- 31 Ağustos 2012
- 21.685
- 35.002
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.601
Bende dün 3 tarih videosu izledim.
1 metemetik testi.
1 geometri testi.
1 metemetik testi.
1 geometri testi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hesabına yeniden girmene sevindim.Kizlar dun erkenden kanepede sizip kalmisim 2 dk uzanayim demistim 2ye kadar uyumusum sonra da yerime yattim dun cok calisamadim o yuzden grupta da bi sessizlik hakim biraktiniz mi yoksa Eki Görüntüle 2553620
Ben bırakmadım fakat sadece ingilizce çalıştığım için yazmıyorum canım. Geçtiğimiz hafta sadece matematikten çalıştım.Kizlar dun erkenden kanepede sizip kalmisim 2 dk uzanayim demistim 2ye kadar uyumusum sonra da yerime yattim dun cok calisamadim o yuzden grupta da bi sessizlik hakim biraktiniz mi yoksa Eki Görüntüle 2553620
Buyrun tabi. Dersaneye mi gidiyorsunuz evde mi ?Merhabalar bende ortaogretim kpss calisiyorum araniza katilabilir miyim?
Bölümümüz nedir ?evde calisoyorum. matematok geometri full bende ama sozel derslere calismam gerekecek daha yeni basladim calismaya
Canım ben her gün bir ders olarak ilerliyorumUzun bir süre çalışma şeklini tam oturtadigim için yazmadım. 4 gün 1 ders şeklinde çalışmaya karar verdim. İlk dersim tarihti 4 günde yaptıklarım
İlk türk tarihi
Türk İslam tarihi
Türkiye tarihi
Osmanlı kuruluş
Osmanlı yükselme
Bu konuları tekrar ettim (daha önce çalışmıştım ) 2 farklı konu anlatım kitabimdan tekrar ediyorum. 4 farklı yayından test kitabım var. Artı bu konularla ilgili 689 soru çözüldü. O kadar yanlışım çıkıyor ki soru bankalarımın 3 tanesi cozumlu. Sürekli yeni bir bilgi çıkıyor karşıma. Bu tarihi nasıl halledicem hiç bilmiyorum. Tamamiyle asla ogremiycem ama biraz ilerlediğini görmek istiyorum artik. İnşallah 3. Yada 4. Tekrarda ne diyeyim
Sırada ki ders geometri. Bu da çok canımı sıkacak muhtemelen
Sizler neler yaptınız
Ben henüz konuları tamamlayamadim :)Canım ben her gün bir ders olarak ilerliyorum
Tarihle ilgili tavsiyem bol.tekrar. hiçbir zaman tam öğrenilmiyor. Ben sayısal cikisliyim. Tarihle ilgili bilgilerim Atatürk doğum ölüm yıldönümleriydi. Kpss ye çalışırken öğrendim çoğu seyi. Coğrafya anayasa da öyle.
Bu arada Birbardakcay in girişinde sorun var. Kk yla alakalı. Ondan goremiyor
Maşallah ne güzel calismisinizHerkese iyi akşamlar,
Bi ara üyeliğimi dondurayım dedim sonra açamadım bir türlü
Nasıl gidiyor çalışmalarınız?
Ben var gücümle çalışıyorum.Konular bitmek üzere diyebilirim.
Ama yaptığım bir yanlıştan bahsedeyim;
Coğrafyayı not almama gerek yok dedim bazı noktaları unutmaya başladığımı fark edince tekrar tüm videoları izleyip not çıkardım.Konu anlatım kitabı almadığım için mecbur kaldımAslında iyi oldu, 2. kez dinleyince bazı şeyleri kaçırdığımı fark ettim
Geometri bitti bu süreçte .Şu an sadece günde 20 tane geometri çözüyorum.
Matematik kitaplarının arkasındaki geometri soruları bitti.
Bi geometri kitabı mı alsam derken bugün 2018 den kalan bir geometri kitabı buldum.Ona başlayacağım.
Coğrafya ,geometri, matematik, Türkçe biten derslerim.
Diğerleri az kaldı.
Not çıkarma işi biraz yorucu geçiyor.Ama not çıkardıktan sonra çok rahat oluyor.Notu oku soru çöz şeklinde hızlı ilerliyorsun.
Bide matematikten ne yapsam da kendimi zorlasam dedim ve internetten birey c ileri düzey diye bir soru bankası buldum.Çıktı aldım bizim müfredatı.Çözemediğimiz soru olursa yine çözüm videoları var
Bi de güncel defteri oluşturdum memur jargonu var takip etmek isterseniz 3 videosu var onları izleyip deftere not aldım.Bu şekil devam ediyor çalışmalarım.Coğrafya yüzünden tarih ve vatandaşlıktan bitirme zamanında sarkma oldu
Buda motivasyonuma yansıdı maalesef.