2020 KPSS lisans +90 👍

7 kisilik yatili misafir simdi haber vermek suretiyle yarin evimde olacaklar ders calisamayacagima mi yanayim yarin oglene kadar hicbir isi yetistiremeyecek olmama mi yanayim bilemedim 🙄
Çok sinirleniyorum böyle olaylara😔 ben ders çalışıcam gelmeyin de diyemiyor insan. Bizim de misafir eksik olmaz valla aileme yakın oturuyorum zırt pırt ararlar şunlar gelecek bunlar gelecek sana da bi uğrıcaklar diye🙄

YDS denemesi de aldım ama şuan pek çözebilcek seviyede değilim. Kelime bilgim çok az. O yüzden süre tutmadan test gibi çözeceğim.
Olsun canım önemli olan farklı soru tarzlarını görmen. Bende yediiklimin yds denemesini aldım fakat dediğin gibi çözmeye kalkışmadım daha belki haftaya pazar çözerim.

7 kişi buyursunlar gelsinlerde sonuçta seninde bir hayat düzenin var hiç düşünmemişler bu kızın yeri var mı işi var mı bizimle ilgilenebilir mi diye düşünmeden mi karar vermişler
Canım kim bu 7 kişi birden gelen, eşin tarafın mi ?
Kalabalık olduğuna göre inşallah çabuk giderler
Çok sinirleniyorum böyle olaylara😔 ben ders çalışıcam gelmeyin de diyemiyor insan. Bizim de misafir eksik olmaz valla aileme yakın oturuyorum zırt pırt ararlar şunlar gelecek bunlar gelecek sana da bi uğrıcaklar diye🙄
Esimin tarafi kizlar gelen zirt pirt gelmiyor iki tarafa da uzak oldugum icin ama gelen de hep yatili geliyor mecbur.malesef 1 haftaligina geliyorlar.tamam 1 hafta ders calismamak beni belki cok geriletmez ama ben cok cabuk dersten soguyorum derse gec oturunca bile zor calisan biriyim sonum hayir olsun.
Bugun cok yoruldum ev isleriyle o yuzden sadece video izledim 1 cografys nufus 2 turkce sozcukte yapi.cslisanlara kolay gelsin😘

Matematik ebob-ekok videoları izlendi, 72 soru çözüldü
Tarih osmanlı kültür medeniyeti 1 video izlendi
Coğrafya iklim tekrar edildi 20 soru çözüldü
22 paragraf çözüldü

Esimin tarafi kizlar gelen zirt pirt gelmiyor iki tarafa da uzak oldugum icin ama gelen de hep yatili geliyor mecbur.malesef 1 haftaligina geliyorlar.tamam 1 hafta ders calismamak beni belki cok geriletmez ama ben cok cabuk dersten soguyorum derse gec oturunca bile zor calisan biriyim sonum hayir olsun.
Bugun cok yoruldum ev isleriyle o yuzden sadece video izledim 1 cografys nufus 2 turkce sozcukte yapi.cslisanlara kolay gelsin😘
Olsun senin için güzel kafanı dağıtacağın tatil yaptığın bir ara gibi düşün bari canım. Onlar gidince hepimiz biliyoruz ki sen kaldığın yerden daha enerjik bir şekilde devam edeceksin ve daha hızlanacaksın. :KK15:

Canım evli olunca mutlaka bu aksaklıklar oluyor. Misafirler gelip gitsin bakalım biz seni yeniden toparlarsin insallah

Kizlar bnde tarihte osmanliya geldim matematik de faktoriyel kitaplarımı bekliyorum soru çözümü için.

Benimde 2014 ve 2016 da güzel bir alt yapım oluşmuştu.
2018 e de kızımı 8-5 krese gönderip çok iyi hazırlandım. Her dersten 5 er soru bankası bitirdim, 100 e yakın deneme çözdüm.

