- 26 Aralık 2011
- 551
- 5.060
- 37
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
Olur canim daha fazla beklemeden al yap derim.ben tursulari recelleri bu sene annemlerden getirdim onlardan kurtuldum.domatesi fasulyeyi kirmizi biberi de hallettim.aldikca dolalik biber atacagim buzluga bi de patlican kozleyecegim o kadar.
Ben de simdi oglumu uyuttum kahve yaptim.gunduz is mesaisi bitti gece ders mesaisi baslasin
Kızlar yemek programı gibi olmuş. Babam şeftali reçelini bir ay önce yaptı. Sert şeftaliden yapınca daha diri duruyor
Rica ederim. Kokulu şeftaliden yapıyor. Çok güzel oluyor. Bugün bende ders çalışamadım. Yorucu birgün geçtiTamam ders calisilmali ama yemeksiz olmuyor ki.
Sert şeftali satan bir yer vardı. Demek ordan almam gerek. Sağol canim
Hocalarin her ikisini de dinleyip kendin karar vermelisin bence benim ramazan hocayla yildizim barismadi acikcasi.mehmet hocayi dinlerken hizini 1.5 yapiyorumKızlar merhaba bende size katılmak istiyorum. Tarihten başlamaya karar verdim.biliyorum geç kaldım ancak ah vah edip sızlanmadan sağlam bir başlangıç yapmalıyım.tarihten nerdeyse hiç bilgim yok ve video konusunda çok kararsız kaldım ramazan hoca mı Mehmet celal hoca mı sizce yada başka biri mi? Ramazan hoca sanırım çok uzun mu anlatıyor bilemedim. Mehmet hoca da çok hızlı konuşuyor gibi geldi zaman açısından oyalanmamam gerek tek bildiğim bu. Ramazan hocayı 2016 ya hazırlanırken çok yüzeysel dinlemiştim tabi sonuç hüsran bana ne önerirsiniz.
Ankara da alternatif çok. Kafa karışıklığı yapıyor Bence bu da. Kardesime kpss için dershane arastirmasi yaparken fena zorlandik
Ben konu calisirken kitaptan calistim simdi acikcasi vaktim var diye zorlandigim konularda dinlemeye calisiyorum bi de aldigim vat kitabini begenmedim o yuzden video ile beraber gidicem konu calisirkenBen de bir şey sorayım bari . Bu video dersleri izlemesek olmuyor mu?? Başarı için sart midir yani ramazan yetgin tarzi videolar vs? ben dersh.ye kayit oldum. Gecen sene evde kendim calismistim kitaptan hic video izlemeden .
Ben izlemiyorum kitaptan çalışıyorum. Herkesin anlama tarzı farklıdır. Kimi videodan daha iyi anlar, kimi kendisi çalışır kimi dersaneye gider... gibi. Önemli olan nasıl daha verimli oluyorsa öyle çalışmakBen de bir şey sorayım bari . Bu video dersleri izlemesek olmuyor mu?? Başarı için sart midir yani ramazan yetgin tarzi videolar vs? ben dersh.ye kayit oldum. Gecen sene evde kendim calismistim kitaptan hic video izlemeden .
Merhaba. Bende data yayınlarının kitabını almayı düşünüyorum ama. Onu mu begenmediniz acaba ? :)Ben konu calisirken kitaptan calistim simdi acikcasi vaktim var diye zorlandigim konularda dinlemeye calisiyorum bi de aldigim vat kitabini begenmedim o yuzden video ile beraber gidicem konu calisirken
Yok benim hocamdi aldigim.Merhaba. Bende data yayınlarının kitabını almayı düşünüyorum ama. Onu mu begenmediniz acaba ? :)
Hangi dershaneye karar vermiştiniz :)
Daha öncesinde matematik kursu aldığı hocası küçük bir yer açmış. Onu tercih etti. Adını hatırlamıyorum. Yaklaşım 4T , pegem vb dershaneler abartmış fiyat zaten uc.
Sende mi düşünüyorsun?