- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 36
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
Benim de aktif insanlara ihtiyacim var hep aktif olacagiz deyip deyip olmuyorlarInsallah cok tesekur ederim. Sizleri takip edecegim. Aktif olmaya calisacagim. Azimli insanlari gordukce calisma istegi geliyor. Tesekurler Iyi calismalar.
Umarim ben olurumBenim de aktif insanlara ihtiyacim var hep aktif olacagiz deyip deyip olmuyorlaretiket yapmayım onlar kendilerini biliyorlar
Hayirlisi diyelim o zmanUmarim ben olurumen buyuk yanlisim cabuk gaza gelmem ama devamini getirmemem. Bunu bi yensem gerisi gelicek de insallah bakalim artik.
Ayyy onun acisi kabir azabindan beterdir gecmis olsun biraz gec iyilesir maalesefBen bugun sadece tarih konu anlatim calistim.
Parmagimda dolama cikti oyle boyle degil acisi 2 antibiyotik kullandim gecmedi
Ayyy ayni ben de oyleyim maalesef bu huyumu hic sevmiyorum hemen skiliveriyorum ama bu sefer imsallah yeni bi baslangic olur bizeUmarim ben olurumen buyuk yanlisim cabuk gaza gelmem ama devamini getirmemem. Bunu bi yensem gerisi gelicek de insallah bakalim artik.
Ay gercekten cok zor dun gece dayanamadim siringa ile hallettimAyyy onun acisi kabir azabindan beterdir gecmis olsun biraz gec iyilesir maalesef
Neyden oldu canim bulasik teli falan mi batti acaba bi yerde hissetmisindirAy gercekten cok zor dun gece dayanamadim siringa ile hallettimsimdi daha iyi sukur
Tirnagimin kenarindan ufak bi et kopartmistim nokta seklinde bi yara vardi 2 gun sonra parmagim kizarmaya basladiNeyden oldu canim bulasik teli falan mi batti acaba bi yerde hissetmisindir
Bolum nedir?2019 kpss de yetişir hem 2020ye hazırlık hem de neden olmasın. Ben 2019 kpss ye yüklendim gidiyorum
Öğretmenim ben. Egitim bilimleri ve öabt de var bende:)Bolum nedir?
Bende de war egitim bilimleri Allah kolaylik wersinÖğretmenim ben. Egitim bilimleri ve öabt de var bende:)
Senin bolum neydi canimBenim de aktif insanlara ihtiyacim var hep aktif olacagiz deyip deyip olmuyorlaretiket yapmayım onlar kendilerini biliyorlar
Mutercim tercumanlikSenin bolum neydi canim
Yeni basliyorsan bu sene zor gibi ama erken baslaman seneye yatirim olurÖğretmenim ben. Egitim bilimleri ve öabt de var bende:)
Geçen sene kpss kursuna gittim temelim var yeni baslamiyorum oldu baya. Öabt çok önemli bizde onun için gaza basıyorum son 2 ay sadece öabt ile ugrasacagim:))Yeni basliyorsan bu sene zor gibi ama erken baslaman seneye yatirim olur
Supermis canim.senin konular cok daha fazla Allah yardimcin olsunGeçen sene kpss kursuna gittim temelim var yeni baslamiyorum oldu baya. Öabt çok önemli bizde onun için gaza basıyorum son 2 ay sadece öabt ile ugrasacagim:))
Eğitim bilimlerini sıkıntı yapmayın hocam ben çok çalışmadan 60 küsür net yapmıştım. Standart sapmaBende de war egitim bilimleri Allah kolaylik wersin
Aminn cok teşekkür ederim:)) sizin de Allah yardımcınız olsun hepimizin gonlundeki olsun inşallahSupermis canim.senin konular cok daha fazla Allah yardimcin olsun
İnsallah benim bolumde skinti war iste iletisim oldugu icin 2 3 kisi aliyolarEğitim bilimlerini sıkıntı yapmayın hocam ben çok çalışmadan 60 küsür net yapmıştım. Standart sapma
Aminn cok teşekkür ederim:)) sizin de Allah yardımcınız olsun hepimizin gonlundeki olsun inşallah