- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
Merhaba canımHani hanimlar hergun yazacagiz diye belirtenlercetele tutacagim sonunda
Matematik- karma 23 soru
Tarih- Ataturk inkilaplari unitesi bitirildi.uzun surdu sanirim biraz :) cagdasa son 1 unite o zman tarihi bitmis sayabilirim
Teşekkür ederim canımHosgeldingec bile kaldim bebek seni bir sure oyalayacak zaten o yuzden simdiden o acigi kapatmaya bak saglikla kucagina al insallah.
Onemli olan duzenli calismak canim birakma yeterkiMerhaba canımben bugünlerde temizliğe başladım o yüzden çalıştığım miktar çok iç açıcı değil ama çalışıyorum yani
Biz iyiyiz calisiyoruz ya senBi uğrayıp halinizi hatrınızı sorem dedim. Nasılsınız?
Tembellik yapıyorum desem yalan olmaz. Rehavet çöktüBiz iyiyiz calisiyoruz ya sen
Hani hanimlar hergun yazacagiz diye belirtenlercetele tutacagim sonunda
Matematik- karma 23 soru
Tarih- Ataturk inkilaplari unitesi bitirildi.uzun surdu sanirim biraz :) cagdasa son 1 unite o zman tarihi bitmis sayabilirim
Bitirdim dediysem hallettim demiyorumTarihi nasil bu kadar hizli bitirebiliyorsunuz yaBen ilk uniteyi bitiremedim daha, calistigim yerlere hala daha calismam gerekiyormus gibi geliyor, sozel zekam yerlerde
Arkadaslar merhaba bende kpss 2020 ye hazirlanmaya basladim 36 yasinda 2 cocukla cok zor ama imkansiz degil diye dusunuyorum var mi benim yasimda olan
Bende 33.5 kızlarBen varım.ben varım.irtibat halinde olalım.
Oh maşallah herkesin annesi gelmişMerhabalar kızlar
Annem geldi, o sürede yazamadım. Dün annemi yolcu ettim.artik.aranizdayim inşallah.
Ooo kim tutar bizi:)Bende 33.5 kızlar
Hosgeldin aramiza tabiki katilabilirsin ne kadar kalabalik calisan olursak o kadar motive oluruzKızlar öncelikle merhaba iyi çalışmalar ben de size katılabilir miyim atanamayan öğretmenim 80 üstü almam lazım 82 dogumlu evli iki cocukluyum bu sene hazırlanamadım zamanda kalmadı daha bakalım seneye ne olur tabi sınav kalkmazsa
İlyas hoca var o temelden anlatıyorSagol canim basarilar.videolarla ilgili hicbir bilgim yok bi bilen cikar elbet