- 15 Ekim 2018
- 1.567
- 3.096
- 33
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
Kacta yatiyorsunki?
2 3 gibi yatiyorsan gayet normal gec kalkman ben de 3 gibi yatip 8-9 arasi kalkiyorum tabi benimki minnaktan dolayi zorunluluk biraksalar uyurum orasi ayri.gece dinc oluyorsan bi saatleri benim gibi ders calisarak degerlendirebilirsinGece 2 3 gibi yatıyorum. Ama 12 bucukta yataktayım. 2 ye kadar kitap okuyorum . Oyle dönüyorum kendimce uyumaya calisiyorum.
2 3 gibi yatiyorsan gayet normal gec kalkman ben de 3 gibi yatip 8-9 arasi kalkiyorum tabi benimki minnaktan dolayi zorunluluk biraksalar uyurum orasi ayri.gece dinc oluyorsan bi saatleri benim gibi ders calisarak degerlendirebilirsin
Bugünlük hasılatım paylaşıp uyuyacağım
Matematik 150
Türkçe 160
Hızlı başladım, umarım seyrek düşürmem
Test kitabı almam lazım en kısa zamanda 2018 konu anlatım var bideHadi kızlar bir test Türkçe testi çözerek başlayın caklismaya. Konu çalışmanıza gerek yok nasılsa ilk testlerde, sözcükte anlam felan.
Devamı gelecektir
Ben boyle saat tercih etme gibi bi luksum olmadigi icin gece ne kadar uyanik kaliraam kar diye bakiyorum tabiDinç oluyorum evet ama bu REM dönemi vs sınava hazirlanırken gece uykusu almak cok önemli . Oyüzden gece calismak degil sabah calismak istiyorum. Gece uyumak lazim bi sekilde :)
Güle güle bitir kitapları canım
Kitap fotolarini bize atar misin
Canım yok öyle demek istemedimSağol canım
Kitaplar çok kalın, kitap fotoğrafı derken ne demek istediğini anlayamadım ama sayfaları tek tek buraya yükleyebilecek gibi bir durumum ve de onu yapacak zamanım yok maalesef... Eğer soruların örnek olması açısından sorduysan pegemin sayfasında tüm kitapların ilk 15 sayfası mevcut; ben de onlara bakarak sipariş vermiştim
Canım yok öyle demek istemedim
Yani hangi yayının hangi kitabını aldın, öyle aldıklarını sordum sadece
Anladım canım. Sadece pegemin se çekmeme gerek yok, başka yayınların aldım sandım.Ahhahahah ben de sandım kitapların sorularını istedin, sabah sersemliği diyelim....
Önceki gün pegemin soru bankası setini almıştım canım, dün kargom gelince biraz matematikten başladım :') kapaklarını da çekip yüklerim
Anladım canım. Sadece pegemin se çekmeme gerek yok, başka yayınların aldım sandım.Ahhahahah ben de sandım kitapların sorularını istedin, sabah sersemliği diyelim....
Önceki gün pegemin soru bankası setini almıştım canım, dün kargom gelince biraz matematikten başladım :') kapaklarını da çekip yüklerim
Vücut bile uyuma kalk çalış diyor deseneSabah 6 buçukta uyandım, döndüm durdum yatakta uyumak için, uyuyamadım.
Kalkayim bari dedim, biraz test çözeceğim.
Bu kadar erken kalktım gün içinde uykum gelecek kesin.
Regl döneminde sebepsiz gece yada sabaha karşı uyanıyorum uykum kaciyor