2020 KPSS lisans +90 👍

Canım matematiği bilmiyorum ama geometri kitabında bir örnek soru vermiş, bunla ilgili 4 soru sormuş sayfada. Kuralları pekiştirmek açısından iyi oluyor.

Evet 1 sayfada 5 soru olmuş oluyor az bir soru bankasına göre.
Gostermedigi cok soru tipi vae hani temel icin alanlaei dusununce zor olur onlara mesela testlerde gostermedigi bi suru soru tipini sormus çözümsüz olarak kitabi o yonden begenmedim

Gostermedigi cok soru tipi vae hani temel icin alanlaei dusununce zor olur onlara mesela testlerde gostermedigi bi suru soru tipini sormus çözümsüz olarak kitabi o yonden begenmedim
Evet canım çözümsüz. Bende çözümlü geometri kitabı aradım bulamadım, tekrar geometrisini aldım.

Sen de cozebildigin.kadarini çöz artık.

Bugün kültür uygarlık videosu izledim
Son 3 video kaldı konuyla.ilgili. izleyebilirsem yarın izlerim, olmadı pazar misafirim var, Pazartesiye kalır.artik.

Eklentiler

• 1572642855534987709304.jpg
    1572642855534987709304.jpg
    109,2 KB · Görüntüleme: 19
  • 1572642920273-180333270.jpg
    1572642920273-180333270.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 19
Benim aldığım 0 geometri kitabın da uygulamsi.vr kizlar, yükleyip soru numarasını girince soru kağıt üstünde anlatılıyor.

Tabi tel elde olması gerekiyor soru çözerken hep ugrastirirci

Kızlar ben evde tek başına çalışmaktan çok sıkıldım. (Bu ikinci senem) Bugün hazır işim varken kütüphaneye uğradım 500 metre sıra var. Ya sizin okulumuzda kütüphane yokmu halk kutuphanesinde işiniz ne! Cafe de falanda çalışamıyorum öpüşenler dikkatimi bozuyor. Off gerçekten bunaldım. Odaya girince içim sıkılıyor. Evin başka yerinde de çalışamam.

Kızlar ben evde tek başına çalışmaktan çok sıkıldım. (Bu ikinci senem) Bugün hazır işim varken kütüphaneye uğradım 500 metre sıra var. Ya sizin okulumuzda kütüphane yokmu halk kutuphanesinde işiniz ne! Cafe de falanda çalışamıyorum öpüşenler dikkatimi bozuyor. Off gerçekten bunaldım. Odaya girince içim sıkılıyor. Evin başka yerinde de çalışamam.
Bugün bende kütüphaneye gittim canım. Genç bir erkek çalışmaya başlamış. Sürekli yürüyor kitapları düzeltiyor konsantre bırakmadı insanda. Bende alışveriş yapmaya gittim babamla.

Bugün bende kütüphaneye gittim canım. Genç bir erkek çalışmaya başlamış. Sürekli yürüyor kitapları düzeltiyor konsantre bırakmadı insanda. Bende alışveriş yapmaya gittim babamla.
Kütüphane aslında sevmiyorum dediğin gibi konsantre bozuyorlar ama evdeki çalışma masamdan o kadar bıktım ki anlatamam.

Kütüphane aslında sevmiyorum dediğin gibi konsantre bozuyorlar ama evdeki çalışma masamdan o kadar bıktım ki anlatamam.
O bende de oluyor canım bazen mutfak masası bazen oturma odasındaki orta sehpayı bile kullanıyorum. Nerdeyse kendime yer minderi yapıp şark köşesinde çalışıcam. :KK70:

Kızlar haftalık plan yapın kendinize.
1 hafta boyunca onu yetiştirmeye çalışın.
Yetiştirmeye çalışmaktan mekan umurunuzda olmayacak.

Ben 1 aylık plan yaptım. Bu planimla evimdeki kitapların soruları bitiyor. Ve yeni kitap siparişi verecegim planimin 3. Haftasında.

İnsanın hangi gün hangi konuya çalışıp kaç soru cozecegi belli olunca, daha programlı oluyor ve onu bitirmekten başka bir şeye odaklanmiyor.

Safransari Safransari sana bir şey sorucam. Matematik, türkçe ve coğrafya konularını bitirdin mi?
Canım benim 4. Hazirlanmam ya :KK14:
Konulara asinayim direk soru çözüyorum.
Coğrafyadan 2. Kitabım bitecek bu ay. Aralık ayında da, video izleyip daha detaylı çalışacağım.
Bütün videolara aynı an başlamak istemedim.
Geçen ay, geo ve tarih videoları başladım. Önümüzdeki ay coğrafya ve anayasa videolarina başlayacağım.

Canım benim 4. Hazirlanmam ya :KK14:
Konulara asinayim direk soru çözüyorum.
Coğrafyadan 2. Kitabım bitecek bu ay. Aralık ayında da, video izleyip daha detaylı çalışacağım.
Bütün videolara aynı an başlamak istemedim.
Geçen ay, geo ve tarih videoları başladım. Önümüzdeki ay coğrafya ve anayasa videolarina başlayacağım.
Sen iyi hatirliyorsun valla canim ya ben sifir gibiydim basladigimda 🙄

X