- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 36
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.581
Ogretmenlik icin gecerli bu siz ogretmenlik icin mi hazirlaniyorsunuzMerhaba. Öncelikle kolaylıklar dilerim. Ben de 2020 kpss lisansa hazırlanıyorum. Bugün iki yıl geçerli olan puanlar tekrar tek yıl geçerli olacak şeklinde düzenleme yapıldı. Bu durumda 2020 kpss girenler mağdur olacak. Tam gaz çalışırken çok moralim bozuldu. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Evet öğretmenlik için çalışıyorum. Farklı olduğunu bilmiyordum. Teşekkür ederim. 3 yıldır 0.5, 0.4 le felan kaçırdığım için bir de bu haberi duymak beni üzdü.Ogretmenlik icin gecerli bu siz ogretmenlik icin mi hazirlaniyorsunuz
Az once acikladigim gibi bence sevinilecek bir durumEvet öğretmenlik için çalışıyorum. Farklı olduğunu bilmiyordum. Teşekkür ederim. 3 yıldır 0.5, 0.4 le felan kaçırdığım için bir de bu haberi duymak beni üzdü.
Öğretmenler için geçerli bu canım.Merhaba. Öncelikle kolaylıklar dilerim. Ben de 2020 kpss lisansa hazırlanıyorum. Bugün iki yıl geçerli olan puanlar tekrar tek yıl geçerli olacak şeklinde düzenleme yapıldı. Bu durumda 2020 kpss girenler mağdur olacak. Tam gaz çalışırken çok moralim bozuldu. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Yapılan her değişiklik birilerinin işine yararken birilerini mağdur ediyor. Etraflıca düşünmek lazım. Bence moralinizi bozarak vakit kaybetmeyin. Hem benimde çok çabuk moralim bozuluyor herşeye. Buradaki arkadaşlar hemen toparlıyor sağolsunlar.Merhaba. Öncelikle kolaylıklar dilerim. Ben de 2020 kpss lisansa hazırlanıyorum. Bugün iki yıl geçerli olan puanlar tekrar tek yıl geçerli olacak şeklinde düzenleme yapıldı. Bu durumda 2020 kpss girenler mağdur olacak. Tam gaz çalışırken çok moralim bozuldu. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Düşe Kalka.Nasıl gidiyo çslışmslar
Maşallah canım harika olmuş.Dünün acisini cikarttimEki Görüntüle 2552694