- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.081
Bende saat tutamıyorum canımGünaydın kızlar yeni bir ay yeni bir başlangıçmış gibi bugün kendime yeni bir planlama yapmaya karar verdim. Sizlerinde dediği gibi saat tutma olayı pekte işe yaramadı bende
Saat daha çok erken bence yaparsınızŞimdi oturuyorum dersin başına.
Osmanlı kültür medeniyet calisilip, 185 soru çözülecek,
Coğrafya 3 konudan 140 soru çözülecek hedef.
Bakalım yapabilecek miyim
4 saat sonra kızımı alıyorum kresten. Olmadı akşam kızım.uyuyunca yetiştirmeye calisacagimSaat daha çok erken bence yaparsınız
Saat denemelerde çok iyi oluyor evet :))))Bende saat tutamıyorum canım
Sadece denemelerde tutarım.
Yeni programını bizimle de paylas
Vatandaş için yeni kitap almam gerek, bu yüzden 1. Aya kaldı.Çok iyisiniz.
Benim çalışma kaynağım sizsiniz. Diğer türlü hep erteler erteler son bir ay biraz çalışmaya çalışırdım.
Hala Osmanlı devletini kurmaya çalışıyorum
Matematik ve Geometri soruları çözdüm 6 şar test
Türkçe paragrafları baydı beni ama 5 test çözebildim sadece
Coğrafya henüz yok
Vatandaşlık konularını nasıl çalışıyorsunuz acaba?
Vatandaş için yeni kitap almam gerek, bu yüzden 1. Aya kaldı.
Video izleyip, bir kitaptan tekrar yapıp soru çözeceğim.
Video olarak kimi izleyeceğim i belirlemedim hala.
Hanımlar kimsenin sesi çıkmadı bbugün
Herkes mi tembel bugün benim gibi :))
Bende kızımı 2 saat krese bıraktım geldim, 110 tarih çözdü. Sonra onu alıp doğum gününe gittik.Bu mevsim geçişleri migrenimi tetikliyor
Türkçe testi çözeyim dedim pestilim çıktı.
Senden ne var ne yok?
Bende kızımı 2 saat krese bıraktım geldim, 110 tarih çözdü. Sonra onu alıp doğum gününe gittik.
1 saat önce uyuttum kızı, şimdi tarih çözerek açığı kapatmaya çalışıyorum.
Canım baş ağrım tamamen geçmeden oturma derse, çözdüğü den birşey anlamazsın zaten. Çok geçmiş oldun
Hayırdır canım hangisine sinir oldun?Dün 120 matematik çözebildim, bugün53 Türkçe 47 matematik çözdüm
Belli oldu günlük limitim sadece 100_150 soru arası olabiliyor
Ayrıca dün bdv deki bir üyeye sinir oldum o yüzden biraz hevesim kaçtı kpss den
İş yerinde grup dışı kalmak diye bir konuyduHayırdır canım hangisine sinir oldun?
Bende sıkı bdv takipcisiyim
Öyle canım malesefİş yerinde grup dışı kalmak diye bir konuydu
Bizim hayalini kurduğumuz, burda çırpındığımız kurumlarda kimler kimler çalışıyor bir kez daha gördüm ve tüm hevesim, çabalama isteğim kayboldu bir anda
Ben yolculuk hazirligindayim birkaç gündür de morallerim yerlerdeydi. Gideceğim yer için kitaplarımı aldım ama internet yok buraya çok sık giremem. Tam çalışma ortamı inşallah güzelce çalışırımHanımlar kimsenin sesi çıkmadı bbugün
Herkes mi tembel bugün benim gibi :))
Bende gördüm o konuyu. Bende bdv ye kendi dertlerimi yazarken okudumİş yerinde grup dışı kalmak diye bir konuydu
Bizim hayalini kurduğumuz, burda çırpındığımız kurumlarda kimler kimler çalışıyor bir kez daha gördüm ve tüm hevesim, çabalama isteğim kayboldu bir anda
İyi yolculuklar canım simdidenBen yolculuk hazirligindayim birkaç gündür de morallerim yerlerdeydi. Gideceğim yer için kitaplarımı aldım ama internet yok buraya çok sık giremem. Tam çalışma ortamı inşallah güzelce çalışırım