- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.501
Kim bu kadar ilgini çekti seni bizden aldı.Ben bir süre bdv takilicam kızlar. Kusura bakmayın
Kendi dertlerimi düşünmemek için giriyorumKim bu kadar ilgini çekti seni bizden aldı.
Ne olduğunu bilmiyorum ama sıkma canını hepimizin az çok derdi var. Yeni doğan bebeğin bile konuşamamak anne altımı al doyur beni diyememek onun derdi de bu. Tamam yaş ilerledikçe çözülemeyen ümitsiz kalınan durumlar oluyor ama hayatta pes etme sorunun neyse çözemiyorsan onunla yaşamayı öğren. Denemediğim farklı çıkış yolları bul. Lütfen canını sıkıp hayattan amaçlarından vazgeçme.Kendi dertlerimi düşünmemek için giriyorum
Bende çok.takiliyorum orda yaKendi dertlerimi düşünmemek için giriyorum
Geçmiş olsun canımKizlar misafir bi de hastalik vurdu beni bugun penisilin vuruldum.bi yandan hastalik bi yandan misafirle cebellesiyorum ders zaten hak getire
Ya canım çok geçmiş olsun.Kizlar misafir bi de hastalik vurdu beni bugun penisilin vuruldum.bi yandan hastalik bi yandan misafirle cebellesiyorum ders zaten hak getire
Geçmiş olsun havalar bir sıcak bir soğuk dikkat etmek gerekKizlar misafir bi de hastalik vurdu beni bugun penisilin vuruldum.bi yandan hastalik bi yandan misafirle cebellesiyorum ders zaten hak getire
Kolay gelsin canimBende bugub matematikden 4 video
Tarihten 2 video
Ve tarihten 4 test cozmeyi planladim. Aksam 11 de oturabiliyorum 2 ye kadar artik oldugi kadar da gündüz.
Bende geometri 0 ri aldım çözüyorum güzel kitap.Kitaplarim geldi bugun cok heyecanlandim özlemişim bu duygulari ders calismayi onu farkettim .
Ben begenmedim karekök matematigi cok soyut ve az soru var .Bende geometri 0 ri aldım çözüyorum güzel kitap.
Tecrübe paragraf ve dilbilgisi ise geçen sene çozmustum.
Tez zamanda bitir insallah
Canım matematiği bilmiyorum ama geometri kitabında bir örnek soru vermiş, bunla ilgili 4 soru sormuş sayfada. Kuralları pekiştirmek açısından iyi oluyor.Ben begenmedim karekök matematigi cok soyut ve az soru var .