- 2 Şubat 2018
- 292
- 353
- 34
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.441
Bunu ailem için yaptığımı vurguluyorum sürekli.Nazar değmesin ailenizin böyle destek vermesi çok güzel bir şey emeğinizin karşılığını inşallah alırsınız.
İlham kaynağı olduğunuz için size teşekkür ederiz. İnşallah bu sene aksaklık çıkmaz ve rahatça sınava girersiniz. Çalışmalarınız için Allah zihin açıklığı versin.Bunu ailem için yaptığımı vurguluyorum sürekli.
Eşim de bu yoldan geçtiği için beni anlıyor.Annem zaten tek dileği işe başlamam ayaklarımın üstünde durmam
Benim en büyük korkum sınava girememek, Allah hayırlısı ile o günü göstersin bana.2018 e bunun 2 katı çalıştım ama maalesef girmek kısmet olmadı.
Bu işi çocuk olmadan halletmeyi çok istedim olmadı:-/
Kader böyleymiş diyip önümüze bakalım.
Benden bu akşamlık bu kadar hanımlar...
İnşallah konular bitince yazarım buraya.Sizleri arada okuyorum ama yazmıyorum.
Buraya bugün yazma sebebim, belki başlamak için bir kıvılcım bekleyen birileri vardır.Ve belki bende yaparım diyip başlar.
Zira benim tekrar başlamam Birbardakcay ‘ın yazdıklarını okuyarak oldu.
İyi geceler ...
Aynen tablo hiç tutmuyo zaten. Çok aşırı pratik olmak lazm sanrmEvet evet bendede o kitap var. Meselaucukgenclik tablo yazmayı öğrendin mi diye sormustu. O kitaptan öğrenmek imkansız cikamiyorsun içinden bir türlü. O kadar karma karışık ki tablolar. ÖSYM o kadar karmaşık soru sormuyor zaten
Benimde 2014 ve 2016 da güzel bir alt yapım oluşmuştu.Bunu ailem için yaptığımı vurguluyorum sürekli.
Eşim de bu yoldan geçtiği için beni anlıyor.Annem zaten tek dileği işe başlamam ayaklarımın üstünde durmam
Benim en büyük korkum sınava girememek, Allah hayırlısı ile o günü göstersin bana.2018 e bunun 2 katı çalıştım ama maalesef girmek kısmet olmadı.
Buraya bugün yazma sebebim, belki başlamak için bir kıvılcım bekleyen birileri vardır.Ve belki bende yaparım diyip başlar.
İyi geceler ...
Ne kadar mutlu oldum ne guzel bir seye vesile oldum masallah cok da guzel ilerlemissiniz.insallah emeklerimizin karsiliginj alacagimiz bir sinav olurBunu ailem için yaptığımı vurguluyorum sürekli.
İyi geceler ...
Demi. Canım video çok oyaliyor. Neyse 3-4 aya biter videolar insalah.Dünün ozeti kizlar.video izlemeyince gun ne kadar verimli geciyorEki Görüntüle 2547781
Aynen ben tekrar icin dinliyorum en azindan not almiyorum o biraz rahatlatiyor ama sıkıcı geciyor soru cozmek dha iyiDemi. Canım video çok oyaliyor. Neyse 3-4 aya biter videolar insalah.
Ya canim ben esra hocanin ilk unitesini calisinca her sey cok karman corman gelmişti begenmemistim kitabini ama simdi yasamaya gectim gayet iyi kitap ben anlatim olarak da begendim aklimda kaliyor anlattiklari once kitaptan calisip not tutuyorum sonra dinliyorum hem konuyla ilgili bi fikrim oluyor anlatilanlar havada kalmiyor hem de not tutma telasiyla konuyu kacirmamis oluyorum.esra hocanin hem videosunu hem kitabini tavsiye ederimKızlar benim vatandaşlık ve coğrafya için kaynak almam lazım. Önerebilceğiniz video ve kitap var mı?
Bir deBirbardakcay canım sen önceden vatandaşlık için esra özkan yazmıştın ben onu izlemeye başladım fakat onun kitabınımı alayım benim hocamdan başka bir kaynak mı alayım nasıl bir tavsiyede bulunursun. Bu konuda cidden sıfırım.
Canım Esra hocayı önceden dinledim.ya ben. Bunda farklı olsun istiyorum. Sen geçen sene özgür hocayı dinlemistin. Bunda da onu mu dinlesem acaba ben, nasıl sence ?Ya canim ben esra hocanin ilk unitesini calisinca her sey cok karman corman gelmişti begenmemistim kitabini ama simdi yasamaya gectim gayet iyi kitap ben anlatim olarak da begendim aklimda kaliyor anlattiklari once kitaptan calisip not tutuyorum sonra dinliyorum hem konuyla ilgili bi fikrim oluyor anlatilanlar havada kalmiyor hem de not tutma telasiyla konuyu kacirmamis oluyorum.esra hocanin hem videosunu hem kitabini tavsiye ederim
Sağol canım. Video dediğin gibi yazılı bir belge olmadan takip edince bir saatlik şey iki üç saati alabiliyor. Cevabın için tekrar teşekkür ederim canım.Ya canim ben esra hocanin ilk unitesini calisinca her sey cok karman corman gelmişti begenmemistim kitabini ama simdi yasamaya gectim gayet iyi kitap ben anlatim olarak da begendim aklimda kaliyor anlattiklari once kitaptan calisip not tutuyorum sonra dinliyorum hem konuyla ilgili bi fikrim oluyor anlatilanlar havada kalmiyor hem de not tutma telasiyla konuyu kacirmamis oluyorum.esra hocanin hem videosunu hem kitabini tavsiye ederim
2018de kimseyi dinlemedim benCanım Esra hocayı önceden dinledim.ya ben. Bunda farklı olsun istiyorum. Sen geçen sene özgür hocayı dinlemistin. Bunda da onu mu dinlesem acaba ben, nasıl sence ?
Rica ederim canimSağol canım. Video dediğin gibi yazılı bir belge olmadan takip edince bir saatlik şey iki üç saati alabiliyor. Cevabın için tekrar teşekkür ederim canım.