- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.098
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.321
O zaman elimdeki kitabı bitireyim ben dediğin gibi sonra bir dahaki ay video başlayayım.Canım bence tarihten video dinlemek için bir alt yapı olması gerekiyor. Daha önce sınava tam.anlamiyla calismadiysan ilk video izlemek verimli değil.
Ben geçen sene izlemiştim ramazan hocayı.
Bu sene Mehmet hocayı izliyorum. Mehmet hoca da kesinlikle temeli olanlar için iyi bir hoca.
Herkesin anlama düzeyi farklı canım. Sen neysem verim aldığını daha iyi bilirsin.
Yaa ne güzel. İnşallah İngilizceyi de halledersin.Biliyorum denemez şuan için ama lisans yıllarımda roman okuyacak bir şekilde Rusçam vardı. Keyfi olarak Çince öğrenmiştim. Şuan rusçamın o kadar iyi olduğu söylenemez ama bakınca çabuk hatırlıyorum.
İngilizceye karşı fobim var cidden çok ciddiyim. Ne zaman çalışmaya başlasam öğrenemicem kalmıycak unutcam korkusu var aklımda o yüzden bilmiyorum. Nerdeyse bu durum için psikolojik tedaviye başlayabilirim o kadar çok korkutuyor beni. İnsanlar kedi, köpek, yılandan korkar bense İngilizceden korkuyorum.Yaa ne güzel. İnşallah İngilizceyi de halledersin.
En kötü her 10 soruda 1 yanlışla tamamla testlerini canım. Allah zihin açıklığı versin.Kitaplarım.gelsi kizlarEki Görüntüle 2546549
Evveliyati çok duyuyorum seninde yorumlarını merak ediyorum.Kitaplarım.gelsi kizlarEki Görüntüle 2546549
Aynı şey bende iktisatta var. Geçen sene 8 netmi 10 net mi ne yapmıştım. Aslaaa iktidara bakış açım değişmiyor. Sanki uzaydan gelen bir dersİngilizceye karşı fobim var cidden çok ciddiyim. Ne zaman çalışmaya başlasam öğrenemicem kalmıycak unutcam korkusu var aklımda o yüzden bilmiyorum. Nerdeyse bu durum için psikolojik tedaviye başlayabilirim o kadar çok korkutuyor beni. İnsanlar kedi, köpek, yılandan korkar bense İngilizceden korkuyorum.
Biz ne yapacazda kurtulucaz bu korkudan kendi adıma acınası durumdayım. Şuan yds'ye girsem korkudan ishal olup sınavı tamamlayamayabilirim bile o kadar ödüm kopuyor.Aynı şey bende iktisatta var. Geçen sene 8 netmi 10 net mi ne yapmıştım. Aslaaa iktidara bakış açım değişmiyor. Sanki uzaydan gelen bir ders
Çok.tesekkur ederim canım.En kötü her 10 soruda 1 yanlışla tamamla testlerini canım. Allah zihin açıklığı versin.
Çözümü yorumlarım canım.Evveliyati çok duyuyorum seninde yorumlarını merak ediyorum.
Sürekli telkinlerde bulunabilirsin kendine. Korkun için diyorum. Ben iktisati asla anlamicagimi biliyorum ama yinede ya sen şunları şunları başardın bunu mu anlamayacaksin diye hafife alıyorum. Yapacak bişey yok çünkü diğer türlü bunalımın içinde kaybolurum.Biz ne yapacazda kurtulucaz bu korkudan kendi adıma acınası durumdayım. Şuan yds'ye girsem korkudan ishal olup sınavı tamamlayamayabilirim bile o kadar ödüm kopuyor.
Deniyicem canımSürekli telkinlerde bulunabilirsin kendine. Korkun için diyorum. Ben iktisati asla anlamicagimi biliyorum ama yinede ya sen şunları şunları başardın bunu mu anlamayacaksin diye hafife alıyorum. Yapacak bişey yok çünkü diğer türlü bunalımın içinde kaybolurum.
