2020 KPSS lisans +90 👍

İyi haftalar kızlar
Dün kitap yüzü açmadım.
Yaz boyu netfiliksten dizi izledim, tatile gidince bir dizim yarı kalmıştı. Ona başladım, başlayınca 1 bölüm daha derken bitmiyor bir türlü. Dun hep onu izledim fırsat buldukça,, ders çcalisasim gelmedi. Allah'tan 7 bölüm felan kaldı.

Bugün sıkı bir çalışma yapacağım. Bakalım verimli olur bugün um insallah

Elimdeki kitapta bu testler kaldı.
Dilbilgisi ve geometri kısımlarını video ile ilerlemek istediğim için o kısımları cozmeyecegim.

Bunları da 2 günde çözüp, yeni program yapacağım kendime.
1. Aya kadar Türkçe matematik çalışmaydı programim ama vazgeçtim. Tarih coğrafya da çalışacağım.

Merhaba hayatımın hiçbir döneminde geometri çalışmadım ama bugün pegem konu anlatımlı geometri kitabı aldım. 3 soru cikiyor. Çok vakit ayirmam lazım çok kararsızım. Sınavlarda geometri yapıyor musunuz. Sorular çok zor mu yoksa yapılabilir düzeyde mi :)

Yapılır düzeyde aslında.
Ve puanı da yüksek çünkü az kızı yapıyor. Çalışmak gerekiyor. Ama 3 soru için çalışılacak konu çok fazla.

Yapılır düzeyde aslında.
Ve puanı da yüksek çünkü az kızı yapıyor. Çalışmak gerekiyor. Ama 3 soru için çalışılacak konu çok fazla.
Çokgen dortgen 1 soru
Daire çember 1 soru
Analitik geometri 1 soru
4 yıldır falan böyle çıkıyor
Üçgen dogrufa acı katı cisimler sormuyorlar açıkçası 3 konuya bakmayi dusunuyorum. Ama oda gözümde büyüyor

Canım ama şöyle
Çokgen dörtgen için, acilar, ucgen, kenar bağıntıları vs bir çok konuyu görmek gerekiyor. Soru içinde soru çıkıyor. Yani baştan sona çalışmak gerek.

Geometri çok zor değilki formüller ve şekli görmen yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…