- 31 Ağustos 2012
- 21.685
- 35.005
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.461
Eceyi hatırlıyorum da, sen de izledin canım. Geçen sene Ali Koç un kitabını çozmustum, videolara bakıp karar vereyim. Anayasaya baslamam 1.5 ayı bulacak zaten2018de kimseyi dinlemedim benecedir belki o ben ilk uniteyi dinledim bu sene ozgur hocadan esra hoca daha agir basti.ali koc var bi de dinlemedim ama birer video dinle oyle karar ver serim.
Harikasınız. MaşallahDünün ozeti kizlar.video izlemeyince gun ne kadar verimli geciyorEki Görüntüle 2547781
Yok kuzum 2018de bi tane bile video izlemedim ben.anayasa cabuk biter sona kalsin bosverEceyi hatırlıyorum da, sen de izledin canım. Geçen sene Ali Koç un kitabını çozmustum, videolara bakıp karar vereyim. Anayasaya baslamam 1.5 ayı bulacak zaten
Ayy şimdi baktım da 40 ar video çekmişler hepYok kuzum 2018de bi tane bile video izlemedim ben.anayasa cabuk biter sona kalsin bosver
Bende şoklanmıştım ama videoların uzun uzun değil öyle o yüzden dün daha çok panik yaptım. Bu kadar video çektilerse en zor ders herhalde dedim.Ayy şimdi baktım da 40 ar video çekmişler hep
Ne diye bu kadar çok video çekmişler vatandaşlığa ya
Benim.biraz rötarlıKızlar nasıl gidiyor çalışmalar.
selam hoşgeldin. inşaAllah dilediğin puani alabilirsinSelam kızlar. Ben de Kpss 2020de 90+ hedefliyorum. 1 aydır çalışıyorum, ben de aranıza katılıp gün gün yaptıklarımı ve programımı paylaşıcam☺
Hoşbuldumm☺ İnşallah hepimiz istediğimiz puanları alabiliriz. İnsan yalnız başınayken çok zor çalışıyor, motivasyonumu hemen kaybediyorumselam hoşgeldin. inşaAllah dilediğin puani alabilirsin
Bende bu sabah uyanamayınca çalışmam öğleden sonraya aksadı. İngilizcede paragrafı tamamlama konusuna baktım biraz. Akşamda kurmay yayınlarından bununla ilgili bir test çözerim. Sonra biraz gramer bakıcam. Birer konu türkçe matematik yapıcam. Bu gece uykum gelmezse dün çalışamadığım için dünkü yapmayı planladığım dersleri tamamlıycam. Komşumuz bütün camlarını değiştirdiği için duvarları deliyorlar kırıyorlar sesten çalışamadım.Benim.biraz rötarlı
Dplanimi yetistiremem bugün yetiştirmeye çalışıyorum.
Sen ne yapıyorsun canim pl
Hoşgeldiniz. Amin inşallah. Moral bozmak yok. Kendinize inanın çalışmayı bırakmayın. Başarısız olduğunuzu gördükçe pes etmeyin bir çalışıyorsanız iki çalışın konsantrasyonunuzu bozmanıza gerek yok.Hoşbuldumm☺ İnşallah hepimiz istediğimiz puanları alabiliriz. İnsan yalnız başınayken çok zor çalışıyor, motivasyonumu hemen kaybediyorum
HoşbuldummHoşgeldiniz. Amin inşallah. Moral bozmak yok. Kendinize inanın çalışmayı bırakmayın. Başarısız olduğunuzu gördükçe pes etmeyin bir çalışıyorsanız iki çalışın konsantrasyonunuzu bozmanıza gerek yok.
Amin canım.HoşbuldummEvet öyle yapmaya çalışıyorum. Çok zorlu bir yol Allah hepimize kolaylıklar versin☺
Öğretmen adayıyım canımm. Evliyim, üniversitede son senem mezunum bu yıl inşallahAmin canım.
Bölümün nedir ?
Evli misin, çalışıyor musun ?
7 kişi buyursunlar gelsinlerde sonuçta seninde bir hayat düzenin var hiç düşünmemişler bu kızın yeri var mı işi var mı bizimle ilgilenebilir mi diye düşünmeden mi karar vermişler7 kisilik yatili misafir simdi haber vermek suretiyle yarin evimde olacaklar ders calisamayacagima mi yanayim yarin oglene kadar hicbir isi yetistiremeyecek olmama mi yanayim bilemedim
Gizem hoca baya iyi anlatmış o konuyu.İstersen önce konuyu dinleyip sonra aşağıda bıraktığım linkten soru çözüm tekniklerini dinleyebilirsin.Türkçe sözcükte yapı sorularını çözüyorum. 20 soruda ortalama 10 yanlış. demek ki bu konuyu bol bol soru cozerek ogrenmem gerekiyor. :/