- 16 Ekim 2019
- 9
- 24
- 34
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.301
insallahPlanlı bir aile inşallah dileğiniz kabul olur mutlu olursunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallahPlanlı bir aile inşallah dileğiniz kabul olur mutlu olursunuz
Kendini beğenmişler. Sıkma canını sen canım bizler bu yıl çok güzel puanlar alıp çok güzel yerlerde olucaz.Ben geldim kızlar. Programimi da yaptım. Gözümü kararttim. Bundan sonra bahane yok. Özel sektörden bir kez daha ağzımın payını aldım, gerçi olumsuz demediler ama geri dönüş olmayacak ben hissettim bakişlardansanki çok güzel imkan sunuyorlar gibi birde kendimizi beğendiremiyoruz inşallah bu sene puanımı 10-15 puan arttiririmda atanirim, birdaha da böyle iş arama stresine girmem.
Hayırlısı olsun canım.Ben geldim kızlar. Programimi da yaptım. Gözümü kararttim. Bundan sonra bahane yok. Özel sektörden bir kez daha ağzımın payını aldım, gerçi olumsuz demediler ama geri dönüş olmayacak ben hissettim bakişlardansanki çok güzel imkan sunuyorlar gibi birde kendimizi beğendiremiyoruz inşallah bu sene puanımı 10-15 puan arttiririmda atanirim, birdaha da böyle iş arama stresine girmem.
Bende bugün evi temizleme kararı aldım her şeyi yıkıyorum siliyorum süpürüyorum atıyorum. Sanki evin dağınıklığı dikkatimi dağıtıyor gibi psikolojimi bozduğuna karar verdim. Bir insan bir günde konu bitiremez mi ben bitiremiyorum. Bitmiyor bende her şeyi temizlersem ruhum arınır belki diye düşündüm.Günaydın kizlar. Ben biraz hastayım dün hiç çalışmadım. Bugün de 2 konuya bakacağım. Çok iyi hissetmiyorum.
Yarın ptesine kadar sadece coğrafya calisacagim hem tekrar hem yeni konu. Salı günüde coğrafya dan test çözmeye başlayacağım inşallah siz neler yaptınız
Canım bende rahatsızım hala duzelmedim.Günaydın kizlar. Ben biraz hastayım dün hiç çalışmadım. Bugün de 2 konuya bakacağım. Çok iyi hissetmiyorum.
Yarın ptesine kadar sadece coğrafya calisacagim hem tekrar hem yeni konu. Salı günüde coğrafya dan test çözmeye başlayacağım inşallah siz neler yaptınız
Bende çok zorlanıyorum ders çalışmayı sevmiyorum. Malesef bir önerim yok bu konudaBende bugün evi temizleme kararı aldım her şeyi yıkıyorum siliyorum süpürüyorum atıyorum. Sanki evin dağınıklığı dikkatimi dağıtıyor gibi psikolojimi bozduğuna karar verdim. Bir insan bir günde konu bitiremez mi ben bitiremiyorum. Bitmiyor bende her şeyi temizlersem ruhum arınır belki diye düşündüm.
İnşallah. Çağdaş hedefinizi tamamladınız en azından :)Canım bende rahatsızım hala duzelmedim.
Boğazım ağrıyor hafif, birde reglimin yoğun günü
Bugün çağdaş tan soru çözeceğim. Dün videoları bitirdim.
Kitaplarım.da bugün kargoya verilmiş, Pazartesiye elimde olur inşallah.
Bu hafta verimsiz geçti, kitap olmadığından, kitaplar gelince haftaya daha yoğun geçer insallah
Ben yapmadım ya. Bilmiyorum pişman mıyım. Bende tam şuan ing video izliyordum. Gramer ve çeviri seviyorum ama oturup tek tek kelime ezberi yapamıyorum çok sıkıcı geliyorPerihosseini canım yds başvurusunu son gün yaptım en kötü durumumu öğrenirim dedim.
Valla ben çalışmadığım için sessizim yarında calisamam büyük ihtimal :)Kızlar birer saat tarih ve ingilizce videosu izledim. Bu hafta herkes çok sessiz sanki nerelerdesiniz.
Bende İngilizce olunca çalışasım gelmiyor diğer dillerde yaşam biçimim yapabildim ama ingilizceye karşı önyargılı bir zihnim var.Ben yapmadım ya. Bilmiyorum pişman mıyım. Bende tam şuan ing video izliyordum. Gramer ve çeviri seviyorum ama oturup tek tek kelime ezberi yapamıyorum çok sıkıcı geliyor
Yatılı misafir varken çalışamaman normal canım sıkma canınıValla ben çalışmadığım için sessizim yarında calisamam büyük ihtimal :)
Yatılı misafirimiz var
Geçen YDS den 19 almıştım ben. Hahahah YDS seviyem 19. Bide yüksek lisans yapıyorum akademisyen olmak içinPerihosseini canım yds başvurusunu son gün yaptım en kötü durumumu öğrenirim dedim.
AA başka diller de biliyor musun ne güzel. Bende Almanca sevmem mümkün olsa İspanyolca ve İtalyanca bilmek isterim. Ama daha ingilizce bile zor geliyor bana.Bende İngilizce olunca çalışasım gelmiyor diğer dillerde yaşam biçimim yapabildim ama ingilizceye karşı önyargılı bir zihnim var.
Canım bence tarihten video dinlemek için bir alt yapı olması gerekiyor. Daha önce sınava tam.anlamiyla calismadiysan ilk video izlemek verimli değil.Kızlar tarih için ramazan hocaya dinledim ama sanırım video dinleyerek çalışmak bana göre değil kitaptan yazarak çalıştığımda daha etkili oluyor ya da hocanın kendi beğenmiş anlatım tarzı sıktı beni.
Bende yüksek lisansı 3.65 ortalama ile bitirdim ama İngilizcem sanırım benimde 10 ya da 15 çıkar. O yüzden durumumu görüp sıkı bir kursa başlamam lazım. İngilizce yüzünden akademisyen olacağıma inancım kalmadı. Lisansı İngilizce okudum ama yds ilk mezun olduğum yıl girdim 28 aldım. Benim o yüzden KPSS iyi puan almam şart.Geçen YDS den 19 almıştım ben. Hahahah YDS seviyem 19. Bide yüksek lisans yapıyorum akademisyen olmak için
Biliyorum denemez şuan için ama lisans yıllarımda roman okuyacak bir şekilde Rusçam vardı. Keyfi olarak Çince öğrenmiştim. Şuan rusçamın o kadar iyi olduğu söylenemez ama bakınca çabuk hatırlıyorum.AA başka diller de biliyor musun ne güzel. Bende Almanca sevmem mümkün olsa İspanyolca ve İtalyanca bilmek isterim. Ama daha ingilizce bile zor geliyor bana.