2020 KPSS lisans +90 👍

Kızlar nasılsınız ben ufak bir banlandim, o yüzden yoktum:) bu sürede YDS için YouTube'dan video anlatımli derslere başladım. İktisati bıraktım gibi oldu ama yeniden başlıcam. İkisini bir götürmek çoook gözümde büyüyor. Bu sene kendimden pek umudum yok. Size komik gelebilir ama başarı olumlamalarina başlayacağım. Gerçekten başarıya inancım sıfır. Kendime gelmem lazım acilen

O nasıl bir şey

O nasıl bir şey
Bende yeni keşfettim.. Özgüven için olumlama yapıyorum.
YouTube da birçok videolar var. Mesela kendimi seviyorum. Ben yeterliyim. Bedenimi seviyorum tarzı cümleler söylüyor sende içinden tekrar ediyorsun. Gerçekten insanı hafifletiyor. Bunun başarı versiyonunu bulup demeyeceğim.

Anladım. Çocukluğumda bir program vardı. Onda da aynı karşısına geç ve hergün şunu de diyordu. İçindeki gücü keşfettiğin zaman yapamayacağın hiçbir şey yok güzel bir başlangıç. Bende hızlı okuma sanatı için araştırma yapıyorum

Hizli okumayi sinav icin mi istiyorsun.hizli okuma eğitmen sertifikam var bi donem hizli okuma dersleri veriyordum

Bu arada muneye yazdım üyelik iptali için eğer kabul ederse eğer şimdiden kendinize iyi bakın sınavlarda başarılar kızlar:) evliliğe hazırlanan biri olarak buradaki hem konular hem yorumlar beni çok yıpratıyor. Ama bu forum güzeldi birbirimizle motive oluyorduk

Bdvye hic bakmayacaksin sonu bunalim ve herseye supheyle yaklasmak.iyi calismalar sana da aramizda olsaydin iyiydi

Komik değil aslında zaman zaman hepimizin ihtiyacı oluyor bence.

Beyin sen ne dersen onu kabul ediyor. Devam et kesinlikle .

Kimle ugrastinda banlandin acaba

Komik değil aslında zaman zaman hepimizin ihtiyacı oluyor bence.

Beyin sen ne dersen onu kabul ediyor. Devam et kesinlikle .

Kimle ugrastinda banlandin acaba
Ahaha yok kimseyle uğraşmadım. Konu açmıştım sonra konumu silin diye msj attım. Konu kapatmak yasakmış bilmiyordum. Silin dedim diye banladilar

Hepsini neden okuyorsun ki. Kiminin akliyla zoru var yorumları bile kabul etmiyor. Sallayıp geçeceksin.

Allah mesut etsin şimdiden . Takma kafana kuskucu da yapıyor burasi sanirim ama olumlamalar iyi gelecektir buna da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…