- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 36
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
Eğitim bilimlerini sıkıntı yapmayın hocam ben çok çalışmadan 60 küsür net yapmıştım. Standart sapma
Aminn cok teşekkür ederim:)) sizin de Allah yardımcınız olsun hepimizin gonlundeki olsun inşallah
Ya siz
Ya siz ne güzel ilerliyorsunuz maşallah. Ben tarihi erken diye erteliyordum Eylül de başlamayı düşünüyordum unuturum diye siz yazarak mı çalışıyorsunuz tarihi
Evet malesef yazarak calisiyorum cok vaktimi aliyor ama böyle icime siniyor tekrarlarda da kendi yazdigimdan calismak daha kalici oluyor.tarih benim korkulu ruyam oldugu icin erken basladim cunku cok konu var ve cok tekrar istiyor 1 seneye sigmaz diye korktum acikcasi.keske matematikte de bu kadar ilerlemis olsaydimYa siz
Ya siz ne güzel ilerliyorsunuz maşallah. Ben tarihi erken diye erteliyordum Eylül de başlamayı düşünüyordum unuturum diye siz yazarak mı çalışıyorsunuz tarihi
Matematikte de ilerisiniz bence ben temelim olmadığı için ilkokul konularından başladım ve daha rasyonel sayılara yeni geçeceğim Türkçeden de dilbilgisinden 3 konum kaldı tek yaptığım bunlar diğer derslerde sıfırım yetişmeyecek diye korkmaya başladımEvet malesef yazarak calisiyorum cok vaktimi aliyor ama böyle icime siniyor tekrarlarda da kendi yazdigimdan calismak daha kalici oluyor.tarih benim korkulu ruyam oldugu icin erken basladim cunku cok konu var ve cok tekrar istiyor 1 seneye sigmaz diye korktum acikcasi.keske matematikte de bu kadar ilerlemis olsaydim
Benim matematigim de pek parlak degil.bir tek turkcede konu calismasi yapmaya ihtiyacim yok digerlerini sil bastan calisacagim.o yuzden bosa kaybedecek zamanimiz yok malesef fırsat buldukca calisalim insallah.Matematikte de ilerisiniz bence ben temelim olmadığı için ilkokul konularından başladım ve daha rasyonel sayılara yeni geçeceğim Türkçeden de dilbilgisinden 3 konum kaldı tek yaptığım bunlar diğer derslerde sıfırım yetişmeyecek diye korkmaya başladım
Güzel bir baslangic olmus canim.planli ilerlemek faydali oluyor.Bende bugun temel kavramlardan 2 video izledim onceden notunu cikarmistim. Bugun ilk gunumdu sadece bunu yaptim ve de 4 aylik matematik turkce calisma plani yaptim umarim uyarim.
Bende eylüle kadar tarihten günde 10 sayfa okumaya karar verdim akşamları oturduğum yerden okurum hatta şimdi okudum bile eylülde video dan kitaptan detaylı takip ederek başlarım şimdi bir temelim olsun dedim. Türkçe ve tarihi fulle yakın yapmam lazım mat kötü çünkü benimdeBenim matematigim de pek parlak degil.bir tek turkcede konu calismasi yapmaya ihtiyacim yok digerlerini sil bastan calisacagim.o yuzden bosa kaybedecek zamanimiz yok malesef fırsat buldukca calisalim insallah.
Matematik temeliniz varsa 4 ayda türkçe ve matematiği bitirirsiniz bile kolay gelsin hepimizeBende bugun temel kavramlardan 2 video izledim onceden notunu cikarmistim. Bugun ilk gunumdu sadece bunu yaptim ve de 4 aylik matematik turkce calisma plani yaptim umarim uyarim.
Matematik temelim yok zorlarsam 5-10 soru cikar belki o da yapabileceklerimden denk gelirse yani. O yuzden sifirdan temelden baslayip valismam lazim. Bir turkcem iyi.Matematik temeliniz varsa 4 ayda türkçe ve matematiği bitirirsiniz bile kolay gelsin hepimize
Antremanlarla matematik oneririm cok guzel temeli hic olmayanlar icinMatematik temelim yok zorlarsam 5-10 soru cikar belki o da yapabileceklerimden denk gelirse yani. O yuzden sifirdan temelden baslayip valismam lazim. Bir turkcem iyi.
Biri benim canım maalesef ya bende rahatsızdım Ve işler çok yoğundu çalışamadım am şimdi bir kaç saat bakacağım ara ara kopuyorum ama burdayımBenim de aktif insanlara ihtiyacim var hep aktif olacagiz deyip deyip olmuyorlaretiket yapmayım onlar kendilerini biliyorlar
Temel kavramlardan başladıysanız yinede biraz temeliniz var demektir ben 0 dan başla diye bir seri var yotubeda Şenol hoca nın ondan başladım o bir ay kadar sürdü temel kavramlara geçtim o da 1 ay kadar sürdü çok geniş bir konu çünkü sayı basamaklarındayım şuan haftaya rasyonel sayılara geçeceğim yolumuz uzun keşke önceden başlasaydım diyorum ama hayıflanmanın bir yararı yok hepsini yetiştiririz inşallahMatematik temelim yok zorlarsam 5-10 soru cikar belki o da yapabileceklerimden denk gelirse yani. O yuzden sifirdan temelden baslayip valismam lazim. Bir turkcem iyi.
Canim sakiz cigne, yuzunu yikayip balkona cik hava al insallah ise yarar ben faydasını goruyorum ara ara kendimi balkona atiyorumYa kızlar bir de ben ne zaman ders çalışmaya başlasam uykum geliyor hamilelikten dolayı kahve de içemiyorum ne yapabilirim
Kolay gelsinGünaydın bende matematikte rasyonel sayılara geçtim bugün programda önceki konuları tekrar ve test çözümü var