- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 36
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
Konuya ve derse göre degisiyor.mesela tarihte inkilap tarihi daha iyi ama osmanli daha cok yanlis cikiyor.matematigim de kotu deneme yaptım cok ic acici degil oyle yuvarlanip gidiyorumPeki sizin soru çözümleriniz nasıl yani ne kadar yanlisiniz çıkıyor
Benimde dil bilgisinden çok yanlışım çıkıyor konu çalışıp test çözüyorum yapamıyorum. Dil bilgisi çözümlü soru Bankası araştırıyorum önce cozumluyu cozucemKonuya ve derse göre degisiyor.mesela tarihte inkilap tarihi daha iyi ama osmanli daha cok yanlis cikiyor.matematigim de kotu deneme yaptım cok ic acici degil oyle yuvarlanip gidiyorum
Dinledin mi bilmiyorum ama aker kartali cok ovuyorlar bir de onu dinle istersenBenimde dil bilgisinden çok yanlışım çıkıyor konu çalışıp test çözüyorum yapamıyorum. Dil bilgisi çözümlü soru Bankası araştırıyorum önce cozumluyu cozucem
Not aldım arastircam teşekkür ederimDinledin mi bilmiyorum ama aker kartali cok ovuyorlar bir de onu dinle istersen
Ben girdim 4 puanla kacirmistim sorular çok zor değildi ama klasik. Ha sınavı gecseydim de referans.olmadigi için olacağını sanmıyorum zaten :)Kızlar bir şey sorucam kaymakamlık sınavına girmeyi düşünen var mı aranızda
Kizlar ben dun gunduz sasece 20nsoeu mat cozdum aksam oglumu uyutunca kanepede uyuyakalmisim gece 3 bucuga kadar resmen komalik yatmisimdun butun gun utuyle ugrastim sonra pazar falan derken bi kac gunun yorgunlugu da vardi neyse bu uyku bana 10 gun yeter bugun kislik hazirligi var fasulye kirmizi biber falan aldim onlarla ugrasacagim gunduz calismam artik aksam ne kadar olursa
Evet gerçekten öyle :))
Bende kahvaltıya davetliydim bugün.
Eve gelince temizlik yaptım, sonra yemek, ders calisamadim.
Akşam çalışmaya calisacagim
Sagol canimKışlık hazırlıkları arkadan tursu lar bu ay böyle geçer. Bende haftaya yapmaya düşünüyorum. Annemler in memleketen geleceği yok. Afiyetle yersiniz inşallah. Bereketli olsun
Sagol canimsana da kolay gelsin simdiden ben eylulde butun islerimi halledip ekimde duzene oturtmayi dusunuyorum ders işini bu ay gunduz calismak hayal oldu
Sınavdan sonrasına da yatırım yapmak gerek ?Ben birde pazartesi başlayacağım daha. Az biraz temelim var diye amaa dediğin gibi işleri halledip ipin ucunu iyice sıkmak lazımyoksa sınavda tursu kurmayı cevap kağıdın da bulmaya çalışacağım
Sınavdan sonrasına da yatırım yapmak gerek ?
Tursusuz ömür mu geçer :)))
Ben kisligi hallettim büyük olcude şükür.Kesinlikle katılıyorummmmm sana canım benim. Bir tursusuz birde Reçel siz ömür geçmez
Ben kisligi hallettim büyük olcude şükür.
25 kavanoz menemen, 4 kavanoz kahvaltılık sos, buzluğa fasulye, patlıcan, koydum.
Yarın da patlıcan kozleyip buzluğa atacam.
Bir kaç haftaya da az biraz turşu yaparım.
Canım hiçbir reçel konusunda bilgim yok hiç yapmadim.25 kavanoz menemen annemler gitmeden bizde yapmıştık. Buzlugu doldurmadim annem şimdi tereyağ barbunya falan getirir diye.
Geriye tursu ve murdum Erikli reçel kaldı
Turşulugu cuma pazardan alır, birde ek erik alırsam yavaş yavaş haftaya haftasonu biter inşallah.
Geriye yemek kalıyor.
Birşey sorcam şimdi şeftali alsam reçeli güzel olur mu acaba?
Evde üç erkek var maşallah tırtıl gibiler (abim kardeşim ve babam).Canım hiçbir reçel konusunda bilgim yok hiç yapmadim.
Eşimle reçel yeme adetimiz yok hiç.
Olur canim daha fazla beklemeden al yap derim.ben tursulari recelleri bu sene annemlerden getirdim onlardan kurtuldum.domatesi fasulyeyi kirmizi biberi de hallettim.aldikca dolalik biber atacagim buzluga bi de patlican kozleyecegim o kadar.25 kavanoz menemen annemler gitmeden bizde yapmıştık. Buzlugu doldurmadim annem şimdi tereyağ barbunya falan getirir diye.
Geriye tursu ve murdum Erikli reçel kaldı
Turşulugu cuma pazardan alır, birde ek erik alırsam yavaş yavaş haftaya haftasonu biter inşallah.
Geriye yemek kalıyor.
Birşey sorcam şimdi şeftali alsam reçeli güzel olur mu acaba?