- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 36
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
Cok guzel calismissin canim cocugun kac yasinda ve suan calisiyomusn bir iste
Sagol canim 2.5 yasinda oglum. Suan calismiyorum.oglum gunduz uyumuyor gece ne kadar çalışabilirsem iste.Cok guzel calismissin canim cocugun kac yasinda ve suan calisiyomusn bir iste
Allah bagislasin evladini ne guzel... Ben yeni dogum yapmis olucam temmuz sonu gbi sen tecrubeli bir anne olarak dusuncen nedir dogumdan 2 ay sonra falan tekrar calismalara baslayabilir miyim ellenip kollanmadan baslayim diyorum ama reelde ne olur bilmiyorum sen ne dersinSagol canim 2.5 yasinda oglum. Suan calismiyorum.oglum gunduz uyumuyor gece ne kadar çalışabilirsem iste.
Aynen 2 ay sonra bence rahatlikla baslarsin inan kucukken daha kolay.uyku sureleri daha uzun.gazsiz bir bebek olursa seneye rahatlikla ders calisirsin inan bana.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahAllah bagislasin evladini ne guzel... Ben yeni dogum yapmis olucam temmuz sonu gbi sen tecrubeli bir anne olarak dusuncen nedir dogumdan 2 ay sonra falan tekrar calismalara baslayabilir miyim ellenip kollanmadan baslayim diyorum ama reelde ne olur bilmiyorum sen ne dersin
İnsallah dedigin gbi olur canim sagolasinAynen 2 ay sonra bence rahatlikla baslarsin inan kucukken daha kolay.uyku sureleri daha uzun.gazsiz bir bebek olursa seneye rahatlikla ders calisirsin inan bana.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Hayır arkadaşım kötü örnek olmuyorsun öyle düşünme tabiki espri biliyoruz zaten biz biraz dolmuşuz senle alakası yok bizlerde yeni dank ettiCanım yazıp yazıp siliyorum ki yanlış anlaşılmayayim diye.soyle söyleyeyim: sana karşı değilim.konunu ya da paylaşımını sabote etmiyorum.bir anda kendimi öyle hissetmeme sebep oldun uzgunum.bu konuda bir önceki paylaşımını begenmekle yetindim alintilamadim; ki sırf biri boyle hayat dersi dolu mesajı yazmasin diye:) bu yazdıklarını hepimiz biliyoruz değil mi? bir haftadir çalışmadığını söyleyen arkadaşı teselli için yazdigimin espri olduğunu söylememe gerek olduğunu düşünmemiştim .çünkü direkt şimdilerde çok çalışırsan sıkılırsın şeklinde değil ;esprili bir üslupla yazmıştım..istemeden kötü örnek olduysam özür dilerim sevgiler
Allah hayırlısıyla istediginj elde etmeyi nasip etsin canim.emeklerimiz boşa cikmaz insallahEvet hanimlar ben de dun itibariyle calismaya basladim suan olcme ve degerlendirmeden konus calismasi matematik tam sayilar genel tekrarli konu calismasi tarihten osmanli kulturden yine konu calismasi yapiyorum dun besmeleyle basladim artik Allah kerim... Dogumdan sonra kendime 10 haftalik hic calismama suresi bictim o yuzden biraz erken baslamis oldum ve ona gore kendime yillik plan hazirladim taaa 2020 nin temmuz ayinda biten kabataslak bir plan o 10 haftalik sureyi de hesap ederekten... Kollari siwadik haydi bakalim
Amin canim insallah dedigin gibi Allah emek zailigi vermesinAllah hayırlısıyla istediginj elde etmeyi nasip etsin canim.emeklerimiz boşa cikmaz insallah
Selam canim ben de hamileyim ben de kendime program yaptim matematik icin ilyas gunes benim hocam videolar var oradan takip etmeni ve arkasina cozduhu sorulari tekrar cozup kaynaklara gecmeni tavsiye ederim... Ben de ewdeyim bana terapi gbi geldi calismak yoksa devamli dogum.nasil olucak falan diye sariyorumHanimlar merhaba. Ben de onlisans mezunuyum. 2020 kpss hazirlanmak iatiyorum ama sadece dusuncede kaliyor bir turlu calismaya baslamadim. Su an hamileyim 4 ay kaldi insallah. O zamana kadar matematik ve turkce bakmak istiyorum cunku matematigim cok kotu. Bi tek turkcem iyi. Sizce yanlis mi yaparim? Nasil baslamak lazim?" Diger sozel derslerde de iyi degilim de unuturum diye simdi den bakmak istemedim. Ilk matematik halletmek istiyorum. Bide kendimi hic motive edemiyorum bir turlu calismaya baslayamiyorum. Evdeyim. Is vs yok.
Selam canim ben de hamileyim ben de kendime program yaptim matematik icin ilyas gunes benim hocam videolar var oradan takip etmeni ve arkasina cozduhu sorulari tekrar cozup kaynaklara gecmeni tavsiye ederim... Ben de ewdeyim bana terapi gbi geldi calismak yoksa devamli dogum.nasil olucak falan diye sariyorum
Sagol canimm amin insana guc veriyo bebek olayi da insallah hepimiz kazaniriz bebeklerimiz de Allah in izniyle saglikla gelirlerBende cok sariyorum bebekle ilgili seylere. En iyisi kadayi oyalamak haklisin. Ilyas hocaya bakmayi dusunuyodum bazisi anlatimi aor dese de. Bende oyle yapayim en iyisi. Cok tesekurler. Bebislerimiz saglicakla gelirler insallah. Bende bi an once program yapip calismaya baslayim. Tum calisanlara da basarilar. Burayi takip edecegim.
Cok tesekur ederim . Ilyas hocadan baslayacagim. Hepimiz kazaniriz insalalh. Herkese iyi calismalar.Sagol canimm amin insana guc veriyo bebek olayi da insallah hepimiz kazaniriz bebeklerimiz de Allah in izniyle saglikla gelirlerilyas hocadan ben cok memnunum anlatimindan ben de bismillah dedim basladim cunku dogumdan sonra 10 hafta kadad hicbi sey calismicam oyle hesapladim anca toparlanirim... İyi calismalar cNim sana da
Insallah cok tesekur ederim