2020 KPSS lisans +90 👍

Evet canım motivasyon için birlikte olmak sart

Merhaba kızlar napıyorsunuz. Ben yine ban yedim geldim. Bu arada ingilizce motivasyonum tamamen düştü sanırım onu bırakacağım. Yapamıyorum olmuyor,o kelimeleri ezberliyorum ertesi gün unutmuşum. Bıktım gerçekten bir gram ilerleyemiyorum... Sadece kpss şeklinde ilerleyeceğim. Siz ne dersiniz

Canım bölünmüşlük çok zor.
İkisi de yarım kalacak böyle.
En iyisi dediğin gibi kpss ye tam yap, ondan sonra İngilizceye çalış.
@Birbardakcay öyle yapacaktı sanırım.

Ban yediğini de gördüm. Dedim ne yapmış bu kız yine

Baştan demistik sanki once kpssyi hallet diye

Safransari Birbardakcay aslında düzenli ilerleyemiyorum o yüzden ingilizce elime ayağıma dolaştı. Bir gün mat. Çözmeyince unutmuyorum ama birgün ingilizce calismazsam kopuyor. Bu sene nişan +evlilkk ve başka şehre taşınmaya ugrasicam birde tam sınav zamanına denk gelecek. Birakasim var herşeyi. Kopmak istemiyorum geçen sene o kadar çalıştım boşa gidecek emeklerim

Canım nisan felan neyse de, evliliği sınavdan sonraya ertelesen

Gercekten zor bir surec bu dönemde senin icin calismak zor olacaktir bence suan ydsyi es gec zaten ydsyi kullanabilmek icin iyi bir kpss puani lazim once onun icin cabala.gelecek gunlerde senin icin yogunluk varsa simdi asilabildigin kadar asil derslereki ilerde icin rahat etsin.yani birakip pes etmek yerine suan ders calismayo arttirman gerekiyor

Eem aysun hoş geldiniz tekrar. Küçük bebeğiniz vardı demi ? Tebrik ederim sizi çok iyi çalışıyorsunuz.
Perihosseini Ben düğünü erteledim. Bir dahaki ekime pişman olmak istemiyorum dedim nişanlımla ailesiyle kendim konustum tamam dediler. Ama şimdi çok korkuyorum dusuk puan alirsam rezil olucam vallahi + işten ayrıldım tezimi yazmayı dahi bıraktım inşallah Allahım inşallah değer hepsi için
Ve Birbardakcay a katılıyorum kesinlikle pes etmemelisin

Canım korkan nasip
Biz erkek değiliz, atanmazsak dünya durmuyor. Evlenirsin öyle denersin.

Canım korkan nasip
Biz erkek değiliz, atanmazsak dünya durmuyor. Evlenirsin öyle denersin.
Evet ama biraz yüksek bir puan almam lazım en azından 87 aldim atanamadim gibi zaten kpss yi bırakmayı düşünmüyorum. 2017 de hayal kırıklığı yaşadım. 6 kez sözlü mülakatta elendim sonra da işe girdim falan. 2 yılım boşa geçti. Yüksek lisansa kaydoldum dil mi ogrensem nasıl yapsam derken hayatımı her alanda ertelemis oldum maalesef. Ama özel sektör gorundugu kadar kolay değil hele yırtıcı olmayan insanlar hamal niyetine kullanılıyor, hayat o kadar toz pembe değil ne yazık ki. Bir kadin için en hayırlısı devlet işi

Teşekkür ederim Evet bebeğim küçük anne anne bakıyor. Ben onun sesini uzaktan takip ediyorum.
Yani gülüyor mu ,ağlıyor mu ,mız mız mı Ders aralarında görüşüyoruz Alıştı artık bensizliğe yavrum.Akşam babayla devam ediyor.En son mamasını babası yedirip uyutuyorBende tüm bunlar karşısında kendimi gaza getirip daha çok çalışıyorum.Ben elimden geleni yapayım gerisi kısmet ,Allah’ın dediği olur.

Kızlar bunu uzun vadede yapabilir miyim bilmiyorum ama ben dün şöyle bir şey yaptım:Akşam uyudum 23.00 gibiydi galiba gece 02.00 de uyandım ve sabaha kadar ders notlarımı çıkarmak için videoları izledim arkasından biten videoların sorularını çözdüm 07.30 da oğlum uyandı ve ben ilgilendim.Kahvaltımı yapıp tekrar oturdum dersime.Ve düne göre iki kat video iki kat not çıkarma iki kat soru çözümü yaptım.Hedefim bunu sürekli hale getirmek, bu eskiden Einstein gibi bilim adamlarının kullandığı bir yöntemmiş.Gece 4 saat uyuyup , gün içinde de 25 dakika daha uyuyarak günü verimli kullanırlarmış.Bence biz anneler için en iyi yöntem bu Ne dersiniz

BlancKahkul ben artık erteleyemeyecek durumdayım canım. Çünkü hep erteledim. Hayırlısı tabiki yinede en uygun zaman neyse o zaman olsun inşallah. Bende özel sektörde çok sıkıntı yaşadım. Sıkıntı bir kenara ekonomi çökünce hemen işten çıkarıyorlar yani garantisi yok. Gerçi hayatta hicbiseyin garantisi yok ama o kadar derin düşünmemek lazim

4 saat bana çok az metabolizma meselesi. Ben 8 saat uyumam lazım yoksa gün ortasında uyukluyorum.

Bilirim canım canım özel sektörün yirticiligini
4 sene çalıştım brnde ozelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…