Ama sınavda 75 puan aldım :KK43:
Ki bir önceki seneler puanım 87-84 olmasına rağmen yani alt yapı vardı üstüne çalıştım ama nasıl olduysa 75 puan aldım. Cozdugum 100 senemenin 10 unda bile bu kadar düşük almamisimdir.
Ama kismetim bu puanmis.
Siz de iyi hazirlanmaniza rağmen kismetsizlik olmuş girememisiniz sınava.

Neyse öldürmeyen aci güçlendiriyor yeniden hazırlanıyoruz. İnşallah hepimizin sonu atanmak, memur olmak olur.

75 alırken hissettiniz mi? Yani sınavınız güzel geçti ve beklemediğiniz puanı mı aldınız yoksa sınavdan çıktıktan sonra 75 civarı alacağınızı kestirdiniz mi?

Benimde 2014 ve 2016 da güzel bir alt yapım oluşmuştu.
2018 e de kızımı 8-5 krese gönderip çok iyi hazırlandım. Her dersten 5 er soru bankası bitirdim, 100 e yakın deneme çözdüm.

Ama sınavda 75 puan aldım :KK43:
Ki bir önceki seneler puanım 87-84 olmasına rağmen yani alt yapı vardı üstüne çalıştım ama nasıl olduysa 75 puan aldım. Cozdugum 100 senemenin 10 unda bile bu kadar düşük almamisimdir.
Ama kismetim bu puanmis.
Siz de iyi hazirlanmaniza rağmen kismetsizlik olmuş girememisiniz sınava.

Neyse öldürmeyen aci güçlendiriyor yeniden hazırlanıyoruz. İnşallah hepimizin sonu atanmak, memur olmak olur.
Ah cnm bende senin gibi oldum hep 2014 kpss ye ankarada cok iyi bi dershane de hazirlandim alan ile b grubuna tum hocalae benden derece bekliyorlardi o kadar iyiyken sınavda stresten kaynakli lavabom geldi ama oyle boyle degil nasil yaptim sinavi hic bilemedim sonuc 75 aldim alan dan sonra nasip ya gelir uzman yard kazandim mulakatta 1 inci yedege birakildim ama sira gelmedi. 2016 kpssden 80 aldim o dönem hamile kaldim kurum sinav acmadi baya sonea doguma 15 gun kala sinav acti o halimle girdim 1 soru ile kacirdim. Nasip degil diyorum arTik. Bu sene insallah nasip olur hepimize..

75 alırken hissettiniz mi? Yani sınavınız güzel geçti ve beklemediğiniz puanı mı aldınız yoksa sınavdan çıktıktan sonra 75 civarı alacağınızı kestirdiniz mi?
İyi geçmişti canım sınavım
105 soru isaretlemistim.
Sonuca şok oldum.

Ah cnm bende senin gibi oldum hep 2014 kpss ye ankarada cok iyi bi dershane de hazirlandim alan ile b grubuna tum hocalae benden derece bekliyorlardi o kadar iyiyken sınavda stresten kaynakli lavabom geldi ama oyle boyle degil nasil yaptim sinavi hic bilemedim sonuc 75 aldim alan dan sonra nasip ya gelir uzman yard kazandim mulakatta 1 inci yedege birakildim ama sira gelmedi. 2016 kpssden 80 aldim o dönem hamile kaldim kurum sinav acmadi baya sonea doguma 15 gun kala sinav acti o halimle girdim 1 soru ile kacirdim. Nasip degil diyorum arTik. Bu sene insallah nasip olur hepimize..
İnşallah insallah

Selamlar kkızlar
2 gündür şehir dışındaydım. Döndüm. 2 gün de kızım tatilmis, ders çalışabilir miyim bilmiyorum bu iki gün malesef :KK43:

Gizem hoca baya iyi anlatmış o konuyu.İstersen önce konuyu dinleyip sonra aşağıda bıraktığım linkten soru çözüm tekniklerini dinleyebilirsin.
Bende bugün o konuyu tekrar ettim
Eskiden yanlışım çok çıkıyordu şimdi iyi şükür😊

çok teşekkür ederim. turkceyi tekrar ettigimde burdan calisacagim. 😍

X