2020 KPSS lisans +90 👍

Çok doğru biz ancak evde oturup çalışanlarla rekabet edebilmemiz için şimdiden kasmalıyız

Canım yazıp yazıp siliyorum ki yanlış anlaşılmayayim diye.soyle söyleyeyim: sana karşı değilim.konunu ya da paylaşımını sabote etmiyorum.bir anda kendimi öyle hissetmeme sebep oldun uzgunum.bu konuda bir önceki paylaşımını begenmekle yetindim alintilamadim; ki sırf biri boyle hayat dersi dolu mesajı yazmasin diye:) bu yazdıklarını hepimiz biliyoruz değil mi? bir haftadir çalışmadığını söyleyen arkadaşı teselli için yazdigimin espri olduğunu söylememe gerek olduğunu düşünmemiştim .çünkü direkt şimdilerde çok çalışırsan sıkılırsın şeklinde değil ;esprili bir üslupla yazmıştım..istemeden kötü örnek olduysam özür dilerim sevgiler

Merhaba hanımlar bende şuan sadece matematik ve dilbilgisi çalışıyorum eylülde tarih coğrafya vatandaşlık sırasıyla gideceğim sözelleri çabuk unuttuğum için kendime böyle bir plan yaptım.3 yaşında kızım var ondan fırsat buldukça çalışıyorum pek vaktim olmadığı için buraya yazamıyorum her zaman

İkinizde de yanlış anlaşılacak bişey yok canlar

Ben sosyoloji mezunuyum öncesinde 2 yıllık muhasebe okumuştum muhasebenin üstüne işletme yada iktisat okumayı düşünüyorum aöf ten 3 ten devam ederek sosyoloji de atama ve tercih alanı çok alanı çok az olduğu için. Yalnız iibf mezunlarının sadece b grubundan atandıkları puanlar ve kurumlar nerelerdir bunu öğrenmek istedim İnternette hep a grubu da eklenmiş puanlarla yerleştirme puanları çıkıyor çünkü

Canım merkezi alimda 83.5 gibi bir puanda kaldı işletme mesela.

Alan.kurumlar ise her dönem değişiyor.

Canim eskiden 2 yıllıklar direk AÖF den 4 yıllığa grcisnyapiyirdu. Artık DGS sınavına girmek geliyir. Aklında bulunsun.

Kurumlar derken tek tek kurum diyemem ama işte memur alan bütün kurumlara atanıyoruz diye biliyorum yani memur ve bilgisayar işletmeni olarak, ben alandan sadece bi kez mezun olduğum sene girdim bidaha girmedim hep b grubundan giriyorum genelde hava meydanlarını hedef olarak koyar b grubu girenler

Belki de ben yanlis anlasildim bilmiyorum cunku amacim ders vermek falan degil.burda herhangi birinizin ders calisiyor olmasi bana hicbir sey katmaz ben sadece dusuncelerimi paylastim o kadar.

Evet canim bide dogum yapacagim ay ve somrasindaki ay calisamam o yuzden simdi ne yaptiysam kar kardir

O ne demek canım öyle burda hepimizin niyeti belli birbirimize destek olmak beraber çalışmanın motivasyonunu yakalamak için burdayız elbette espri yaptığını biliyoruz yazılanlar sadece birbirimizi motive etmek için yanlış anlaşılma yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…