- 3 Şubat 2013
- 981
- 1.089
- 28
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
Kızlar böyle bir program yaptım ama sizce verimsiz mi olur? Yoksa hergün bir ders İngilizce mi çalışayım? Sizin fikirlerinize ihtiyacım var şuan kızlar.
Merhaba bende YDS gireceğim. Kurs araştırıyorum siz evde mi çalışacaksınız?Yds giricem. O yüzden İngilizce çalışıyorum. Dediğimiz doğru konu konu çalışınca 45 dakikada bitmeyen dersler oluyor. Mesela tarihin olduğu gün kesin 4 saatte falan ancak bir konu bitiririm çünkü hiç bilgim yok.
Boşver canım o arkadasi. Bir film izle olmadı, kafan dagilsinKızlar selam ben programsiz çalışanlardanim. Yıllardır öyleyim yani planı kafamdan yapıyorumdün ilk defa mikro ile çalışmaya başladım. Kısa sürdü hemen yüklenmedim. Bugün de idare bakacağım ama bir arkadaş sinirlerimi bozdu. Derse yogunlaşamiyorum aklımdan çıkmıyor sinir oldum keşke görmeseydim yüzünü boşuna günümü berbat etti
Aslında zor ruh hallerinde ders çalışmaya baya alışığımBoşver canım o arkadasi. Bir film izle olmadı, kafan dagilsin
Kurs bulunduğum bölgede iyi olmadığı için gidemiyorum. Teyzemin yaşadığı şehirde tavsiye ettikleri bir dil kursu var. Bu ay kendimi denicem başaramazsam. Kasım ayında muhtemelen oraya gidicem. Şuan zamanlardan başladım. İlk başta basit bir kitap daha sonra ağırlaştırıcam.Merhaba bende YDS gireceğim. Kurs araştırıyorum siz evde mi çalışacaksınız?
Bende aslında gramer fena sayilmaz, vakti zamanında eğitim almiştim. Ben kelime ezberinde çok kötüyüm. Genel olarak ezberde kötüyüm. Coğrafyam da kötü bu yüzden. Dağları ovaları ezberlemek olanaksız benim için.Kurs bulunduğum bölgede iyi olmadığı için gidemiyorum. Teyzemin yaşadığı şehirde tavsiye ettikleri bir dil kursu var. Bu ay kendimi denicem başaramazsam. Kasım ayında muhtemelen oraya gidicem. Şuan zamanlardan başladım. İlk başta basit bir kitap daha sonra ağırlaştırıcam.
Ben yazarak çalıştığımda kalıcı oluyor. Sürekli yazıyorum. Günlük yazdığımı tekrar ediyorum. Unutmayayım diye haftanın bir günü genel tekrar yapmayı planlıyorum. Rusça öğrenirken hiç zorlanmadım ama İngilizce çok zorluyor beni nedenseBende aslında gramer fena sayilmaz, vakti zamanında eğitim almiştim. Ben kelime ezberinde çok kötüyüm. Genel olarak ezberde kötüyüm. Coğrafyam da kötü bu yüzden. Dağları ovaları ezberlemek olanaksız benim için.
Evet onu biliyorum. Bende ondan kelime ezberleme programına baktım. Yüzde yüz başarı diye söz etti bir tanıdığım. Ama düzenli olunca etkisini görürsem bende yorum o zaman yapabilirimYdsye hazırlananlar için remzihoca online kursuna bakabilirsiniz. Ben kullanmadım ama eşim ondan hazırlanmıştı ydsye .cok memnundu istediği puanı da aldı.
Ben yazarak çalıştığımda kalıcı oluyor. Sürekli yazıyorum. Günlük yazdığımı tekrar ediyorum. Unutmayayım diye haftanın bir günü genel tekrar yapmayı planlıyorum. Rusça öğrenirken hiç zorlanmadım ama İngilizce çok zorluyor beni nedense
Finansal ekonomiSizin bölüm ne ki.
Destekleyici vitamin hapı alsanız belki vücudunuzun yorgunluğunu alır ve daha az uyumanızı sağlar. Nescafe çok önermiyorum. İnsanı sinirli yapabiliyor.Uyku problemimi çözmek için onerisi olan var mı . Çalışmakla alakalı hic bir sıkıntım yok uyanık olsam 10 saat masadan kalkmadan calısabilirim. Ama sabah saati kuruyorum 10 11 de kalkıyorum. Ki kpssde çok soru çozmek çok kaynak önemli . Yani zaman çok değerli.
Söyle 7 30 gibi başlamak en hayırlısı bence. Ama yapamıyorum( lutfen yardımm:)
Gece erken yatmakUyku problemimi çözmek için onerisi olan var mı . Çalışmakla alakalı hic bir sıkıntım yok uyanık olsam 10 saat masadan kalkmadan calısabilirim. Ama sabah saati kuruyorum 10 11 de kalkıyorum. Ki kpssde çok soru çozmek çok kaynak önemli . Yani zaman çok değerli.
Destekleyici vitamin hapı alsanız belki vücudunuzun yorgunluğunu alır ve daha az uyumanızı sağlar. Nescafe çok önermiyorum. İnsanı sinirli yapabiliyor.
Gece erken yatmak
Canım yatağa girdiğinde Los ışıkta kitap oku. Telle aynı odada uyuma.
Tel ekranına bakarak uykusunun gelmesini bekleyenler, geç uyur. Çünkü çok fazla uyarı ışığı var telde. Kitap okumak çabuk uyku getiriyor. Erken yat, erken kalk mantığı
Kacta yatiyorsunki?Uyku problemimi çözmek için onerisi olan var mı . Çalışmakla alakalı hic bir sıkıntım yok uyanık olsam 10 saat masadan kalkmadan calısabilirim. Ama sabah saati kuruyorum 10 11 de kalkıyorum. Ki kpssde çok soru çozmek çok kaynak önemli . Yani zaman çok değerli.
Anladım canım. İnşallah alışırsın.O kadar haklisın ki:) telefona bakıyorum ben uykum gelsin diye . Dönüp duruyorum. Ama yine de kalkamıyorum gece erken yatsam bile. Tamamen sabah uykusu düşkünlüğü
Ben de cok istiyorum krese vermek ama kres uzak lojman cikmasini bekliyorum cikarsa krese baslayacak o zman cok rahat calisabilirimAnladım canım. İnşallah alışırsın.
Ben çocuktan dolayı erken kalkıyorum ama ders çalışamıyorum ancak krese gidince