2020 KPSS lisans +90 👍

Selam
Bence bu şekilde bir program çok belirsiz. Sadece ders ve ne kadar çalışılması gerektiği yazan şeyler genelde uygulanmıyor. Benim yaptığım planı nacizane söyleyeyim belki aklınıza yatar. Bütün derslerden hangi konular olduğunu ve kaç tane video izlemem gerektiğini yazıp kaç ayda tamamen bitirmek istediğimi ayarladım. Ona göre mesela tarihte 108 video izleyeceğim martta bitirmek hedefli o zaman ayda 18 video izlemem lazım; matematikten 30 konu var, ayda 5 konu bitirmeliyim gibi gibi. Bu şekilde tüm dersler için aylık bitirmem gereken konuları çıkarttım. Her ayın başında da bunları haftalık programlar halinde ayarlamayı düşünüyo
Kızlar selam ben programsiz çalışanlardanim. Yıllardır öyleyim yani planı kafamdan yapıyorum:duduk: dün ilk defa mikro ile çalışmaya başladım. Kısa sürdü hemen yüklenmedim. Bugün de idare bakacağım ama bir arkadaş sinirlerimi bozdu. Derse yogunlaşamiyorum aklımdan çıkmıyor sinir oldum:sinirli: keşke görmeseydim yüzünü boşuna günümü berbat etti

Ben asabiyete bagladigimda ya komedi ya korku filmi izliyorum. Sonra pamuk seker gibi oluyorum 😂😂

O kadar haklisın ki:) telefona bakıyorum ben uykum gelsin diye . Dönüp duruyorum. Ama yine de kalkamıyorum gece erken yatsam bile. Tamamen sabah uykusu düşkünlüğü :KK43:
Lavanta kokusu ve papatya gibi rahatlatıcı çaylar içeren akşam uykun gelir kesinlikle . Ben hem gece uyumaz hemde sabah erkenden dikilirdim. Düzene girmesi zaman alıyor ama dikkat edersen hallolur.

Birde vitaminlerine baktir. Onlar da etki ediyor

Tayin dönemi geçti canım, açıklanmadı mi hala lojmanlar
İnşallah verebilirsin, hem onun için sosyal bir ortam olur, hem sen ders çalışma imkanı bulursun
Tayin donemi gecti sıra gelmedi malesef ama yeni lojman yapildi eger o dagitilirsa sira gelir onu bekliyoruz.aynen onun icin de istiyorum yarim gun gitse yeter suan icin.

Ben omega 369 başladım canım. Kan tahlili yaptırabilirsinde belki bilmediğin eksik vardır onlar sana daha doğrusunu önerir. D vitamini eksikliği, folik asit, b vitamini bunlar ölçtür canım onlarda halsizlik yapar
Bende bir takviye alacağım. Kışın çok hastalaniyorum. Supradin yada başka birşey. Henüz arastirmadim

Lavanta kokusu ve papatya gibi rahatlatıcı çaylar içeren akşam uykun gelir kesinlikle . Ben hem gece uyumaz hemde sabah erkenden dikilirdim. Düzene girmesi zaman alıyor ama dikkat edersen hallolur.

Birde vitaminlerine baktir. Onlar da etki ediyor

Papatya çayı bir bakıyım teşekkür ederim :)

X