- 16 Şubat 2015
- 1.715
- 5.265
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.121
Tam YouTube da var diyecektim ama benden önce yardımcı olmuş kızlar
Neyse sorun halledilsin yeter ki kolay gelsin hepinize
Neyse sorun halledilsin yeter ki kolay gelsin hepinize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan için netiniz kaç. Tebrik ederim sizi.Kizlar kizlar nasil gidiyor calismalar takipteyim sizi ben dun deneme yaptim ve matemetige yogunlasmam gerekiyor ama hep ayni netlerde takiliyorum bir gun yukselir mi ki
Kizlar kizlar nasil gidiyor calismalar takipteyim sizi ben dun deneme yaptim ve matemetige yogunlasmam gerekiyor ama hep ayni netlerde takiliyorum bir gun yukselir mi ki
bende takipteyim kızlar ıkizlerim var 1 yaşında temizlik yapıp başlayacam insallah
Saol canım bende nasıl yapacaksam Allah yardım etsin hepimizeHoşgeldin aramıza
Çalışmaya çalışıyorum ben
Ozelden soyleyim netimi utanıyorumŞuan için netiniz kaç. Tebrik ederim sizi.
Ayy netim az sozelciyim en son lise 1de mat gordum iste siz dusunun gerisini insallah artar yaBol soru çözdükçe sayısı artar canım
Şim kaç netin var mat?
Birde denemede hangi konularda eksiğin var, işlem yanlışı mı yapıyorsun görmüşsündür hepsnini.
Ona göre devam et, hiç bozma moralini
Hangi sehirdesin ankarada isen bildigim bit yer varKpss 2020 kitaplari en ucuz nerden alabilirim tavsiyeniz var mi? Butcem çok kısıtlı konu anlatimli soru bankaligi yardımcı olursanız sevinirim
Kpss 2020 kitaplari en ucuz nerden alabilirim tavsiyeniz var mi? Butcem çok kısıtlı konu anlatimli soru bankaligi yardımcı olursanız sevinirim
Ayy netim az sozelciyim en son lise 1de mat gordum iste siz dusunun gerisini insallah artar ya
Hangi sehirdesin ankarada isen bildigim bit yer var
Kok carsisi canim tabi fotokopi tercih ediyorsanizOlgunlar mi
Karanfil mi
Bilmiyosam bende ogreneyim
Kok carsisi canim tabi fotokopi tercih ediyorsaniz
Tamam canım merak ediyorum.Ozelden soyleyim netimi utanıyorum
Ben de tarih ve vatandaşlıkta sıfırım şuan deneme çözsem. Tarih 0 doğru belki vatandaşlık 1 doğru olur yanlışlarda doğruyu götürür oldu mu - bir sayı ah ahAyy netim az sozelciyim en son lise 1de mat gordum iste siz dusunun gerisini insallah artar ya
Başka sehirHangi sehirdesin ankarada isen bildigim bit yer var
Internette kimi çok pahalı kim ucuz kafam karisti sahaflara bakayımHangi sehirdesin?
Internetten kampayalari takip edebilirsin.
Sahaf gezebilirsin.
Internette kimi çok pahalı kim ucuz kafam karisti sahaflara bakayım