- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.098
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.361
İnsallah inşallahGünaydın
Geleceğin Memurları
Nasılsın ben şimdi masama geçtim ve bir konu bitirene kadar kalkmama kararı aldım.İnsallah inşallah
Günaydın canim
Kolay gelsin canım. Ben 12 de kızı krese bırakıp gelip öyle otirabiliyirum dersin başına ancak.Nasılsın ben şimdi masama geçtim ve bir konu bitirene kadar kalkmama kararı aldım.
O zaman akşamları mat ve Türkçeden 2 ser test çözmeden uyuma canimTünaydın herkese, ben malesef iş yoğunluğunda zirvedeyim şuan ve ancak 2 güne bir soru çözüyorum matematik ve türkçeden
Yani 10 gündür çalışmıyorum diyebilirim
Cnm.kac aylik kızın benimde 28 aylik oglum krese mi versem diyorumKolay gelsin canım. Ben 12 de kızı krese bırakıp gelip öyle otirabiliyirum dersin başına ancak.
Benim de planım tarihin 2. Konusundan 4 video izleyip kitaptaki soruları çözmek.
Mat 2
Türkçe 1
Coğrafya 1 test çözmek.
Bugünkü planım.bu.
Canım ben 19 aylıkken 3 aylığına vermiştim. 2016 sınavına hazırlanırkenCnm.kac aylik kızın benimde 28 aylik oglum krese mi versem diyorum
Bu yıl bizim yılımızCanım ben 19 aylıkken 3 aylığına vermiştim. 2016 sınavına hazırlanırken
Sonra 2018 e hazırlanırken 8 aylığına verdim.
Şimdi de 4.5 yaşında yine gidiyor.
Ben çalışan bir anne değildim ama kpss ye hazırlanıyorum diye kreşlerde büyüdü yavrum
Canim bir kac sorum olavak arkadaslari mesgul etmim diye ozelden yazabilir miyimCanım ben 19 aylıkken 3 aylığına vermiştim. 2016 sınavına hazırlanırken
Sonra 2018 e hazırlanırken 8 aylığına verdim.
Şimdi de 4.5 yaşında yine gidiyor.
Ben çalışan bir anne değildim ama kpss ye hazırlanıyorum diye kreşlerde büyüdü yavrum
O kadar bitkin oluyorum ki ama tamam dinleyeceğim sözünü, teşekkür ederimO zaman akşamları mat ve Türkçeden 2 ser test çözmeden uyuma canim
İnşallah insallahBu yıl bizim yılımız
Canım özelim kapalı sanırım. Ordan yazamazsan nurdan yaz, nasıl açılacak bilmiyorum ugrasmayayim simdiCanim bir kac sorum olavak arkadaslari mesgul etmim diye ozelden yazabilir miyim
Hoşgeldiniz aramizaMerhaba arkadaşlar;
Benim de yeni yıl hedeflerimden biri Kpss çalışıp sınava girmek. Hem çalışan, hem de küçük çocuğu olan bir anne olarak her akşam 1 saat gibi bir zaman ayırmak istiyorum.
Tahminimce konu anlatımı olayına çok fazla giremem. Ama çözümlü çıkmış soruları alıp, cevaplar üzerinden konu çalışmaya çalışacağım.
Bu akşam önceki dönemlerde aldığım kitapları elden geçirip, kendimi güncelleyeceğim :) Tahminim haftasonuna kadar bir program belirleyip cumartesi itibariyle çalışmaya başlayabilirim.
Herkese iyi çalışmalar :)
Anladim calisma saatleriniz nasil is yerinde calisma imkaniniz var mi gunluk 1 saati aşabilirseniz daha iyi olur sankiHoşbulduk :) Daha önce kpss hazırlığım oldu( 2010 senesi) çalışıyordum o zaman. Dersaneye giderek kendimi toparlamaya çalıştım. Ancak nefesim 75 puana yetebildi.
Çok büyük bir hedefim yok aslında. Birçok kurum ilanında yaştan dolayı takılıyorum. Ancak elimden geleni yapıp bir puan almak istiyorum. Belki köprüden önce son çıkışı değerlendirebilirim :) Kısmet :)
Yayin onerisi olarak da pegem benim hocam yargi uzman kariyer bakabilirsin brans brans sorarsan yine yardımcı olurum
Canım kolaylıklar diliyorum öncelikle.Merhaba arkadaşlar;
Benim de yeni yıl hedeflerimden biri Kpss çalışıp sınava girmek. Hem çalışan, hem de küçük çocuğu olan bir anne olarak her akşam 1 saat gibi bir zaman ayırmak istiyorum.
Tahminimce konu anlatımı olayına çok fazla giremem. Ama çözümlü çıkmış soruları alıp, cevaplar üzerinden konu çalışmaya çalışacağım.
Bu akşam önceki dönemlerde aldığım kitapları elden geçirip, kendimi güncelleyeceğim :) Tahminim haftasonuna kadar bir program belirleyip cumartesi itibariyle çalışmaya başlayabilirim.
Herkese iyi çalışmalar :)