- 16 Şubat 2015
- 1.715
- 5.265
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.101
2 gündür canım sıkıldı resmen, adalet yerini ne zaman bulacak, sabretmeye gücümüz kalmadı artıkSafransari Perihosseini
İyi yolculuklar bu arada canım
Bende geçen gün kendimi askeri okulda gördüm. Tek kadın bendim babam hep yanımda duruyorduBugün rüyamda ziraat bankası mulakatina cagirilmistim.
Uyandım geri uyudum, bunda da bankada çalışırken çay sırasına girmisim, onu gördum.
İyice sıyrıldı benim kafa
Bende geçen gün kendimi askeri okulda gördüm. Tek kadın bendim babam hep yanımda duruyordu
İnşallah canım. Seneye bu zamanlarda mesleğimiz olmuş ondan dert yanıyor olalım.
Hayira çıksın ruyalarimiz insallah
pegem yayınlarının geometri kitabını aldım. soru bankası da yargı yayınlarıHanımlar, sadece dilbilgisi ve geometri için konu anlatımlı ve soru Bankası kitap almak istiyorum
Dilbilgisi tecrübe ve geometri karakol yayınları 0 geometri hariç. Onları geçen sene çizmustim.
Onerdiginiz yayın var mı acaba ?
Canım onu telefonda bende bulamadım.Merhaba kızlar bende dün başladım çalışmaya ama pek vakit ayıramıyorum zamanla artırırım diye düşünerek başladım.video hızı arttırma konusu geçmişti eski sayfalarda onu telefondan izlerken de yapabiliyormuyuz acaba bi uygulaması mi var?benim sıfırdan başlamam gerek ancak çok da zamanım olmadığı için ilk izlemede videoları hızlandırıp izlesem anlayabilir miyim denemek istiyorum yardımcı olur musunuz rica etsem
Tamam canım bulursam paylaşırım sizinle.daha ilk konudayım tarihten başladım umarım çabuk ilerleyebilirim.Canım onu telefonda bende bulamadım.
İnternette baktım bir uygulama indirin diyordu. Daha detaylı da arastirmadim. Bulursan buraya da yaz video hizlandirmayi
Bugün rüyamda ziraat bankası mulakatina cagirilmistim.
Uyandım geri uyudum, bunda da bankada çalışırken çay sırasına girmisim, onu gördum.
İyice sıyrıldı benim kafa
Canım telde öyle birşey yok işte
Bu çıkıyor Eki Görüntüle 2542066
You tube dan açtım oldu canım çok sağolVideoyu youtube dan mi izliyorsun?
Orda var dikey üç nokta ve oynatma ayarlari
You tube dan açtım oldu canım çok sağol