- 31 Ağustos 2012
- 21.685
- 35.002
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.641
Kolay gelsin canım.Bende deneme aşamasındayım, bakalım sonuçlarını sizinle paylaşırım
Herkese iyi çalışmalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin canım.Bende deneme aşamasındayım, bakalım sonuçlarını sizinle paylaşırım
Herkese iyi çalışmalar
Maşallah canım matematik çok iyiKizlar matematikte 2-3 seferdir 20nin ustunu yapiyorum cok sukur ama tarih bi turlu duzen tutmadi bazen iyi oluyor bazen de cok kotu.hep unutuyorum ne yapmak lazim siz nasil calisiyorsunuz?
Tarihe bakış açısını değiştirmeni öneririmNe demek istiyorum,Kizlar matematikte 2-3 seferdir 20nin ustunu yapiyorum cok sukur ama tarih bi turlu duzen tutmadi bazen iyi oluyor bazen de cok kotu.hep unutuyorum ne yapmak lazim siz nasil calisiyorsunuz?
Insallah bol tekrar soru yapiyorum zaten ama daha cok daha cok lazim demekkiMaşallah canım matematik çok iyi
İnşallah 8 ayda 25 te olur.
Tarih konusunda bol tekrar, bol soru.
Aslina bakarsan suan net ve puan olarak denemelerim beni tatmin ediyor.o acidan bir sıkıntı yok.ve benim icin sinav tarihten ibaret degil onceden matemetige yukleniyordum 12netlerden 23e ciktim simdi geriye tek sorunum tarih kaldi suan icin.Tarihe bakış açısını değiştirmeni öneririmNe demek istiyorum,
Tarihi bilirsen işaretler geçersin öyle değil mi bi matematik gibi pratiğe ihtiyacın yok.O zaman amaç bilgisi taze tutmak sadece.
Peki nasıl taze tutarız?
Tarihi ben 3’e ayırdım.Bunları bağlantısız 3 ders olarak düşün.
1)Osmanlı’ya kadar olan yer(Osmanlı dahil)
2)Çağdaşa kadar olan yer
3) Çağdaş
Diyelim bugün tarih dersi var programında çalışıyorsun, elinde defter notu var açtın okudun ve soru çözdün.
Sonra 3. gün yine mi tarih dersi var programda o zaman 2) diye ayırdığın kısımın ilk ünitesini çalıştın ,okudun ve soru çözdün.
İki gün sonra yine tarih var 3) diye adlandırdığın kısmın ilk bölümünü çalıştın ,okudun ve soru çözdün.
Bu sayede tarihin en uzak ünitelerini birbirine yaklaştırmış ve neredeyse tüm tarihi kafanda hep canlı tutmuş olursun
Bide sınava bütün bak ne demek istiyorum, ben gk den 55 doğru yapıyorsam tarihi full çekmek için kendini heba etme.
Çünkü Türkçe, Matematik olmadığı sürece sen istediğin kadar tarihi full yap boş.
Zaten bizim en büyük problemimiz sınavı tarihten ibaret sanmamız
Niye ayarlandıysam gece gece
Neyseki grupta tarife uyan biri yok.herkes cabaliyor ve bir seylerin farkinda cok şükürBu mesajım ,o kadar yıl okuyup sırf evlendi diye kendini ev işinin dışında bir şey yaparken bulamayan annelere gelsin
Gerekirse gece çalışın kendi kendinize bahane uydurarak geçmez bu yıllar
En azından ben elimden geleni yaptım ,olmadı dersiniz.8 ay boyunca sıkın dişinizi sonu güzel olacak inşallah
Hedefler koyun kendinize o hedeflere ulaştıkça çok mutlu olacaksınız ve hep daha fazlasını isteyin
Benim hedefim 115 net.
Yapar mıyım bilmiyorum ama ben bunu hedefliyorum.
Kendimi grubun motivasyon arttırıcısı ilan ediyorum
Hadi iyi geceler ben derse devam
(Bu arada ayarlandıysam değil atarlandıysam olacak o )
Haddimi aşmışım galiba sadece anneleri hırslandırmaktı niyetim.Neyseki grupta tarife uyan biri yok.herkes cabaliyor ve bir seylerin farkinda cok şükür
Had asmak demeyelim de benim hosuma gitmedi mesaj diyelim. Baskalari ne düşünür bilemem tabi.Haddimi aşmışım galiba sadece anneleri hırslandırmaktı niyetim.
Kusura bakmayın lütfen .
Çok çok haklısın ben herkesten özür dilerim.Had asmak demeyelim de benim hosuma gitmedi mesaj diyelim. Baskalari ne düşünür bilemem tabi.
Suan sizin bulunmaz bir nimetiniz var anneniz yaninizda gun icinde anlattiginiz kadariyla cocugunuzla en fazla 2 saat ilgileniyorsunuz ve sanirim temizlik yemek isleriyle de anneniz ilgileniyor Allah ondan razi olsun.
Benim gibi gurbette yalniz olup hem eviyle ilgilenip hem cocugla ilgilenip bir yandan da ders calisan arkadaslar da var.dun 5te yattim sabah 8de kalktim mesela sirf biraz daha ders calisabilmek icin cunku ancak gece çalışabilmem mümkün ben su durumlarda cabalarken oyle bir mesaj yazma lüksünü kendimde gormezken sartlari cok daha rahat bir sekilde calisan birinin boyle bir mesaj yazmasi beni rahatsiz etti yoksa yazdiklarinizi üstüme alindigimdan degil.
Hayır canım lütfen böyle düşünme.Haddimi aşmışım galiba sadece anneleri hırslandırmaktı niyetim.
Kusura bakmayın lütfen .
Sırf motivasyon için yazıyordum zaten.Hayır canım lütfen böyle düşünme.
Motivasyona her zaman ihtiyacımız var. Yazincok guzeldi
Allah kabul etsin. Soru bankası mı alacaksın sarfansari yoksa deneme mi aldın arada çözmek içinBende bugün niyetliyim
Hafta sonu kızım evdeyken ilknorucu tutmak istedim.
Zaten ders çalışamıyorum, orucun ilk günü de zor geçer.
Kitap siparişi ettim.gun. onlar da hafta için gelir inşallah. Çalışacak.kitap kalmadı.pek şu anda.
Deneme almıştım canım. 1 tane çözdüm 4 duruyor.Allah kabul etsin. Soru bankası mı alacaksın sarfansari yoksa deneme mi aldın arada çözmek için
Bende bugün pegemin 5000 soru bankasını düşündüm. Tarihin pusulası kitabını sipariş vericektim sonradan fark ettim iki farklı yazar olduğunuDeneme almıştım canım. 1 tane çözdüm 4 duruyor.
Pegem 500 soru bankası
Anayasa konu anlatım
Bayram.meralim hatıralarla coğrafya kitabını aldim