- 26 Aralık 2011
- 551
- 5.060
- 37
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
Hangisi? Söyledin de ben mi kaçırdım yoksaBen kayit oldum . Bakalim daha başlamadi:)
Hangisi? Söyledin de ben mi kaçırdım yoksa
Kuzey akademiye :)
Karanfil deki yanlış hatirlamiyorsam. Hadi insallah hoşnut kalırsın.
Inşallah ya. Bakalım:) coknzor karar verdim.
Merhaba hayatımın hiçbir döneminde geometri çalışmadım ama bugün pegem konu anlatımlı geometri kitabı aldım. 3 soru cikiyor. Çok vakit ayirmam lazım çok kararsızım. Sınavlarda geometri yapıyor musunuz. Sorular çok zor mu yoksa yapılabilir düzeyde mi :)Elimdeki kitapta bu testler kaldı.
Dilbilgisi ve geometri kısımlarını video ile ilerlemek istediğim için o kısımları cozmeyecegim.
Bunları da 2 günde çözüp, yeni program yapacağım kendime.
1. Aya kadar Türkçe matematik çalışmaydı programim ama vazgeçtim. Tarih coğrafya da çalışacağım.
Yapılır düzeyde aslında.Merhaba hayatımın hiçbir döneminde geometri çalışmadım ama bugün pegem konu anlatımlı geometri kitabı aldım. 3 soru cikiyor. Çok vakit ayirmam lazım çok kararsızım. Sınavlarda geometri yapıyor musunuz. Sorular çok zor mu yoksa yapılabilir düzeyde mi :)
Çokgen dortgen 1 soruYapılır düzeyde aslında.
Ve puanı da yüksek çünkü az kızı yapıyor. Çalışmak gerekiyor. Ama 3 soru için çalışılacak konu çok fazla.
Canım ama şöyleÇokgen dortgen 1 soru
Daire çember 1 soru
Analitik geometri 1 soru
4 yıldır falan böyle çıkıyor
Üçgen dogrufa acı katı cisimler sormuyorlar açıkçası 3 konuya bakmayi dusunuyorum. Ama oda gözümde büyüyor
Olabilir hiç fikrim yokCanım ama şöyle
Çokgen dörtgen için, acilar, ucgen, kenar bağıntıları vs bir çok konuyu görmek gerekiyor. Soru içinde soru çıkıyor. Yani baştan sona çalışmak gerek.
Calisicam 3 soru da 3 sorudur. Ama ne kadar yapabilirim bilmiyorum :)Geometri olmazsa olmaz bence. Ben geometriden başladim calismaya. Benzerlige kadar bitirdim.. alan ve benzerlik bitti mi üçgenler bitiyor cokgenlere geçicem.
Geometri çok zor değilki formüller ve şekli görmen yeterliMerhaba hayatımın hiçbir döneminde geometri çalışmadım ama bugün pegem konu anlatımlı geometri kitabı aldım. 3 soru cikiyor. Çok vakit ayirmam lazım çok kararsızım. Sınavlarda geometri yapıyor musunuz. Sorular çok zor mu yoksa yapılabilir düzeyde mi :)