Hoşgeldin aramıza. Sanırım hepimiz farklı çalışıyoruz. Alanlarımızda baya farklı. Ben mesela hala alan mı b. Mi karar veremeyenlerdenimMerhaba arkadaşlar 2013 uni mezuniyetim.
2014 2015 2016 yillarinda aktif kpssye calistim b ye hic agirlik vermedim. Alana calistim bir cok kurumun mülakatında elendiktekn sonra kendime evlilik cocuk molasi verdim. Kpss temelim var oglum 28 aylik oldu alandan cok alim olmadigi icin bende 2020 b grubuna çalışma karari aldim. Tam.olarak tum sohbeti okuyamadim. Genel olarak kaynaklar konusunda bana yardım edermisiniz ozellikle matematik temelim baya kotuye gitmis matematik.nerden calisiyorsunuz. Herkese başarılar kolaylıklar diliyorum .
Hangi bölüm sizin . Ben alana da caliscam ama agirlik b grubu dusunuyorum.. bi yanda adalet 2 sinif okuyorum zaten bir cok hukuk dersini calisiyorum iktisatciyim o yonden iktisatim iyi muhasebe ve maliyeyi calismam gerekecekHoşgeldin aramıza. Sanırım hepimiz farklı çalışıyoruz. Alanlarımızda baya farklı. Ben mesela hala alan mı b. Mi karar veremeyenlerdenim
İktisat mii bende tam bir iki msj önce iktisat yapamıyorum diyordum. Artık size sorarım sıkışınca. Bende muhasebeciyim şuan çalışmıyorumHangi bölüm sizin . Ben alana da caliscam ama agirlik b grubu dusunuyorum.. bi yanda adalet 2 sinif okuyorum zaten bir cok hukuk dersini calisiyorum iktisatciyim o yonden iktisatim iyi muhasebe ve maliyeyi calismam gerekecek
Sorabilirsin cnm . Benim esim de mhuy alandan atandi oda anliyor alandan.İktisat mii bende tam bir iki msj önce iktisat yapamıyorum diyordum. Artık size sorarım sıkışınca. Bende muhasebeciyim şuan çalışmıyorum
Ben de bu sınavda durumumu görüp bir kursa yazılmayı planlıyorum. Benimde hiç ümidim yokSelam kizlaaaar. Uzun bir aradan sonra derse dönüyorum inşallah. Akşam 6 dan sonra çalışmaya başlayacağım konumalarimi hazırladım. Coğrafya; Türkiye'de sanayi
Geometri; eş kenar üçgen
Sizler neler yaptınız.Safransari kitaplarınız hayırlı olsun
ucukgenclik ben de kpss ye yöneldim İngilizceyi önümdeki bı 3/4 yıla yaymayi düşünüyorum yani cooook sonraki bir hadefim
Bunu bende kabul ediyorum. Çalışırken dediğin gibi aynı gün ikisini çalışmak çok zor oluyor. Böyle bazen kendimi kampa çeker gibi apart tutup sadece yemek yemek için odadan çıkasım geliyor diğer saatler ders ve uyumak olsa hepimiz ful çekeriz herhaldeSafransari hayirli olsun canim kitaplarin denemeyi ben de almistim 1 tane cozdum guzeldi.evveliyat tarih yorumlarini bekliyorum yakin zamanda tarih soru bankasi almam gerekecek BlancKahkul ucukgenclik kizlar ben de tercumanlik mezunuyum ydsye de hazirlanacagim ama kpssden yuksek bir puan almayinca bir ise yaramıyor malesef kpss sinavindan sonra eylul gibi baslamayi dusunuyorum belki ilk atamaya yetisnez ama 2. Atamalar icin elimde guzel bi yds puani olur diye düşünüyorum. Suan kendinizi bolmeyin bence kpss de yds de yeterince zor ayri zamanlarda calismak da fayda var