- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.521
Gostermedigi cok soru tipi vae hani temel icin alanlaei dusununce zor olur onlara mesela testlerde gostermedigi bi suru soru tipini sormus çözümsüz olarak kitabi o yonden begenmedimCanım matematiği bilmiyorum ama geometri kitabında bir örnek soru vermiş, bunla ilgili 4 soru sormuş sayfada. Kuralları pekiştirmek açısından iyi oluyor.
Evet 1 sayfada 5 soru olmuş oluyor az bir soru bankasına göre.
Evet canım çözümsüz. Bende çözümlü geometri kitabı aradım bulamadım, tekrar geometrisini aldım.Gostermedigi cok soru tipi vae hani temel icin alanlaei dusununce zor olur onlara mesela testlerde gostermedigi bi suru soru tipini sormus çözümsüz olarak kitabi o yonden begenmedim
Kızlar ben isem yayınlarının geometrisini aldım hepsi çözümlüEvet canım çözümsüz. Bende çözümlü geometri kitabı aradım bulamadım, tekrar geometrisini aldım.
Sen de cozebildigin.kadarini çöz artık.
Fotografini paylasir misin canim kitabinKızlar ben isem yayınlarının geometrisini aldım hepsi çözümlü
Geçen yıl ales için almıştım ama çözememiştim. Bu şekilde bütün sorular çözümlü.Fotografini paylasir misin canim kitabin
Aynen canim varmis ya hatta geometrinin karakutusu var tamami çözümlü onu almak en mantiklisiKızlar aslında tamamı çözümlü geometri yazınca çıkıyor kitaplar ama? Bende mi alsam
Misafirler gitti mi xanimAynen canim varmis ya hatta geometrinin karakutusu var tamami çözümlü onu almak en mantiklisi
Gittiler canimMisafirler gitti mi xanim
Bugün bende kütüphaneye gittim canım. Genç bir erkek çalışmaya başlamış. Sürekli yürüyor kitapları düzeltiyor konsantre bırakmadı insanda. Bende alışveriş yapmaya gittim babamla.Kızlar ben evde tek başına çalışmaktan çok sıkıldım. (Bu ikinci senem) Bugün hazır işim varken kütüphaneye uğradım 500 metre sıra var. Ya sizin okulumuzda kütüphane yokmu halk kutuphanesinde işiniz ne! Cafe de falanda çalışamıyorum öpüşenler dikkatimi bozuyor. Off gerçekten bunaldım. Odaya girince içim sıkılıyor. Evin başka yerinde de çalışamam.
Kütüphane aslında sevmiyorum dediğin gibi konsantre bozuyorlar ama evdeki çalışma masamdan o kadar bıktım ki anlatamam.Bugün bende kütüphaneye gittim canım. Genç bir erkek çalışmaya başlamış. Sürekli yürüyor kitapları düzeltiyor konsantre bırakmadı insanda. Bende alışveriş yapmaya gittim babamla.
O bende de oluyor canım bazen mutfak masası bazen oturma odasındaki orta sehpayı bile kullanıyorum. Nerdeyse kendime yer minderi yapıp şark köşesinde çalışıcam.Kütüphane aslında sevmiyorum dediğin gibi konsantre bozuyorlar ama evdeki çalışma masamdan o kadar bıktım ki anlatamam.
Canım benim 4. Hazirlanmam yaSafransari sana bir şey sorucam. Matematik, türkçe ve coğrafya konularını bitirdin mi?
Sen iyi hatirliyorsun valla canim ya ben sifir gibiydim basladigimdaCanım benim 4. Hazirlanmam ya
Konulara asinayim direk soru çözüyorum.
Coğrafyadan 2. Kitabım bitecek bu ay. Aralık ayında da, video izleyip daha detaylı çalışacağım.
Bütün videolara aynı an başlamak istemedim.
Geçen ay, geo ve tarih videoları başladım. Önümüzdeki ay coğrafya ve anayasa videolarina başlayacağım.