2020 KPSS lisans +90 👍

Nazar değmesin ailenizin böyle destek vermesi çok güzel bir şey emeğinizin karşılığını inşallah alırsınız.
Bunu ailem için yaptığımı vurguluyorum sürekli.
Eşim de bu yoldan geçtiği için beni anlıyor.Annem zaten tek dileği işe başlamam ayaklarımın üstünde durmam😊
Benim en büyük korkum sınava girememek, Allah hayırlısı ile o günü göstersin bana.2018 e bunun 2 katı çalıştım ama maalesef girmek kısmet olmadı.
Bu işi çocuk olmadan halletmeyi çok istedim olmadı:-/
Kader böyleymiş diyip önümüze bakalım.
Benden bu akşamlık bu kadar hanımlar...
İnşallah konular bitince yazarım buraya.Sizleri arada okuyorum ama yazmıyorum.
Buraya bugün yazma sebebim, belki başlamak için bir kıvılcım bekleyen birileri vardır.Ve belki bende yaparım diyip başlar.
Zira benim tekrar başlamam Birbardakcay ‘ın yazdıklarını okuyarak oldu.
İyi geceler ...

Eşim de bu yoldan geçtiği için beni anlıyor.Annem zaten tek dileği işe başlamam ayaklarımın üstünde durmam😊
Benim en büyük korkum sınava girememek, Allah hayırlısı ile o günü göstersin bana.2018 e bunun 2 katı çalıştım ama maalesef girmek kısmet olmadı.
Buraya bugün yazma sebebim, belki başlamak için bir kıvılcım bekleyen birileri vardır.Ve belki bende yaparım diyip başlar.
İyi geceler ...
İlham kaynağı olduğunuz için size teşekkür ederiz. İnşallah bu sene aksaklık çıkmaz ve rahatça sınava girersiniz. Çalışmalarınız için Allah zihin açıklığı versin.

Kızlar ben en iyi sözel mantık sorusunu çözmeyi kitapseç yayınlarından öğrendim fakat şuan bulabilceğinizi sanmıyorum. Sonra kapadokya, tasarı, yargı, yediiklim yayın evlerinin çıkardığı mantık kitaplarını çözdüm. Sadece yargı ve yediiklimi bitiremedim. Onları da önümüzdeki aylarda bitiririm muhtemelen

Bugün de planima uydum çok şükür.
1 Türkçe 2 matematik 1 coğrafya test.
Tarih
Anadolu.selcuklu 2 video 40 soru
Osmanlı kuruluş 2 video
Kitaptaki sorular kuruluş yükselme bir olduğu için soruları cozmedim.

Evet evet bendede o kitap var. Mesela ucukgenclik ucukgenclik tablo yazmayı öğrendin mi diye sormustu. O kitaptan öğrenmek imkansız cikamiyorsun içinden bir türlü. O kadar karma karışık ki tablolar. ÖSYM o kadar karmaşık soru sormuyor zaten
Aynen tablo hiç tutmuyo zaten. Çok aşırı pratik olmak lazm sanrm

İyi geceler ...
Benimde 2014 ve 2016 da güzel bir alt yapım oluşmuştu.
2018 e de kızımı 8-5 krese gönderip çok iyi hazırlandım. Her dersten 5 er soru bankası bitirdim, 100 e yakın deneme çözdüm.

Ama sınavda 75 puan aldım :KK43:
Ki bir önceki seneler puanım 87-84 olmasına rağmen yani alt yapı vardı üstüne çalıştım ama nasıl olduysa 75 puan aldım. Cozdugum 100 senemenin 10 unda bile bu kadar düşük almamisimdir.
Ama kismetim bu puanmis.
Siz de iyi hazirlanmaniza rağmen kismetsizlik olmuş girememisiniz sınava.

Neyse öldürmeyen aci güçlendiriyor yeniden hazırlanıyoruz. İnşallah hepimizin sonu atanmak, memur olmak olur.

Kazananlar asla hata yapmayanlar değil hiç vazgecmeyenlerdir. Çok güzel bir söz. İlk girdiğim denemede tarihten 14 yanlışım vardı 😅😅
İnşallah 2. Deneme de 10 a sonra da yavaş yavaş yanlış sayısı sıfıra düşer. Amiin 🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
IMG_20191024_095851.jpg

İyi geceler ...
Ne kadar mutlu oldum ne guzel bir seye vesile oldum masallah cok da guzel ilerlemissiniz.insallah emeklerimizin karsiliginj alacagimiz bir sinav olur 🤗

Kızlar benim vatandaşlık ve coğrafya için kaynak almam lazım. Önerebilceğiniz video ve kitap var mı?
Bir de Birbardakcay Birbardakcay canım sen önceden vatandaşlık için esra özkan yazmıştın ben onu izlemeye başladım fakat onun kitabınımı alayım benim hocamdan başka bir kaynak mı alayım nasıl bir tavsiyede bulunursun. Bu konuda cidden sıfırım.

Kızlar benim vatandaşlık ve coğrafya için kaynak almam lazım. Önerebilceğiniz video ve kitap var mı?
Bir de Birbardakcay Birbardakcay canım sen önceden vatandaşlık için esra özkan yazmıştın ben onu izlemeye başladım fakat onun kitabınımı alayım benim hocamdan başka bir kaynak mı alayım nasıl bir tavsiyede bulunursun. Bu konuda cidden sıfırım.
Ya canim ben esra hocanin ilk unitesini calisinca her sey cok karman corman gelmişti begenmemistim kitabini ama simdi yasamaya gectim gayet iyi kitap ben anlatim olarak da begendim aklimda kaliyor anlattiklari once kitaptan calisip not tutuyorum sonra dinliyorum hem konuyla ilgili bi fikrim oluyor anlatilanlar havada kalmiyor hem de not tutma telasiyla konuyu kacirmamis oluyorum.esra hocanin hem videosunu hem kitabini tavsiye ederim

Ya canim ben esra hocanin ilk unitesini calisinca her sey cok karman corman gelmişti begenmemistim kitabini ama simdi yasamaya gectim gayet iyi kitap ben anlatim olarak da begendim aklimda kaliyor anlattiklari once kitaptan calisip not tutuyorum sonra dinliyorum hem konuyla ilgili bi fikrim oluyor anlatilanlar havada kalmiyor hem de not tutma telasiyla konuyu kacirmamis oluyorum.esra hocanin hem videosunu hem kitabini tavsiye ederim
Canım Esra hocayı önceden dinledim.ya ben. Bunda farklı olsun istiyorum. Sen geçen sene özgür hocayı dinlemistin. Bunda da onu mu dinlesem acaba ben, nasıl sence ?

Sağol canım. Video dediğin gibi yazılı bir belge olmadan takip edince bir saatlik şey iki üç saati alabiliyor. Cevabın için tekrar teşekkür ederim canım.

Canım Esra hocayı önceden dinledim.ya ben. Bunda farklı olsun istiyorum. Sen geçen sene özgür hocayı dinlemistin. Bunda da onu mu dinlesem acaba ben, nasıl sence ?
2018de kimseyi dinlemedim ben 🙈 ecedir belki o ben ilk uniteyi dinledim bu sene ozgur hocadan esra hoca daha agir basti.ali koc var bi de dinlemedim ama birer video dinle oyle karar ver serim.

X