2020 KPSS lisans +90 👍

Ya siz
Ya siz ne güzel ilerliyorsunuz maşallah. Ben tarihi erken diye erteliyordum Eylül de başlamayı düşünüyordum unuturum diye siz yazarak mı çalışıyorsunuz tarihi
Evet malesef yazarak calisiyorum cok vaktimi aliyor ama böyle icime siniyor tekrarlarda da kendi yazdigimdan calismak daha kalici oluyor.tarih benim korkulu ruyam oldugu icin erken basladim cunku cok konu var ve cok tekrar istiyor 1 seneye sigmaz diye korktum acikcasi.keske matematikte de bu kadar ilerlemis olsaydim

Matematikte de ilerisiniz bence ben temelim olmadığı için ilkokul konularından başladım ve daha rasyonel sayılara yeni geçeceğim Türkçeden de dilbilgisinden 3 konum kaldı tek yaptığım bunlar diğer derslerde sıfırım yetişmeyecek diye korkmaya başladım

Benim matematigim de pek parlak degil.bir tek turkcede konu calismasi yapmaya ihtiyacim yok digerlerini sil bastan calisacagim.o yuzden bosa kaybedecek zamanimiz yok malesef fırsat buldukca calisalim insallah.

Benim matematigim de pek parlak degil.bir tek turkcede konu calismasi yapmaya ihtiyacim yok digerlerini sil bastan calisacagim.o yuzden bosa kaybedecek zamanimiz yok malesef fırsat buldukca calisalim insallah.
Bende eylüle kadar tarihten günde 10 sayfa okumaya karar verdim akşamları oturduğum yerden okurum hatta şimdi okudum bile eylülde video dan kitaptan detaylı takip ederek başlarım şimdi bir temelim olsun dedim. Türkçe ve tarihi fulle yakın yapmam lazım mat kötü çünkü benimde

Matematik temelim yok zorlarsam 5-10 soru cikar belki o da yapabileceklerimden denk gelirse yani. O yuzden sifirdan temelden baslayip valismam lazim. Bir turkcem iyi.
Temel kavramlardan başladıysanız yinede biraz temeliniz var demektir ben 0 dan başla diye bir seri var yotubeda Şenol hoca nın ondan başladım o bir ay kadar sürdü temel kavramlara geçtim o da 1 ay kadar sürdü çok geniş bir konu çünkü sayı basamaklarındayım şuan haftaya rasyonel sayılara geçeceğim yolumuz uzun keşke önceden başlasaydım diyorum ama hayıflanmanın bir yararı yok hepsini yetiştiririz inşallah

Pemberüyam ve Anka 1808 ben de sizle ayni durumdayım Allah nasip ederse benim Doğum Ağustos’ta ama temmuza kadar çalışacağım için günde bit saat filan ancak çalışıyorum Doğumdan sonra sınava kadar evde hallederiz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…