2020 KPSS lisans +90 👍

Hanımlar, sadece dilbilgisi ve geometri için konu anlatımlı ve soru Bankası kitap almak istiyorum
Dilbilgisi tecrübe ve geometri karakol yayınları 0 geometri hariç. Onları geçen sene çizmustim.
Onerdiginiz yayın var mı acaba ?

2 gündür canım sıkıldı resmen, adalet yerini ne zaman bulacak, sabretmeye gücümüz kalmadı artık Safransari Perihosseini
İyi yolculuklar bu arada canım

Canım benim biz basarmaliyiz ki herseye inat onlara yol verilmeli.
Is bulmuş bazı insanların burnu Kaf dagindan inmiyor.
Perihosseini iyi yolculuklar kuzum
Ders calisamazsan canını sıkma, keyfini çıkar

pegem yayınlarının geometri kitabını aldım. soru bankası da yargı yayınları
türkçeden de dil bilgisi konu anlatımı için benim hocam yayınlarını kullanıyorum (testte zaten vardı liyakat ve zafer yayınları)

Merhaba kızlar bende dün başladım çalışmaya ama pek vakit ayıramıyorum zamanla artırırım diye düşünerek başladım.video hızı arttırma konusu geçmişti eski sayfalarda onu telefondan izlerken de yapabiliyormuyuz acaba bi uygulaması mi var?benim sıfırdan başlamam gerek ancak çok da zamanım olmadığı için ilk izlemede videoları hızlandırıp izlesem anlayabilir miyim denemek istiyorum yardımcı olur musunuz rica etsem

Canım onu telefonda bende bulamadım.
İnternette baktım bir uygulama indirin diyordu. Daha detaylı da arastirmadim. Bulursan buraya da yaz video hizlandirmayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…