2020 KPSS lisans +90 👍

1569410620803-1342125378.jpg

Bu moddaydim bende. Misafir im henüz gitmedi. Hava yagmurlu :KK43:

Kızlar yeni programim şöyle.

3 gün, tarih özeti çıkartıp, o konuyla ilgili soru çözmek. Ve o günün akşamı coğrafya testi cozrmek
1 gün matematik soru çözmek
1 gün Türkçe soru cozmek

Haftanın 5 günü olarak planladim dersi. Çünkü kızım 5 gün kreste. Hafta sonu da elimden geldiği kadar artık.

3 gün, tarih özeti çıkartıp, o konuyla ilgili soru çözmek. Ve o günün akşamı coğrafya testi cozrmek
1 gün Türkçe soru cozmek

Haftanın 5 günü olarak planladim dersi. Çünkü kızım 5 gün kreste. Hafta sonu da elimden geldiği kadar artık.
Çok iyi. Enazindan konuları bitirene kadar. Daha hızlı olur gibi

Çok iyi. Enazindan konuları bitirene kadar. Daha hızlı olur gibi
Tarih ozetlerim bitince de, Türkçe ve matematik konu olarak çalışırım. Sürekli konu çalışmak sıkıcı geliyor. Biri bitince diğerine başlamak istedim. Biri bitinceye kadar da diğer derslere bakmamak olmadı, böyle bir program yaptım bakalım, inşallah uyum sağlarım ve verimli olur.

Tarih ozetlerim bitince de, Türkçe ve matematik konu olarak çalışırım. Sürekli konu çalışmak sıkıcı geliyor. Biri bitince diğerine başlamak istedim. Biri bitinceye kadar da diğer derslere bakmamak olmadı, böyle bir program yaptım bakalım, inşallah uyum sağlarım ve verimli olur.

Baktın verimli olmuyor ufak degisiklikler yaparsın. Güzel olur tabi ki :-)

Her insanın çalışma anlama şekli başka. Sen nasıl verimli olur dersen öyle dene :)

1 gün Türkçe soru cozmek

Konulari az cok hatirliyorum konu tekrari yapsam yeter diyorsan programin guzel.onun disinda yok hepsini bastan detayli calisacagim dersen konularin gec vakte kalabilir. Yani ne bilim benim tarihi bitirmem cok uzun sürmüştü mesela

Konulari az cok hatirliyorum konu tekrari yapsam yeter diyorsan programin guzel.onun disinda yok hepsini bastan detayli calisacagim dersen konularin gec vakte kalabilir. Yani ne bilim benim tarihi bitirmem cok uzun sürmüştü mesela
Hatırlıyorum canım coğrafya felan.
Matematikten sadece geometriye konu çalışmam.gerek, Türkçeden dilbilgisi

Anayasa ise 1. Ayda çalışmaya baslayacagim

Yazım kurallari konu calisildi (test çözmeye başlamadan önce bir kez daha tekrar edicem)
Yasama konu + 60 soru
Soruları kesip koyduğum bir matematik kutum var ondan rastgele 10 soru çekip cozucem mat genel tekrar yazıcam. Onun için matematik genel tekrar 10 soru
Carpanlara ayrirma konusunu tekrar edicem ( yarında test çözerim)
Bu kadar bugünlük :)

Hatırlıyorum canım coğrafya felan.
Matematikten sadece geometriye konu çalışmam.gerek, Türkçeden dilbilgisi

Anayasa ise 1. Ayda çalışmaya baslayacagim
Iyi bari canim ben kendime guvenemedim hepsini bastan calistim ilk defa calisiyormus gibi calisirken de oyle hissettim zaten 😂 insan cok cabuk unutuyor

:mad: Dün kızlar iktisat çalıştım. Mikro ekonomiden çalıştığım konunun testini çözdüm ama yarıyarıya netim nerdeyse
2018de vatandaslik dersine çalıştim ilk konu bitti cok guzel anladim falan filan teste bi gectim yarısından cogu yanlis cok buyuk bir hayal kirikligi yasadim 😁 gayet normal anlayacagin zaten bu kadar kisa surede 1-2yanlis beklersen sinava 3 ay kala calissak yeter 😂

Ben de simdilik 1.30 saat calistim mat cozdum 30 soru kadarcik 😂 benim de karma soru diye yazdiklarim daha once cozemedigim sorulari not ediyorum ve sonrasinda tEkrar cozuyorum ve hepsi zaten zamanında cozemedigim soru oldugu icin biraz uzun suruyor 🙄

Ben de simdilik 1.30 saat calistim mat cozdum 30 soru kadarcik 😂 benim de karma soru diye yazdiklarim daha once cozemedigim sorulari not ediyorum ve sonrasinda tEkrar cozuyorum ve hepsi zaten zamanında cozemedigim soru oldugu icin biraz uzun suruyor 🙄
Bende cozemiyorum o soruları şu an sinir krizleri geciricem

Yüksel bilgili'nin ceteris paribus adlı kitabından soru çözdüm. Konu olarak ta zeynel dinlerin kitabı ama sanırım daha çok çalışmam lazım.
Bende tam tersi konu yüksel
Soru zeynel :) bende şuan ingilizce video izledim. Sanırım ben sınav odaklı çalışamıyorum. Puan kaygısı çekiyorum. Ya düşük alırsam dalga konusu olurum korkusu. Ana problemi buldum şimdi sıra onu çözmekte. Çünkü kpss'den düşük puan aldığım için bir yenilgi daha kaldıracak ruh halim yok

X