2020 KPSS lisans +90 👍

Amiinn Allah kimsenin emeğini karşılıksız bırakmasın

Hanimlar benim hocamnyayinlarini kullaniyorum ve videolari da benim hocamdan izliyorum seneye benimhocamin videoders notlarini ve soru bankasini da alicam... Suanda elimde yarginin uzman kariyerin evveliyatin ve matematikten baska kaynaklarda var

Hanimlar benim hocamnyayinlarini kullaniyorum ve videolari da benim hocamdan izliyorum seneye benimhocamin videoders notlarini ve soru bankasini da alicam... Suanda elimde yarginin uzman kariyerin evveliyatin ve matematikten baska kaynaklarda var
Evveliyat Ramazan hocanın demi? Aşırı detay değil mi o kitap ? Ben boğulmuştum ama artık sınavlarda detay olunca mecburuz .

Ben de yarim yamalak hep calistim normalde girecektim ama dusuk alican biliyorum girmek istemiyorum bosu bosuna

Benim dün konum tarihin ilk konusu. İslam öncesi turk tarihine baktım video izledim 29 soru test çözdüm
tebrik ederim canim
Tarih başlamışsınız ne güzel ben tarihe Doğumdan sonra başlayayım diyorum eylül gibi geç mi kalırım acaba şu an sadece Türkçe mat ilerliyorum
Tarihi bence cok ertelememek lazim cok konu ve cok detay var ben bitirmek üzereyim tarihi cagdasa son 1 unitem kaldi.sen de yavastan basla eger tarihin iyi degilse.
kazanmak icin duzen sart malesef ara ara ufak kacamaklarimiz olabilir arada sadece bence sıkı calismayan kazanamoyor bu sinavi malesef
2015 yayinlarina rahatlikla calisabilirsin canim takildigin konularda video izlersin yeni kitao almana gerek yok suan. Kaynak olarak da ben pegemi cok begeniyorum tavsiye ederim.
evet canim en iyisini yapabiliriz yapmalıyız
Hanimlar selamlar alese girdim bu hafta tekrar baslayacagim calismalara .. ayrica bu yil kpss ye girmemeye karar verdim cunku egitim bilimlerine hic calismadim duz memurluktan alim da yok 225 lira cikarip weremicem seneye girecem insallah
hazirligin yoksa gercekten o parayi verio girmek mantiksiz.ben de bi kac gunluk ara vermistim calismalara bugun basliyorum sıkı bir sekilde kaybedecek vaktimiz yok malesef
Bir haftadir yuzune bile bakmiyorum insallah bir gun basladim hic birakmiyorum diyebilecegim
o gun bugun olsun.ara ara ufak bi kac gunluk tatiller verebiliriz kendimize uzun olmamak kaydiyla
Hemen bir " şimdiden kasarsak sınava yakın sıkılırız ki" tesellisi sıkıştirayim
sıkılmak gibi bir lüksümüz var mi??
Ben de hemen katılayım bu yoruma ,tam tembel işi
yukaridaki mesajim sana da

Önce onları bitir farketmiyor sonra yeni yayın alırsın Aralık ocak gibi

Evet kimine göre züğürt tesellisi ama bazıları için de gerçek.kendini bunaltmadan çalışmak önemli disiplin ayrı zorunli mevzu.son düzlükte dinç olanlar kazaniyor
Erken baslayip sıkılanlar bence butun gununu kpssye ayirip full time ders calisanlar icin gecerli malesef biz onlarin 1 senede calistigi sureyi biz 1.5 - 2 senede ancak calisiriz.ev cocuk kimimiz calisiyor da yani ayirdigimiz vakit kisitli o yuzden diyorum ya sıkılmak gibi bir luksumuz yok diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…