2020 KPSS lisans +90 👍

Tarih için mesela tarihin pusulası çok güzel demişti ama bazıları çok ayrıntı demiş yorumlarda bilemedim konu anlatım almalıyım önce çünkü en baştan başlıcam vatandaşlık ve coğrafyada memnun kaldığın var mı konu anlatım olarak. Bu arada maşallah canım hem memlekette olup çalışabilmen çok güzel. Ara verince toparlamak zor oluyor inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.
Amin cümlemiz insallah.ben tarihin pusulasindan calistim simdide ramazan yetginin kitabindan tekrar ediyorum tek kaynaga bagli kalmak istemedim.vatandasliga 2020 basimlari cikinca baslayacagim benim hocam esra ozkanin kitabiyla calisacagim.cografya da mehmet egitin 1. Ve 2. Kitabını oneririm.1. Kitap hafiza teknikleri 2. Kitap konu anlatimi

Amin cümlemiz insallah.ben tarihin pusulasindan calistim simdide ramazan yetginin kitabindan tekrar ediyorum tek kaynaga bagli kalmak istemedim.vatandasliga 2020 basimlari cikinca baslayacagim benim hocam esra ozkanin kitabiyla calisacagim.cografya da mehmet egitin 1. Ve 2. Kitabını oneririm.1. Kitap hafiza teknikleri 2. Kitap konu anlatimi
Sağol canım ben araştırayım bu kitaplardan alayım başlıyayım

Herkese merhaba içten başarılar diliyorum.Ben AÖF kamu yönetimi iki yıllık diploma aldım alansiz.2016 sınava girdim .76 kusur puan aldım tabi olmadı .Fazla iyi çalışmasını zaten .Sonra başka bir bölüm seçtim.Sisyoloji 4.sinif tabi alttan dersler var derken ancak mezun olmam 1 buçuk yılı bulur.Yasim 38 aslında ümitsiz olmak istemiyorum ama açıkçası umitsizim.Ne yapicagimi karar veremedim.Bir diyorum okul bitsin kendi alanimdan olsun .Bir diyorum onu beklemiyim çalışıp tekrar deniyeyim.Bu konuda bana fikir vermenizi çok isterim.Bazen de bu yaştan sonra boş ver diyorum.Matematik aram yok diğer derslerden korkmuyorum.Ne yapabilirim sizce ?

Ben de memleketteyim ama calismayi birakmiyorum 😉 herkesin calisma tarzi farklidir kimisi yazarak calisir kimisi dinleyerek o yuzden o konuda bir sey diyemeyecegim yayinlar icinse pegem benim hocam beyaz kalem soru bankalari guzel.
Bende nerdeyse sizinle aynı durumdayım Türkçe bitti ve tarih az kaldı.
Birbirimize buradan destek olalım.
Benim bebiş 6 aylık bulduğum her boşluğu değerlendiriyorum.
İnşallah iyi olacak .2020 için ümitliyim.
Haftada bir de olsa buraya girip be durumda olduğumuzu yazalım.En azından motivasyon olur bizim için
:KK24:

Takip edenler icin son guncelleme :)
Tarih matematik turkce cografya bitti tekrarlara basladim vatandasliga onumuzdeki hafta basliyorum bu hafta denemelere basliyorum haftalik deneme yapip hangi konuda eksigim varsa oraya yonelecegim.calismaya devam yalniz degilsiniz 🤗
SİZİN BÖLÜM NE?
EĞER GİRECEĞİM MÜLAKATTAN BAŞARISIZ OLURSAM BEN DE BİRKAÇ HAFTAYA BAŞLAMAK DA İSTİYORUM 2020 YE SİZİN KONULAR BİTMİŞ ŞAŞIRDIM GERÇEKTEN DE...
YAPAMADIĞIMIZ SORULARI DA PAYLAŞSAK ÇOK İYİ OLUR ÖZELLİKLE MAT

SİZİN BÖLÜM NE?
EĞER GİRECEĞİM MÜLAKATTAN BAŞARISIZ OLURSAM BEN DE BİRKAÇ HAFTAYA BAŞLAMAK DA İSTİYORUM 2020 YE SİZİN KONULAR BİTMİŞ ŞAŞIRDIM GERÇEKTEN DE...
YAPAMADIĞIMIZ SORULARI DA PAYLAŞSAK ÇOK İYİ OLUR ÖZELLİKLE MAT
Soru paylasacak kadar cok girmiyorum aslinda.2018de az calistigim icin pisman oldum o yuzden erken basladim calismaya.duz memurluk icin ugrasiyorum en az 90 sart artik o yuzden ne kadar erken bitirip cok soru cozersek o kadar iyi 🤗

