- 24 Mart 2019
- 727
- 1.984
- 29
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
Amiinn Allah kimsenin emeğini karşılıksız bırakmasınAslında sınav benim içinde temmuz da var ama yarım yamalak çalıştım 70 li puanlar alıp hayal kırıklığına uğrayacağım biliyorum o yüzden girmeyeceğim bu sınav çalışanın canını dişine takanın kazandığı sınav bir de seneye memurluktan var benim için ekstra sansım daha fazla Allah hepimizin gönlüne göre versin
Evveliyat Ramazan hocanın demi? Aşırı detay değil mi o kitap ? Ben boğulmuştum ama artık sınavlarda detay olunca mecburuz .Hanimlar benim hocamnyayinlarini kullaniyorum ve videolari da benim hocamdan izliyorum seneye benimhocamin videoders notlarini ve soru bankasini da alicam... Suanda elimde yarginin uzman kariyerin evveliyatin ve matematikten baska kaynaklarda var
Ben de yarim yamalak hep calistim normalde girecektim ama dusuk alican biliyorum girmek istemiyorum bosu bosunaAslında sınav benim içinde temmuz da var ama yarım yamalak çalıştım 70 li puanlar alıp hayal kırıklığına uğrayacağım biliyorum o yüzden girmeyeceğim bu sınav çalışanın canını dişine takanın kazandığı sınav bir de seneye memurluktan var benim için ekstra sansım daha fazla Allah hepimizin gönlüne göre versin
Ben de sözel zeka 0:) yani iktisat okudum ama iktisat tarihini nasıl.gectim sen bana sor:) ama bu adam çok analitik anlatıyor.kitapla takip edince özete bile gerek kalmıyor.Tamam canım teşekkürler hemen bakıyorum
Maalesef asiri detay ama sinava girdihimde asiri detay ciktigi icin ondan calisiyorumEvveliyat Ramazan hocanın demi? Aşırı detay değil mi o kitap ? Ben boğulmuştum ama artık sınavlarda detay olunca mecburuz .
Hangi kitap canim tawsiye ettiginBen de sözel zeka 0:) yani iktisat okudum ama iktisat tarihini nasıl.gectim sen bana sor:) ama bu adam çok analitik anlatıyor.kitapla takip edince özete bile gerek kalmıyor.
Lider yayınları Ömer gümüş KPSS tarih konu anlatımı videosuHangi kitap canim tawsiye ettigin
Hanimlarrrr toplasin bakalim su grubu bi ayaga kaldiralim bi duzen getirelim birbirimizi motive edelim.
Oncelikle kimler calisiyor onu bi öğrenelim
@Eclipsse @sarfansariLilimam D dstn33 @nameless kadei alara000 @Morlina0510 @Sudem_mmm Mysonismysun @Hilalberil @ozdisiplin benmarian
Hemen bir " şimdiden kasarsak sınava yakın sıkılırız ki" tesellisi sıkıştirayimBir haftadir yuzune bile bakmiyoruminsallah bir gun basladim hic birakmiyorum diyebilecegim
Ben de hemen katılayım bu yoruma ,tam tembel işiHemen bir " şimdiden kasarsak sınava yakın sıkılırız ki" tesellisi sıkıştirayim
tebrik ederim canimBenim dün konum tarihin ilk konusu. İslam öncesi turk tarihine baktım video izledim 29 soru test çözdüm
Tarihi bence cok ertelememek lazim cok konu ve cok detay var ben bitirmek üzereyim tarihi cagdasa son 1 unitem kaldi.sen de yavastan basla eger tarihin iyi degilse.Tarih başlamışsınız ne güzel ben tarihe Doğumdan sonra başlayayım diyorum eylül gibi geç mi kalırım acaba şu an sadece Türkçe mat ilerliyorum
kazanmak icin duzen sart malesef ara ara ufak kacamaklarimiz olabilir arada sadece bence sıkı calismayan kazanamoyor bu sinavi malesefSelam canım...memleketlerinde gitmiştik.dun döndük.sizlere soracağım şeyler var.liste yapıp gelecegim buraya.duzenli calisamayabilirim.eylule kadar ama ya Allah deyip ;sıkılmamak için eksik olduğum ders ve konulardan başlayacağım.
2015 yayinlarina rahatlikla calisabilirsin canim takildigin konularda video izlersin yeni kitao almana gerek yok suan. Kaynak olarak da ben pegemi cok begeniyorum tavsiye ederim.Arkadaşlar;
Elimde 2015 yılının yargı yayinlarinin genel yetenek genel kültür seti var.tarih coğrafya türkce.mat vs..
