- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 36
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
Ohhh masallah masallah.hergun yazsaniz da yalniz olmadigimizi bilsek keskeBen ben ben
6 tane 18 lik test çözdüm birazda konu çalıştım Allah bereket versin
Dimi ama haklısın bebişim, yazmak için gayret edeceğime söz veriyorumOhhh masallah masallah.hergun yazsaniz da yalniz olmadigimizi bilsek keske
Sana guveniyorumDimi ama haklısın bebişim, yazmak için gayret edeceğime söz veriyorum
Sana guveniyorum
Aslında sınav benim içinde temmuz da var ama yarım yamalak çalıştım 70 li puanlar alıp hayal kırıklığına uğrayacağım biliyorum o yüzden girmeyeceğim bu sınav çalışanın canını dişine takanın kazandığı sınav bir de seneye memurluktan var benim için ekstra sansım daha fazla Allah hepimizin gönlüne göre versinBiliyorum ufaktan da olsa çalışmaya başlamam lazım ama hiiiç yeltendiğim yok çok eriniyorum temmuzu bekliyorum kendimce o zamandan sonra kaçışım yok asılıcam inşalllaah
Tarih başlamışsınız ne güzel ben tarihe Doğumdan sonra başlayayım diyorum eylül gibi geç mi kalırım acaba şu an sadece Türkçe mat ilerliyorumBenim dün konum tarihin ilk konusu. İslam öncesi turk tarihine baktım video izledim 29 soru test çözdüm
Selam canım...memleketlerinde gitmiştik.dun döndük.sizlere soracağım şeyler var.liste yapıp gelecegim buraya.duzenli calisamayabilirim.eylule kadar ama ya Allah deyip ;sıkılmamak için eksik olduğum ders ve konulardan başlayacağım.Hanimlarrrr toplasin bakalim su grubu bi ayaga kaldiralim bi duzen getirelim birbirimizi motive edelim.
Oncelikle kimler calisiyor onu bi öğrenelim
@Eclipsse @sarfansariLilimam D dstn33 @nameless @kadei alara000 M Morlina0510 @Sudem_mmm Mysonismysun @Hilalberil ozdisiplin @benmarian
Hangi hocanın videosunu izlediniz:)Benim dün konum tarihin ilk konusu. İslam öncesi turk tarihine baktım video izledim 29 soru test çözdüm
Canım konu anlatımı için daha fazla kitap alma onlar yeterli bence , bazen tarih için başka kaynak gerekli olabiliyor hepsi detaya inmiyor mesela detaycı bi kaynaktan daha çalışılabilir... coğrafya ve matematikte yeter... ama Türkçeyi bilemedim çünkü sonda ki mantık soruları falan değişti sanki ya da sayısı mı arttı azaldı ama bi değişiklikler oldu onu da araştırıp bi değişiklik varsa güncel bi kaynak daha alınabilir ama dediğin gibi dilbilgisi falan aynı zaten şu an için elinde ki yeterli... ben kitap hakkımı hep soru bankalarından yana kullanacağımArkadaşlar;
Elimde 2015 yılının yargı yayinlarinin genel yetenek genel kültür seti var.tarih coğrafya türkce.mat vs..
Şimdi soracağım şeyler;
****Güncelleme gerektirmeyen dersler için mesela tarihin ilk konuları Osmanlı tarihi inkılap coğrafya.matematik dilbilgisi bunlar degismez.o kitaptan başlayabilir miyim yoksa sistem yani sınav tarzi olarak değişen şeyler var mı?yeni kitap alacağım ama 2020icin hazırlananlar olsun istiyorum.calismaya başlamak için de onların çıkmasını beklemek istemiyorum
