- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
Canım net sayım da düştü puanlar düştükçe.Canim hatirladigim kadariyla 87 ve 84 olan onlisansti lisansta dusus olmasi gayet normal cunku iki sinavin arasinda seviye olarak bence ucurum var.dershaneden verim aliyorum diyorsan gitmende fayda var.
Kızım var artık canım. 4 saatlik krese bırakıyorum öyle ders çalışıyorum. O 4 saati De dershanede gecirirsem evde çalışmaya hiç zamanım kalmayacak.Tekrar dershaneye gidin imkanınız varsa. Hangi ildesiniz bu arada?
Video derslerin farki ne yani youtubedakilerden bi farki var mi gercekten bilmedigim icin soruyorumKızım var artık canım. 4 saatlik krese bırakıyorum öyle ders çalışıyorum. O 4 saati De dershanede gecirirsem evde çalışmaya hiç zamanım kalmayacak.
Canım YouTube'dekileri izledim, farklı kaynak ariyorumVideo derslerin farki ne yani youtubedakilerden bi farki var mi gercekten bilmedigim icin soruyorum
Video sanki faydalı gelmemiş gibi geldiDersaneye gittiğim sene 87 aldım.
Evde sadece tarih ve coğrafya videosu izleyip diğerlerini kitaptan çalıştığım sene 84 aldım.
Videoların hepsini izlediğim sene, 2018 yani 75 aldım.
Neyin yararlı olduğunu ben de bilmiyorum. Ama seviyem düştükçe düşüyor
Pegem set alinca video ders hediyesi falan vardi sanirim bir de onu arastir istersen.birden youtubedan semra dilekcinin videolari var kpssye nasil calistigina dair belki yardimci olur.ben az cok onun taktiklerini uygulamaya calisiyorum kendimceCanım YouTube'dekileri izledim, farklı kaynak ariyorum
İzledim.canim onun videolarınıPegem set alinca video ders hediyesi falan vardi sanirim bir de onu arastir istersen.birden youtubedan semra dilekcinin videolari var kpssye nasil calistigina dair belki yardimci olur.ben az cok onun taktiklerini uygulamaya calisiyorum kendimce
Hergun çalışılmiyor bende bu aralar çalışamiyorum bilmiyorum.Maşallah
Ben bugün hastaneyle uğraştım. 2 randevum vardı.
Gündüz de bulabildiğim fırsatta Türkçe çözdüm. Kızım uyuyunca da Türkçe çözeceğim yine
Nen matematigine baktim cografya tarih videolarini izledim.zaten su matematigi bi halletsekİzledim.canim onun videolarını
Onun matematik temeli çok çok iyimis.
Zaten.muhendislerin matematik iyi oluyor.
Onun da çok.getiriai olmus
Istikrar sart hergun 1 saat bile olsa calismaya calisin hem dersten sogumazsinjzHergun çalışılmiyor bende bu aralar çalışamiyorum bilmiyorum.
Haklısınız daha zaman var ama çok çok geride olduğunu düşünüp stres oluyorumIstikrar sart hergun 1 saat bile olsa calismaya calisin hem dersten sogumazsinjz
Daha zaman var mi valla iyi rahatlikHaklısınız daha zaman var ama çok çok geride olduğunu düşünüp stres oluyorum
Bende sizin gibi yapabilirim günlük çalışmamı kağıda yazmak gibi
Sınav temmuz da olur yine değil miDaha zaman var mi valla iyi rahatlikben vatandaslik haric konulari bitirdim sadece tekrar yapio soru cozuyorum ona ragmen daha cok vakit olsa diyorum.bu biraz da gun icinde kisitli calismamdan kaynaklaniyor belki ama zor sinav hedefler artik 90 asagisi kurtarmiyor o yuzden zaman var diye kendinizi kandırmayin bence.
Valla 2016da mayisa cekmislerdi hala sinav takvimi aciklanmadi suan hala suprizSınav temmuz da olur yine değil mi
Allah korusun :)Valla 2016da mayisa cekmislerdi hala sinav takvimi aciklanmadi suan hala supriz
Hiçbir seyin guvencesi yok takvim aciklanana kadsrAllah korusun :)
Çekmezler ya
Peki sizin soru çözümleriniz nasıl yani ne kadar yanlisiniz çıkıyorHiçbir seyin guvencesi yok takvim aciklanana kadsr