2020 KPSS lisans +90 👍

Bence de karalar bağlamamalı . Yılmadan devam :) mesleginizi çok seviyorum bu arada:)) kimyagerlik iyidir ya. Inşallah atanırsın:)

Selam kizlar dun bol videolu bir gun oldu benim icin bugun de bol soru cozmeyi planliyorum gunduz evdeki isleri bitirip aksam baslarim.bir de kk ya cok takilmaya basladim yani elime 2dk mola verirken alip giriyorum sonra zamanin nasil geçtiğinin farkina varmiyorum.o yuzden cok daha az kkya girme karari aldim gunluk bildirim yapamayacagim.arada gelir toplu olarak durumumdan haberdar ederim herkese iyi calismalar

İyi haftalar hanımlar
Hafta sonum çok verimsiz geçti.
Ç.tesi izlediğim dizinin kalan bölümlerini izledim. Bitti şükür. Artık yeni bir diziye bakmam. Dizi Outlander'di

Pazar günü ise, ilçemizdeki kitap okuma grubundayim. Ayda bir kitap okuyup, o kitabın tahlilini yapıyoruz. Tahlil günüydü. Oraya gittim. 3 saat tahlil, sonra biraz çarşı derken günüm bitti.

Bugün inşallah Osmanlı yükseliş ve duraklama dönemi notlarını çıkartıp testi çözeceğim. Bu haftam Osman li ile.gecer sanırım.

Benim de çok çok çok verimsizdi
Pazar günü hiç çalışmadım bugünde calisamiycam artık salı günü

Benim de çok çok çok verimsizdi
Pazar günü hiç çalışmadım bugünde calisamiycam artık salı günü
Bugün alt katında inşaat başladı benim de. Matkap sesleri sürekli. 1 gün sürecek Allah'tan. Bugün de not tutma kısmı yaparım sadece sanırım. Bu seste soru çözebilir miyim.bilmiyorim

Bir verimsiz de ben kızlar, pazar hiç ders çalışmadım artık bugün Türkçe mat karışık çözmeye başlayacağım
Kızlar bu arada sizce tarih coğrafya 2 ay da biter mi ne dersiniz?

Ben buraya günlük sizin için giriyordum.
Çalışmalarımızı kıyaslıyor, size yetişmeye çalışıyordum.ama buralara çok yazmıyorum.Biliyorum ki sosyal medya bağımlılık yapar.Ve ben hayatta hiçbir şeye bağımlı olmayı sevmiyorum.
Belki ileride denemelerde yarışırız
Size çok güveniyorum inşallah başaracaksınız
Burda zaman kaybetmemek en mantıklı karar ,aslında bunu Semra Dilekçi de söylemişti.
Onun videolarını izlemişsiniz büyük ihtimal,video hızını 1,5 yaptığınıza göre
Sınavdan sonra burada görüşmek dileğiyle
Kolaylıklar diliyorum

Coğrafya ya basliyorum. Kitaplarımı çok beğendim. Hemen yazayım. Konu anlatımlı; kariyer meslek yayınları süvari öğreten kitap
Yardımcı kitabım; bayram Meral haritalarla cografya. test kitabım; dogru tercih yayınları kpss nin pusulasi Coğrafya soru bankasi

Rabbim zihin açıklığı versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…