****Cözümlu sorum bankası ve geçmiş yılların çözümlü soru cevapları ile ilgili kitap onerir misiniz rica etsem?
Mantık sorularinda çok zaman kaybediyorum ben o yüzden onlara da yonelicem.elimdekilerle baslayayim dediğin gibi yaparım Eylül ayı kitap planini.ben çalışırken arkadaşlarım.yargi pegem yediiklim.ihtiyac oneriyorlardi.sen pusula onermistin.baska yayın çözümlü soru ve soru bankası önerisi olan varsa paylaşabilir mi kk kpss olacak 2020Canım konu anlatımı için daha fazla kitap alma onlar yeterli bence , bazen tarih için başka kaynak gerekli olabiliyor hepsi detaya inmiyor mesela detaycı bi kaynaktan daha çalışılabilir... coğrafya ve matematikte yeter... ama Türkçeyi bilemedim çünkü sonda ki mantık soruları falan değişti sanki ya da sayısı mı arttı azaldı ama bi değişiklikler oldu onu da araştırıp bi değişiklik varsa güncel bi kaynak daha alınabilir ama dediğin gibi dilbilgisi falan aynı zaten şu an için elinde ki yeterli... ben kitap hakkımı hep soru bankalarından yana kullanacağımEylül de dershaneye gideceksen zaten onlar yeni basımlardan verecek,lafın özü şu an elindeki kaynakları bitir bence acele edip kitap doldurma
Ben de bi sette yediiklim var canım bana en iyi o geliyor konu anlatımında,açık anlaşılır. 2016 sınavı içinde Bursa yediiklim dershanesine gitmiştim zatenMantık sorularinda çok zaman kaybediyorum ben o yüzden onlara da yonelicem.elimdekilerle baslayayim dediğin gibi yaparım Eylül ayı kitap planini.ben çalışırken arkadaşlarım.yargi pegem yediiklim.ihtiyac oneriyorlardi.sen pusula onermistin.baska yayın çözümlü soru ve soru bankası önerisi olan varsa paylaşabilir mi kk kpss olacak 2020
SelaHanimlar selamlar alese girdim bu hafta tekrar baslayacagim calismalara .. ayrica bu yil kpss ye girmemeye karar verdim cunku egitim bilimlerine hic calismadim duz memurluktan alim da yok 225 lira cikarip weremicem seneye girecem insallah
Ben de 2015 tek yargının konu anlatımı kitabı ile ve tesadüfen paralel olduguni keşfettiğim.lider yayınlarının YouTube daki.videolariyla tarih fobimi yendim.stand up gibi anlatan bir hoca var:) tavsiye ederim.kitap ve video birebir paraleldiBen de bi sette yediiklim var canım bana en iyi o geliyor konu anlatımında,açık anlaşılır. 2016 sınavı içinde Bursa yediiklim dershanesine gitmiştim zatenTarih için pusuladan şaşmam çok memnunum çok iyi net çıkarmıştım da,tabi çok soru çözmemin etkisi büyüktü ama konuyu sadece pusula ve yazarı olan hocamla hallettim,sene sonu seminerleri oluyor Ankara'ya gelirse kaçırma derim
Hangi kanal youtube da ? Ben ordan sadece Ramazan Yetgin izlerdim.Sela
Ben de 2015 tek yargının konu anlatımı kitabı ile ve tesadüfen paralel olduguni keşfettiğim.lider yayınlarının YouTube daki.videolariyla tarih fobimi yendim.stand up gibi anlatan bir hoca var:) tavsiye ederim.kitap ve video birebir paraleldi
Lider yayınları Ömer gümüş kpss tarih konu anlatımı yazınca çıkıyor.yarginin tarih kitabının video anlatimlisi gibi ve soru tekniğiyle anlatiyorHangi kanal youtube da ? Ben ordan sadece Ramazan Yetgin izlerdim.
Tamam canım teşekkürler hemen bakıyorumLider yayınları Ömer gümüş kpss tarih konu anlatımı yazınca çıkıyor.yarginin tarih kitabının video anlatimlisi gibi ve soru tekniğiyle anlatiyor
Komik de adam