- 5 Eylül 2015
- 1.132
- 1.303
- Konu Sahibi Birbardakcay
Bir bardak çay tşk ederim ben pts başlayacağım sınav kalkacak söylentileri var ama bence sadece söylenti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin aramiza tabiki katilabilirsin ne kadar kalabalik calisan olursak o kadar motive oluruz
Kızlar öncelikle merhaba iyi çalışmalar ben de size katılabilir miyim atanamayan öğretmenim 80 üstü almam lazım 82 dogumlu evli iki cocukluyum bu sene hazırlanamadım zamanda kalmadı daha bakalım seneye ne olur tabi sınav kalkmazsa
Çok seviniriz birlikte çalışmayı bırakmayalım sonuna kadar sınav kalkmaz sanmıyorum dersaneler şimdiden 2020 KPSS kayıtlarını alıyor düşünün. Bence olumlu düşünelim gün gün burda buluşup birbirimize destek olmak için burdayızKızlar öncelikle merhaba iyi çalışmalar ben de size katılabilir miyim atanamayan öğretmenim 80 üstü almam lazım 82 dogumlu evli iki cocukluyum bu sene hazırlanamadım zamanda kalmadı daha bakalım seneye ne olur tabi sınav kalkmazsa
Bu akşam.basliyorum insallahGunaydın kızlar herkes akşam mı çalışıyor
Cocuk olunca mecbur sanirim :) oğlumun gunduz uykusu yok o yuzden bir tek aksam çalışabiliyorum ben.Gunaydın kızlar herkes akşam mı çalışıyor
Ben de yarın baslayacagim insallah 2 haftalık programımı yaptim dunBu akşam.basliyorum insallah
Benimde öyle olacak mecburCocuk olunca mecbur sanirim :) oğlumun gunduz uykusu yok o yuzden bir tek aksam çalışabiliyorum ben.
Kendince erteleme sebeplerin neler?Biliyorum ufaktan da olsa çalışmaya başlamam lazım ama hiiiç yeltendiğim yok çok eriniyorum temmuzu bekliyorum kendimce o zamandan sonra kaçışım yok asılıcam inşalllaah
Hiçbir şey.. Yeni evliyim küçük bir ilçede yaşıyoruz ne arkadaşım ne de ailem var burada akşama kadar evde oturuyorum benden müsaiti yok ders çalışmak için ama işlerini her zaman son güne kadar erteleyen biriyim en geç temmuzda başlamam gerektiğini bildiğim için o zamanı bekliyorumKendince erteleme sebeplerin neler?
Canım benim bugün o kadar basım ağrıdı kiHanimlarrrr toplasin bakalim su grubu bi ayaga kaldiralim bi duzen getirelim birbirimizi motive edelim.
Oncelikle kimler calisiyor onu bi öğrenelim
Eclipsse Safransari Lilimam D dstn33 N nameless kadei alara000 M Morlina0510 Sudem_mmm Mysonismysun M Max weber ozdisiplin benmarian
Gecmis olsun canim tekrarlamaz insallah.Ben de bi kac gundur calismiyorum canim bugun sıkı bi sekilde basliyorum insallah.Canım benim bugün o kadar basım ağrıdı ki
Malum orucun ilk günü.
Akşam da 2 tane ağrı kesici aldım, hala uyurken geçmemişti..
Ondan bugün test çözemedim.
Yarın inşallah.
Ben ben benHanimlarrrr toplasin bakalim su grubu bi ayaga kaldiralim bi duzen getirelim birbirimizi motive edelim.
Oncelikle kimler calisiyor onu bi öğrenelim
Eclipsse Safransari Lilimam D dstn33 N nameless kadei alara000 M Morlina0510 Sudem_mmm Mysonismysun M Max weber ozdisiplin benmarian