2020 KPSS lisans +90 👍

Gece 2 3 gibi yatıyorum. Ama 12 bucukta yataktayım. 2 ye kadar kitap okuyorum . Oyle dönüyorum kendimce uyumaya calisiyorum.
2 3 gibi yatiyorsan gayet normal gec kalkman ben de 3 gibi yatip 8-9 arasi kalkiyorum tabi benimki minnaktan dolayi zorunluluk biraksalar uyurum orasi ayri.gece dinc oluyorsan bi saatleri benim gibi ders calisarak degerlendirebilirsin

2 3 gibi yatiyorsan gayet normal gec kalkman ben de 3 gibi yatip 8-9 arasi kalkiyorum tabi benimki minnaktan dolayi zorunluluk biraksalar uyurum orasi ayri.gece dinc oluyorsan bi saatleri benim gibi ders calisarak degerlendirebilirsin

Dinç oluyorum evet ama bu REM dönemi vs sınava hazirlanırken gece uykusu almak cok önemli . Oyüzden gece calismak degil sabah calismak istiyorum. Gece uyumak lazim bi sekilde :)

Dinç oluyorum evet ama bu REM dönemi vs sınava hazirlanırken gece uykusu almak cok önemli . Oyüzden gece calismak degil sabah calismak istiyorum. Gece uyumak lazim bi sekilde :)
Ben boyle saat tercih etme gibi bi luksum olmadigi icin gece ne kadar uyanik kaliraam kar diye bakiyorum tabi

Güle güle bitir kitapları canım
Kitap fotolarini bize atar misin

Sağol canım
Kitaplar çok kalın, kitap fotoğrafı derken ne demek istediğini anlayamadım ama sayfaları tek tek buraya yükleyebilecek gibi bir durumum ve de onu yapacak zamanım yok maalesef... Eğer soruların örnek olması açısından sorduysan pegemin sayfasında tüm kitapların ilk 15 sayfası mevcut; ben de onlara bakarak sipariş vermiştim

Canım yok öyle demek istemedim
Yani hangi yayının hangi kitabını aldın, öyle aldıklarını sordum sadece

Canım yok öyle demek istemedim
Yani hangi yayının hangi kitabını aldın, öyle aldıklarını sordum sadece

Ahhahahah ben de sandım kitapların sorularını istedin, sabah sersemliği diyelim....
Önceki gün pegemin soru bankası setini almıştım canım, dün kargom gelince biraz matematikten başladım :') kapaklarını da çekip yüklerim

Anladım canım. Sadece pegemin se çekmeme gerek yok, başka yayınların aldım sandım.
3 kez hazirlandigimda da pegemin çözdüm, ezberledim onu

Anladım canım. Sadece pegemin se çekmeme gerek yok, başka yayınların aldım sandım.
3 kez hazirlandigimda da pegemin çözdüm, ezberledim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…