Şimdi soracağım şeyler;
****Güncelleme gerektirmeyen dersler için mesela tarihin ilk konuları Osmanlı tarihi inkılap coğrafya.matematik dilbilgisi bunlar degismez.o kitaptan başlayabilir miyim yoksa sistem yani sınav tarzi olarak değişen şeyler var mı?yeni kitap alacağım ama 2020icin hazırlananlar olsun istiyorum.calismaya başlamak için de onların çıkmasını beklemek istemiyorum
****Cözümlu sorum bankası ve geçmiş yılların çözümlü soru cevapları ile ilgili kitap onerir misiniz rica etsem?
evet canim en iyisini yapabiliriz yapmalıyız2 ileri 1 geri şeklinde ilerliyorum ama bu sefer vazgeçmemem gerektiğini biliyorum. Atanan kişileri görüp o içimdeki buruklugun bi nebze de olsa geçmesi için elimden geleni yapabilirim, yapabiliriz. Çünkü kadınlar güçlüdür
hazirligin yoksa gercekten o parayi verio girmek mantiksiz.ben de bi kac gunluk ara vermistim calismalara bugun basliyorum sıkı bir sekilde kaybedecek vaktimiz yok malesefHanimlar selamlar alese girdim bu hafta tekrar baslayacagim calismalara .. ayrica bu yil kpss ye girmemeye karar verdim cunku egitim bilimlerine hic calismadim duz memurluktan alim da yok 225 lira cikarip weremicem seneye girecem insallah
o gun bugun olsun.ara ara ufak bi kac gunluk tatiller verebiliriz kendimize uzun olmamak kaydiylaBir haftadir yuzune bile bakmiyoruminsallah bir gun basladim hic birakmiyorum diyebilecegim
sıkılmak gibi bir lüksümüz var mi??Hemen bir " şimdiden kasarsak sınava yakın sıkılırız ki" tesellisi sıkıştirayim
yukaridaki mesajim sana daBen de hemen katılayım bu yoruma ,tam tembel işi
Farketmez sende Türkçeden başlamışsın ne güzel yeterki konu bitsinTarih başlamışsınız ne güzel ben tarihe Doğumdan sonra başlayayım diyorum eylül gibi geç mi kalırım acaba şu an sadece Türkçe mat ilerliyorum
Ya durum öyle de genelde özel halli kadınları cocuklu evli hamile öyle saatlerce calışamıyoruz ben şahsen her akşam 2 saat 2 saat ilerlemeyi düşünüyorum hem gün içi giç çalışma yok zaman sadece akşam ne yapalımBen de hemen katılayım bu yoruma ,tam tembel işi
Önce onları bitir farketmiyor sonra yeni yayın alırsın Aralık ocak gibiArkadaşlar;
Elimde 2015 yılının yargı yayinlarinin genel yetenek genel kültür seti var.tarih coğrafya türkce.mat vs..
Şimdi soracağım şeyler;
****Güncelleme gerektirmeyen dersler için mesela tarihin ilk konuları Osmanlı tarihi inkılap coğrafya.matematik dilbilgisi bunlar degismez.o kitaptan başlayabilir miyim yoksa sistem yani sınav tarzi olarak değişen şeyler var mı?yeni kitap alacağım ama 2020icin hazırlananlar olsun istiyorum.calismaya başlamak için de onların çıkmasını beklemek istemiyorum
****Cözümlu sorum bankası ve geçmiş yılların çözümlü soru cevapları ile ilgili kitap onerir misiniz rica etsem?
Olur yeter ki çalışalımHanimlar benim hocamnyayinlarini kullaniyorum ve videolari da benim hocamdan izliyorum seneye benimhocamin videoders notlarini ve soru bankasini da alicam... Suanda elimde yarginin uzman kariyerin evveliyatin ve matematikten baska kaynaklarda var
Aynen tek sorun oturup adamakilli calisamamakOlur yeter ki çalışalım
Tşk ederim:)Önce onları bitir farketmiyor sonra yeni yayın alırsın Aralık ocak gibi
Evet kimine göre züğürt tesellisi ama bazıları için de gerçek.kendini bunaltmadan çalışmak önemli disiplin ayrı zorunli mevzu.son düzlükte dinç olanlar kazaniyorBen de hemen katılayım bu yoruma ,tam tembel işi
Ya durum öyle de genelde özel halli kadınları cocuklu evli hamile öyle saatlerce calışamıyoruz ben şahsen her akşam 2 saat 2 saat ilerlemeyi düşünüyorum hem gün içi giç çalışma yok zaman sadece akşam ne yapalım
Erken baslayip sıkılanlar bence butun gununu kpssye ayirip full time ders calisanlar icin gecerli malesef biz onlarin 1 senede calistigi sureyi biz 1.5 - 2 senede ancak calisiriz.ev cocuk kimimiz calisiyor da yani ayirdigimiz vakit kisitli o yuzden diyorum ya sıkılmak gibi bir luksumuz yok diyeEvet kimine göre züğürt tesellisi ama bazıları için de gerçek.kendini bunaltmadan çalışmak önemli disiplin ayrı zorunli mevzu.son düzlükte dinç olanlar kazaniyor