2020 KPSS lisans +90 👍

Sormayın gece rüyalarımda aldatiliyorum falan. İnsanların yorumları çok acımasız. Hiç mutlu evlilik yok vb.
Canım insan hayatındaki iyi şeyleri bir kişiye anlatır. Ama canı yanınca 100 kişiye anlatır. Özellikle biz bayanlar.

Ondan çok takılma konulara. Rabbim mesut etsin

Benimde Türkçe ve matematik kitapları bitti bir yayının (geometri ve dilbilgisi hariç )

Kendime yeni plan yapmaya karar verdim.

Tarih için kendime not çıkartacağım.
Benim görsel hafıza daha iyi oluyor. Tekrarları sürekli çıkardığım notlardan yaparsam, ne nerede aklıma geliyor.

Akşamları tarih notu çıkartıp. Gündüzleri test çözeceğim.

Ben de senin gibiyim canim illa yazacagim ve calisirken kendi notlarımın olmasi lazim yoksa calistigimda bir sey anlamiyorum.tarihe baslaman iyi olmus gercekten cok konu var ve sinavin da onemli bir bölümü

Ben de senin gibiyim canim illa yazacagim ve calisirken kendi notlarımın olmasi lazim yoksa calistigimda bir sey anlamiyorum.tarihe baslaman iyi olmus gercekten cok konu var ve sinavin da onemli bir bölümü
Evet canım kesinlikle.
Yeni konu anlatım kitaplar almam gerek.
Tarihe yeni konu eklendiği için.
Anayasa da değişiklikler oldu..
Coğrafya ise Mehmet eğit alacağım.

Sen coğrafyaya nerden çalışıyorsun canım ?

Mehmet egitin kitabindan calistim canim.ara arada videolarini izliyorum engin eraydinin videolarina da bakiyorum.benim cografya bitti oyle karisik takiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…