2020 KPSS lisans +90 👍

Ahh nerdeeee gencligimizin degerini bilemedik mezun olunca ise falan girmeden oturup kpssye calissaydim simdi coluklu cocuklu bu cileyi cekmek zorumda kalmazdim

Ahh nerdeeee gencligimizin degerini bilemedik mezun olunca ise falan girmeden oturup kpssye calissaydim simdi coluklu cocuklu bu cileyi cekmek zorumda kalmazdim
Bu konuda haklısın canım. Aradan o kadar çok zaman geçtiki üniversiteye hazırlandığımdaki formüller aklımda kalırdı. O kadar çok bilgi üstüne bilgi geldiki geçmişi hep unutmuşum.

Merhaba sizinde mi cocuk var günlük programiniz nasil ? Bide baslangic icin kullandiginiz yayinlari söylermisiniz

Bence kpss alt yapı varsa YDS ile ikisi çokta zor olmuyor mesela ben oturup hukuklari baştan calismaktansa test çözüp eksiklerimi çalışıyorum YDS vakit kalıyor yani. Ama birde ben işsizim yani tüm.gun evdeyim. Çalışıyor olsaydim yapamazdim

Merhaba sizinde mi cocuk var günlük programiniz nasil ? Bide baslangic icin kullandiginiz yayinlari söylermisiniz
Gunluk programim yok gecelik programim var zira sadece gece calisabiliyorum.oglum erken yatiyor 8.30 gibi derse basliyorum 3 3 30 a kadar calisiyorum.matematik ve tarihi pusuladan calistim cografya mehmet egitin 2. Kitabindan vatandaslik benim hocam aldim ilk konular biraz karisik anlatilmis gibi gelmisti ama simdi yasamadayim fena degil o kitap da

Sabah kaçta kalkiyorsun merak.ettim masallah diyeyim.bende simdi kendime bir program.yapicam.insallah bnm oglum aksamlari 10 30 gibi uyuyor gündüzde 2 saat artik o aralar calismaya calisicam.

Sabah kaçta kalkiyorsun merak.ettim masallah diyeyim.bende simdi kendime bir program.yapicam.insallah bnm oglum aksamlari 10 30 gibi uyuyor gündüzde 2 saat artik o aralar calismaya calisicam.
Benim oglumun gunduz uykusu yok malesef cok erken birakti.3 yasinda oglum iste dusun ne kadar gec kalkarsa bugun 7.15te uyandik mesela bazen 8.30u buluyor en fazla. tabi bu uyudugum surede de deliksiz uyumuyorum.oglum tuvalet icin su icin uyaniyor esimi ise yolluyorum falan derken baya bölünüyor

Aramıza hoşgeldin canım.
Matematikten fazla kaynak bilgim yok malesef.
Canım akşam çözdüm 1 deneme. Ama kafam çok doluydu. Matematik bana zor geldi baya 10 tane felan yaptım sanırım. Sakin kafayla matematiğe bir daha bakıp deneme sonucuna öyle bakacağım. Ama bugün fırsatım olmadı henüz hiç.

Zaman tuttum mu canım.

Anladım canım. Mantıklı bir şey yapıyorsun aslında ilk önce eksiklerini keşfedip o konulara yönelmek daha doğru

iyi dusunmussun canim. bende oyleydim baktim olmuyor. evin duvarlarini silmekle fazlaliklari atmakla cam tul perde dolaplar baslamistim. iyice arindirdim ruhumu. ders calisirken huzursuzdum cok titiz degilim ama ders calisirken dert olmustu

iyi dusunmussun canim. bende oyleydim baktim olmuyor. evin duvarlarini silmekle fazlaliklari atmakla cam tul perde dolaplar baslamistim. iyice arindirdim ruhumu. ders calisirken huzursuzdum cok titiz degilim ama ders calisirken dert olmustu
Ben şimdi daha iyiyim canım. En azından derse oturunca ev çok pis deyip konsantre olamıyordum. Artık masamıda kurdum kitaplarımıda sildim mis gibi her şey.

Kızlar bende bugün temizlik.yaptim
Zaten kizimdan dolayı hafta sonu ders çalışamıyorum.bugun iyice evi temizledim.
Dediğiniz gibi ev dağınık.olunca kafam da dağınık oluyor.
Titiz biri değilim.ama derli toplu.olmak iyi.oluyor.
Yarın insalah daha iyi başlarım.

Selam kızlar ; ders çalışma çağım çoktan geçti ama... birşey söylemeye geldim çalışma şekliniz nasıl bilmiyorum ama benden size naçizane tavsiye ; ders çalışmak uzun bir süreç olduğundan , internete fazla takılmayın derim, ders molalarında bile takılsanız , farkında olmadan zaman su gibi geçebilir ve sizi durgunlaştırabilir internet . Allah zihin açıklığı versin

Evet canim matematigi biraz zordu ama gk basit gelmişti bana

Zor bir surec motive olmaya ihtiyacimiz oluyor dönem donem kaynak ders calisma yontemleri gibi konularda yardimci oluyoruz birbirimize.ben ders calisirken kronometre kullaniyorum boylece zaman yönetimi konusunda sorun yaşamıyorum.tavsiyeniz icin tesekkurler.

Ah canım keşke sabahtan akşama ders calissakta tel bizi oyalamasa.
Ama gündeb4-5 saat calisabiliyorum. Geri kalani ev işi yemek çocuk oyaliyordum zaten.o arada giriliyorninternete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…