2020 KPSS lisans +90 👍

Birde zayıflamak için çabalıyorum.
Bendensin canim
Birbardakcay ben hala baslayamadim çalışmaya.sen hangi saat aralıklarında çalışıyorsun.oglum 20 aylık.bana bir yol gösterir misin
Bu donemde uykusuzluga alismak sart.benim sansim oglumun erken uyumasi cogu zaman 19.30-20.00 arasi uyuyor.o uyuduktan sonra basliyorum artik ne kadar dayanabilirsem gece 2-3-4 haftada bir gun erken yatiyorumki tamamen gucsuz dusmeyim diye. Senin avantajin oglun gunduz de uyuyordur o saatleri de degerlendirirsin malesef benimki sabah 7 aksam 8 basimda uyumuyor bir tek gece calisabiliyorum o yuzden
Tobee tobee faktöriyel sorusuymuş soruya! (!) işareti koymayı unutmuşlar ondan kıvrandırıyormuş soru
o da iyiymis insan hepsini mi unutur bi tame bari koysalarmis

Malesef 20.00 da uyuyan bir minnoş değil .gündüz uykusunu çok anlamsız saatte uyumaya basladigindan durum böyle.tam bir hacı yatmaz.gunduz uyudugu zaman 3 saate yakın uyuyor ama.o zaman da evin işi bitmiyor.sadece günlük ihtiyaçlarımız için mücadele etsem de böyle. yemek bulaşık camasir. Ekstra birşeye zaman kalmiyor.aksam sekizde yatirmanin tek yolu gündüz uyutmamak.uyumaması onun için de benim için de tam bir sinir harbi .hep ayağımın altında hep oyun istiyor yanında durmazsam tehlikeli sularda yüzüyor:) tam bir iç döküş oldu kusura bakma.sana tez zamanda katilacagim dediğim günden beri kafamda hep bir plan.en büyük açığım hangi derslerde? Nereden başlamalıyim diye.en büyük açığım su uzun ALES tarzı sorularda süreyi kullanamama ve güncel olaylarla ilgili olanlar.turkcem iyidir ama dilbilgisi tekrar edicem.kafada 40 tilki
Uykusuzluğa gelince hala emiyor.deliksiz uykum yok en az 2 defa uyanıyorum.ama bu durum geçer diye düşünüyorum kısa bir zaman sonra.ins ben de sana katılabilirsin en kısa zamanda

Bence ders calismaya baslamadan once oglunun uyku duzenini ayarla sabah kacta kalkiyor oglen kacta yatiyor aksam kacta yatiyor?

Bence ders calismaya baslamadan once oglunun uyku duzenini ayarla sabah kacta kalkiyor oglen kacta yatiyor aksam kacta yatiyor?
Sabah en geç 8de kalkıyor öğlen en erken 2 de uyuyor sansliysam.3 civarı kesin uyumuş oluyor.gece uykusu da 22 ile 23 arası.gunduz uyumazsa 8 de uyur.

Sabah en geç 8de kalkıyor öğlen en erken 2 de uyuyor sansliysam.3 civarı kesin uyumuş oluyor.gece uykusu da 22 ile 23 arası.gunduz uyumazsa 8 de uyur.
Gunduz cok gec uyuyor canim onu erkene cekmeye calissan aslinda erken de yatar.kahvaltidan sonra yogurt yedir bol bol en fazla 11-12gibi uyursa aksam 8-9 arasi uyumus olur.inan cocuklar cok cabuk aliskanlik degistiriyor en fazla 1 hafta ugrasirsin sonrasi full rahatlik

Ah canım denemedim mi..neler yaptım.olmadi.cani sağolsun.dilerim kendiliginden duzelir

Ah canım denemedim mi..neler yaptım.olmadi.cani sağolsun.dilerim kendiliginden duzelir
Valla isin zor o zman canim.islerini erkenden halledip uyku saatlerini muhakkak dersle degerlendir artik gece de uykuya dayanabildigin kadar dayanacaksin. Ben senin yerinde olsam bu sekilde yapardim gecen sene oglum oglen uyuyordu isim de olsa herseyi birakip o uyuruyumaz derse oturuyordum.gece de çalışıyordum hos istedigim puani alamadim ama calismaya gec baslamistim cunku onun pismanligi var simdi o yuzden simdiden konulari bitirmeye ugrasiyorum.eger hazirlanacaksan kpssye fazla erteleme sonra benim gibi pisman olma canim.

Evet iktisat mezunuyum.a grubu için yaşım geçti.henuz hazirlanmiyorum alt yapı calismalarindayim

Hodsgeldin canim imkansiz diye bir sey yok elinde geleni yap yeter.basladin mi çalışmalara ne durumdasin
Hosbulduk cnm basladim mat ve tarih calisiyorim 2008 yilinda unv mezun oldum yillar sonra karar verdim kpss ye ozel sektor bitirdi beni insallah hepimiz ataniriz

Ben geldim bir türlü başlayamamıştım sanırım süre çok daha bende bir rahatlık var ama 3 ay sonra doğacak oğlumu düşününce ertelemekle yanlış yaptığımı düşünüyorum bundan sonra günlük buraya yazarak kendimi sıkıştıracağım kolay gelsin herkese

Hosgeldin gec bile kaldim bebek seni bir sure oyalayacak zaten o yuzden simdiden o acigi kapatmaya bak saglikla kucagina al insallah.

Hani hanimlar hergun yazacagiz diye belirtenler cetele tutacagim sonunda
Matematik- karma 23 soru
Tarih- Ataturk inkilaplari unitesi bitirildi.uzun surdu sanirim biraz :) cagdasa son 1 unite o zman tarihi bitmis sayabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…