Takip edenler icin son guncelleme :)
Tarih matematik turkce cografya bitti tekrarlara basladim vatandasliga onumuzdeki hafta basliyorum bu hafta denemelere basliyorum haftalik deneme yapip hangi konuda eksigim varsa oraya yonelecegim.calismaya devam yalniz degilsiniz 🤗
Maşallah siz yolu nerdeyse bitirmişsiniz. Ben daha yds derken sizi görünce çok geç kaldım dedim.

Soru paylasacak kadar cok girmiyorum aslinda.2018de az calistigim icin pisman oldum o yuzden erken basladim calismaya.duz memurluk icin ugrasiyorum en az 90 sart artik o yuzden ne kadar erken bitirip cok soru cozersek o kadar iyi 🤗
Ben de 2018 e çok iyi çalıştım ama sınavda heyecan yapıyorum 77 aldım 2020 ye de girmek nasip olursa hedef en kötü 85 olmalı benim de sıkı tutacağım çalışmaları başlarsam bir...
sürekli girilmese de sayısalcı arkadaşlar da yardım ederse çok çok ii olur
2018 de birkaç arkadaşımızla whatsaptan soru paylaşımı da yapmıtık iyi oluyordu mat için özellikle bakalım ben bir kpss çalışma moduna girmem lazım tüm kitapları dökmem lazım

Ben de başlayacağım ama dershanenin başlamasını bekliyorum biraz. Bir de sizler 2020 kitaplardan mı çalışıyorsunuz? Ben tarihin pusulasını alayım dedim ama hic bir yerde bulamadım ne yenisini ne eskisini.

Matematik soru paylaşımı yapacağınıza bence tyt kitaplarından çalışılabilir onların video çözümleri oluyor her kitabın. Bi de bence daha güzeller . Daha zor ve öğretici sorular.

Ben de başlayacağım ama dershanenin başlamasını bekliyorum biraz. Bir de sizler 2020 kitaplardan mı çalışıyorsunuz? Ben tarihin pusulasını alayım dedim ama hic bir yerde bulamadım ne yenisini ne eskisini.
sizin bölüm ne?
ben ramazan hocanın tarh notlarına çalışmıştım ayrı önceki notlarımda varda hepsini karıştırdım..

Matematik soru paylaşımı yapacağınıza bence tyt kitaplarından çalışılabilir onların video çözümleri oluyor her kitabın. Bi de bence daha güzeller . Daha zor ve öğretici sorular.
tyt kitaplarını bilmiyordum bir tane alayım o zaman gerçekten de matım orta halli geliştirmeliyim

Olsun da yeter ki :) inş. Bu yıl son olur sizin için o zaman :)Ozelde mi çalışıyorsunuz hem iş hem kpss mi gidiceksiniz

Olsun da yeter ki :) inş. Bu yıl son olur sizin için o zaman :)Ozelde mi çalışıyorsunuz hem iş hem kpss mi gidiceksiniz
yok canım haftaya bir mülakatım var mübaşirlik için olursa kpss defteri kapanacak benim için ...
şuan diplomalı ev hanımıyım çalışmıyorum olmazsa yeniden sıfırdan kpss çalışacağım...
dershane hangi dershaneye gidiorsun fiyatlar ne kadar dershanenin

yok canım haftaya bir mülakatım var mübaşirlik için olursa kpss defteri kapanacak benim için ...
şuan diplomalı ev hanımıyım çalışmıyorum olmazsa yeniden sıfırdan kpss çalışacağım...
dershane hangi dershaneye gidiorsun fiyatlar ne kadar dershanenin

Ben de diplomalı ev hanımıyım. Ankarada kuzey akademiye kayıt oldum 2500e . Ekimde başlayacak.

Ben de diplomalı ev hanımıyım. Ankarada kuzey akademiye kayıt oldum 2500e . Ekimde başlayacak.
ne kadar puan lazım sana..
deneme sınavları çok çok önemli dershane çok iyi oluyor en azından disiplin için..
bazı dershanelerde hocalar özel notlar veriyorlar bizimle de paylaşırsın öyle şeyler olursa tarih ve cografya hocaları iyiyse hele de notlarını isteriz :)

X