2020 KPSS lisans +90 👍

Olur canim daha fazla beklemeden al yap derim.ben tursulari recelleri bu sene annemlerden getirdim onlardan kurtuldum.domatesi fasulyeyi kirmizi biberi de hallettim.aldikca dolalik biber atacagim buzluga bi de patlican kozleyecegim o kadar.

Tamam canım benim. Pazartesi ilk iş alacağım.

Tabiki ders çalıştıktan sonra

60 noktalama işaretleri
60 yazım yanlışı çözüldü.

Bu saatte acayip uyku çöktü. Sabah 8 de uyandim. Sanırım reglimin en yoğun günü olmasından kaynaklı uyku çöktü.

Biraz kitap okuyup uyuyacağım.
Çalışan arkadaşlara zihin açıklığı diliyorum

Kızlar merhaba bende size katılmak istiyorum. Tarihten başlamaya karar verdim.biliyorum geç kaldım ancak ah vah edip sızlanmadan sağlam bir başlangıç yapmalıyım.tarihten nerdeyse hiç bilgim yok ve video konusunda çok kararsız kaldım ramazan hoca mı Mehmet celal hoca mı sizce yada başka biri mi? Ramazan hoca sanırım çok uzun mu anlatıyor bilemedim. Mehmet hoca da çok hızlı konuşuyor gibi geldi zaman açısından oyalanmamam gerek tek bildiğim bu. Ramazan hocayı 2016 ya hazırlanırken çok yüzeysel dinlemiştim tabi sonuç hüsran bana ne önerirsiniz.

Hocalarin her ikisini de dinleyip kendin karar vermelisin bence benim ramazan hocayla yildizim barismadi acikcasi.mehmet hocayi dinlerken hizini 1.5 yapiyorum not tutmayip tekrar amacli dinledigim icin sıkıntı olmuyor uzun sure video izleyince zamanim bosa gitmis hissediyorum

Ben de bir şey sorayım bari . Bu video dersleri izlemesek olmuyor mu?? Başarı için sart midir yani ramazan yetgin tarzi videolar vs? ben dersh.ye kayit oldum. Gecen sene evde kendim calismistim kitaptan hic video izlemeden .

Ben de bir şey sorayım bari . Bu video dersleri izlemesek olmuyor mu?? Başarı için sart midir yani ramazan yetgin tarzi videolar vs? ben dersh.ye kayit oldum. Gecen sene evde kendim calismistim kitaptan hic video izlemeden .
Ben konu calisirken kitaptan calistim simdi acikcasi vaktim var diye zorlandigim konularda dinlemeye calisiyorum bi de aldigim vat kitabini begenmedim o yuzden video ile beraber gidicem konu calisirken

Ben izlemiyorum kitaptan çalışıyorum. Herkesin anlama tarzı farklıdır. Kimi videodan daha iyi anlar, kimi kendisi çalışır kimi dersaneye gider... gibi. Önemli olan nasıl daha verimli oluyorsa öyle çalışmak

Ben konu calisirken kitaptan calistim simdi acikcasi vaktim var diye zorlandigim konularda dinlemeye calisiyorum bi de aldigim vat kitabini begenmedim o yuzden video ile beraber gidicem konu calisirken
Merhaba. Bende data yayınlarının kitabını almayı düşünüyorum ama. Onu mu begenmediniz acaba ? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…