2020 KPSS lisans +90 👍

Yaşa gelince kızlar geçen sene 43 yasında bir komşum atandı gitti darısı başımıza yaş ile ilgisi yok onun da iki çocugu vardı kazandı az çalıştı yerinde çalıştı her gün iki saat çalışarak hemde çocukları uyuttuktan sonra çalıştı bazen 9 da başlarken 12 de başladığınızda biliyorum ama kuralı o iki saat ne olursa olsun çalışılacak ve arkadaşım 2006 mezunuydu aradan o kadar yıl geçmesine rağmen 92 aldı

Çok sıkmadıda kendini 1 video kalan zaman olan soruları özümsemek oda zamanı uzun tuttu kpss ye girdi kazanamayınca sonuç açıklandıktan sonra temmuz gibi başladı taaki sınava kadar biz de birbirimizi motive edelim

Hosgeldin aramiza tabiki katilabilirsin ne kadar kalabalik calisan olursak o kadar motive oluruz 🤗🤗
Kızlar öncelikle merhaba iyi çalışmalar ben de size katılabilir miyim atanamayan öğretmenim 80 üstü almam lazım 82 dogumlu evli iki cocukluyum bu sene hazırlanamadım zamanda kalmadı daha bakalım seneye ne olur tabi sınav kalkmazsa
Kızlar öncelikle merhaba iyi çalışmalar ben de size katılabilir miyim atanamayan öğretmenim 80 üstü almam lazım 82 dogumlu evli iki cocukluyum bu sene hazırlanamadım zamanda kalmadı daha bakalım seneye ne olur tabi sınav kalkmazsa
Çok seviniriz birlikte çalışmayı bırakmayalım sonuna kadar sınav kalkmaz sanmıyorum dersaneler şimdiden 2020 KPSS kayıtlarını alıyor düşünün. Bence olumlu düşünelim gün gün burda buluşup birbirimize destek olmak için burdayız 🤗

Yapariz yapacagiz kizlar yapanlardan neyimiz eksik 😂 calisinca hersey olur insallah onemli olan calismak ben bi kac gunluk ara verdim yarin program yapip sali basliyorum insallah cok sıkı bir sekilde yaz tatilen kadar iyice asilmam lazim

Günaydın kızlar ben de işten dolayı akşam çalışabiliyorum dün sadece 3 test çözebildim gebeliğin 27. Haftasındayım dün akşamdan beri kasık ağrım var çok çalışamadım o yüzden bugünde kötüyüm ama elimden geleni yapıcam benim programda Türkçe test var bugün kolay gelsin herkese

Biliyorum ufaktan da olsa çalışmaya başlamam lazım ama hiiiç yeltendiğim yok çok eriniyorum temmuzu bekliyorum kendimce o zamandan sonra kaçışım yok asılıcam inşalllaah :dua:

Kendince erteleme sebeplerin neler?
Hiçbir şey.. Yeni evliyim küçük bir ilçede yaşıyoruz ne arkadaşım ne de ailem var burada akşama kadar evde oturuyorum benden müsaiti yok ders çalışmak için ama işlerini her zaman son güne kadar erteleyen biriyim en geç temmuzda başlamam gerektiğini bildiğim için o zamanı bekliyorum

Hanimlarrrr toplasin bakalim su grubu bi ayaga kaldiralim bi duzen getirelim birbirimizi motive edelim.
Oncelikle kimler calisiyor onu bi öğrenelim
Eclipsse Eclipsse Safransari Safransari Lilimam Lilimam D dstn33 N nameless kadei kadei alara000 alara000 M Morlina0510 Sudem_mmm Sudem_mmm Mysonismysun Mysonismysun M Max weber ozdisiplin ozdisiplin benmarian benmarian
Canım benim bugün o kadar basım ağrıdı ki
Malum orucun ilk günü.
Akşam da 2 tane ağrı kesici aldım, hala uyurken geçmemişti..
Ondan bugün test çözemedim.
Yarın inşallah.

Canım benim bugün o kadar basım ağrıdı ki
Malum orucun ilk günü.
Akşam da 2 tane ağrı kesici aldım, hala uyurken geçmemişti..
Ondan bugün test çözemedim.
Yarın inşallah.
Gecmis olsun canim tekrarlamaz insallah.Ben de bi kac gundur calismiyorum canim bugun sıkı bi sekilde basliyorum insallah.

X