20191201-WA0012.jpeg

Merhaba kizlar. Bu hafta yine istediğim gibi çalışamadım. İlla ki bir şey çıkıyor. Bir gün annemin günü vardı. Temizlik ikramla geçti. Ertesi gün hastaydım biraz. Ananemin şekeri cikti bir gün de hastanedeydik onun yanında derken zaman gecti.
IMG_20191201_125917.jpg

Merhaba kizlar. Bu hafta yine istediğim gibi çalışamadım. İlla ki bir şey çıkıyor. Bir gün annemin günü vardı. Temizlik ikramla geçti. Ertesi gün hastaydım biraz. Ananemin şekeri cikti bir gün de hastanedeydik onun yanında derken zaman gecti.Eki Görüntüle 2560684
Zaman geciyor valla kasimi da bitirdik bi bakmisiz sinav gelmisn

X