- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
Hava kapaliyken ben de tam tersi oluyor kitaplarla bagim artiyor.tabi bi roman alip okumak daha iyi
Ayy evet bu kapalı havadar kitap kahve ikilisi çok iyi gidiyor.Bravo valla :))
Bende roman okumayı çok severim böyle havalarda ama o zamanda içim vicdan azabı oluyor şimdi roman sırası mı diye
Çok iyi. Enazindan konuları bitirene kadar. Daha hızlı olur gibiKızlar yeni programim şöyle.
3 gün, tarih özeti çıkartıp, o konuyla ilgili soru çözmek. Ve o günün akşamı coğrafya testi cozrmek
1 gün matematik soru çözmek
1 gün Türkçe soru cozmek
Haftanın 5 günü olarak planladim dersi. Çünkü kızım 5 gün kreste. Hafta sonu da elimden geldiği kadar artık.
Tarih ozetlerim bitince de, Türkçe ve matematik konu olarak çalışırım. Sürekli konu çalışmak sıkıcı geliyor. Biri bitince diğerine başlamak istedim. Biri bitinceye kadar da diğer derslere bakmamak olmadı, böyle bir program yaptım bakalım, inşallah uyum sağlarım ve verimli olur.Çok iyi. Enazindan konuları bitirene kadar. Daha hızlı olur gibi
Tarih ozetlerim bitince de, Türkçe ve matematik konu olarak çalışırım. Sürekli konu çalışmak sıkıcı geliyor. Biri bitince diğerine başlamak istedim. Biri bitinceye kadar da diğer derslere bakmamak olmadı, böyle bir program yaptım bakalım, inşallah uyum sağlarım ve verimli olur.
Konulari az cok hatirliyorum konu tekrari yapsam yeter diyorsan programin guzel.onun disinda yok hepsini bastan detayli calisacagim dersen konularin gec vakte kalabilir. Yani ne bilim benim tarihi bitirmem cok uzun sürmüştü meselaKızlar yeni programim şöyle.
3 gün, tarih özeti çıkartıp, o konuyla ilgili soru çözmek. Ve o günün akşamı coğrafya testi cozrmek
1 gün matematik soru çözmek
1 gün Türkçe soru cozmek
Haftanın 5 günü olarak planladim dersi. Çünkü kızım 5 gün kreste. Hafta sonu da elimden geldiği kadar artık.
Canım her ay artacak inşallah.Dün kızlar iktisat çalıştım. Mikro ekonomiden çalıştığım konunun testini çözdüm ama yarıyarıya netim nerdeyse
Hatırlıyorum canım coğrafya felan.Konulari az cok hatirliyorum konu tekrari yapsam yeter diyorsan programin guzel.onun disinda yok hepsini bastan detayli calisacagim dersen konularin gec vakte kalabilir. Yani ne bilim benim tarihi bitirmem cok uzun sürmüştü mesela
Dün kızlar iktisat çalıştım. Mikro ekonomiden çalıştığım konunun testini çözdüm ama yarıyarıya netim nerdeyse
Hangi kitaptan çalışıyorsun. Soru ve konu olarak?Dün kızlar iktisat çalıştım. Mikro ekonomiden çalıştığım konunun testini çözdüm ama yarıyarıya netim nerdeyse
Iyi bari canim ben kendime guvenemedim hepsini bastan calistim ilk defa calisiyormus gibi calisirken de oyle hissettim zatenHatırlıyorum canım coğrafya felan.
Matematikten sadece geometriye konu çalışmam.gerek, Türkçeden dilbilgisi
Anayasa ise 1. Ayda çalışmaya baslayacagim
2018de vatandaslik dersine çalıştim ilk konu bitti cok guzel anladim falan filan teste bi gectim yarısından cogu yanlis cok buyuk bir hayal kirikligi yasadimDün kızlar iktisat çalıştım. Mikro ekonomiden çalıştığım konunun testini çözdüm ama yarıyarıya netim nerdeyse
Bende cozemiyorum o soruları şu an sinir krizleri geciricemBen de simdilik 1.30 saat calistim mat cozdum 30 soru kadarcikbenim de karma soru diye yazdiklarim daha once cozemedigim sorulari not ediyorum ve sonrasinda tEkrar cozuyorum ve hepsi zaten zamanında cozemedigim soru oldugu icin biraz uzun suruyor
Yüksel bilgili'nin ceteris paribus adlı kitabından soru çözdüm. Konu olarak ta zeynel dinlerin kitabı ama sanırım daha çok çalışmam lazım.Hangi kitaptan çalışıyorsun. Soru ve konu olarak?
Bende tam tersi konu yükselYüksel bilgili'nin ceteris paribus adlı kitabından soru çözdüm. Konu olarak ta zeynel dinlerin kitabı ama sanırım daha çok çalışmam lazım.