- 11 Mayıs 2011
- 7.149
- 3.936
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
Senin çalışmalar nasıl gidiyor?Dgs ya da kpss, matematik icin bir sey degismiyor
Cogu zaman evdeki hesap carsiya uymuyor malesef
Gozun aydin canim.benim de annem yanimdaCanım bugün evde temizlik vardı. 2 bayan geldi, bahar temizliği vardı. Dün de evi temizliğe hazır hale getirmek için yikanacaklari felan yıkadım, akşam çok yoruldum, çalışmadan yattım. Bugün de yorgunum, calisamicam.
Annem.geldi bugün bu arada memleketten.
Yarından itibaren cozerim test insallah
Soru soru soru... tek yapman gereken bol soru cozmek benim matematigim de zayif.ben konu calisip arkasindan testlere geciyorum yapamadigim sorulari A4 kagidina yaziyorum arkalarina da cevabi sonra sorular birikince basa donup tekrar cozuyorum cozemezsem bir daha yaziyorum oyle oyle o soru tarzini cozene kadar ugrasiyorum.ezberlersin diye dusunme araya kac soru kac konu anlatimi calisiyorum oyle cozuyorumki soruyu ezberlemis olmayim ogrenip cozeyim diye.bi dene istersen ben bu yontemle matematik testi cozme korkumu yendim cunku cok yanlis ciktigi icin cozmek icimden gelmiyordu. Ama simdi sorulari bir kenara yazip tekrar cozdugum icin bi rahatlama geldi nasil olsa cozecegim bu yapamadiklarimi diye daha guvenli ve severek cozer oldum testleri.Offf...pek kederliyim. Bi el atın sevap kazanın hatunlar. Matematikte emekleme dönemindeyim. Konu çalışmasını bitirdim. Tam soru çözmeye başlıyorum. Unutmuşum konuları tekrar yapmam zaman kaybı olacak matta kendimi iyiye gidiyo zannederken popomun üstüne oturuverdim vallahi. Moralim bozuldu.
Hosgeldin tekrar.neler calisiyorsun paylaski vazgecti demeyelimMatematikte konu calisip durmana gerek yok. Benim tavsiyem kitapta konuyu calistiktan sonra konu ile ilgili bilgi veren kisimlari deftere not alman, ornek sorulari cozup testlere gecis yapman. Matematigin tek basari noktasi bol bol soru cozmek. Eger temelin zayifsa kolay kaynaklarla baslamalisin. Piyasada bu tarz kaynaklar var.
Yapamadigin sorular olursa yine paylas buradan yardimci olmaya calisiriz. Ayni zamanda da bilgi paylasma platformu burasi.
Bi kac gun aradan sonra herkese merhaba yeniden
Yogun is temposu geciriyorum, firsatim olmadi buraya bakmaya, vazgectim sanmayin sakin
Sanada kolay gelsin canım.Gozun aydin canim.benim de annem yanimdaama son 10 gunu kaldi malesef gidicek.alismistik da baya.benim de bu hafta temizlik isleri var azar azar yapiyorum sen hepsiniyapip kurtulmussun ne guzel darisi basima
Hosgeldin tekrar.neler calisiyorsun paylaski vazgecti demeyelim
Hosgeldin aramizaAslında bazen yaşından dolayı umudum kaçıyor.Cunku hep yaş engel oluyor dışardan atamalarda.Ben de denemeden vazgecmiyorum.Bu 2020 kpss lisans olarak hazırlanmak istiyorum.Normalde önlisans diplomam var ama alansiz olduğu için pek işe yaramıyor.Su anda sosyoloji 4 sinifim .Birde AÖF tarih okuyorum birinci sınıf.Su sıralar sınavlarım olduğu için kpss ye zaman ayiramiyorum.Ama yaz tatilinden sonra tarih bölümüne biraz ara verip kpss kursuna gitmek istiyorum.İnsallah olur artık ne diyelim .Tedbir bizden Takdir Allah'tan.
Ben de tarihi ozet cikaranlardanim cagdasa son 1 unitem kaldi sukur. Ben pek planlama yapamiyorum bu ara ya yapsam da uyamiyorum ya az calisiyorum ya cok ortasini bulamadimSonunda tarih ozeti cikarmaya baslayabildim
Hala ilk unitede olsam da onumdeki surecin cok olmasindan dolayi stres yapmiyorum, yoksa yapsam calismayi birakirim kesin kendimi biliyorumMayis ayi icin de planlama yaptim, ders ders duzenli olarak calisacagim bir ay olacak insallah
Canim ugrastim ama bulamadim ben ya cozumu yok mu?Kızlar bu soruya bakabilir misiniz? Cvp AEki Görüntüle 2262830
Çok teşekkür ederim.Benim hayalim sosyolog olmak .Yani kendi alanimdan atanmak,puanlar yüksek ,yaşım olmuş 39 çok düşünüyorum.Hosgeldin aramizaumudumuzu hicbir zaman kaybetmeyelim yuksek puan alio merkezi atamayla atanmak olsun hedefimiz tabi bunun icin cok calismak ve birakmamak lazim.
Simdiye kadar hic duzenli calismamissin fazla emek harcamamissin anladigim kadariyla kpss icin. Icinde keske calissaydim kalacagina 1.5 yil disini sıkıp calismak inanki daha makul. Eger olurda istedigin puani alamazsan ben elimden geleni yaptim takdiri ilahi dersin en azindan.Çok teşekkür ederim.Benim hayalim sosyolog olmak .Yani kendi alanimdan atanmak,puanlar yüksek ,yaşım olmuş 39 çok düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim.Aynen öyle çok prensipli hiç çalışmadım.İnsallah su sınavları atlattıktan sonra çalışmayı istiyorum.Simdiye kadar hic duzenli calismamissin fazla emek harcamamissin anladigim kadariyla kpss icin. Icinde keske calissaydim kalacagina 1.5 yil disini sıkıp calismak inanki daha makul. Eger olurda istedigin puani alamazsan ben elimden geleni yaptim takdiri ilahi dersin en azindan.
Ay özür dilerim topigi karıştırdım.Zayiflama topigine yazicaktim.Aynaya bakıyorum da bütün kilolar popomda toplanmış.Kesin bir 10 kilo vardır.
Birde zayıflamak için çabalıyorum.Aynaya bakıyorum da bütün kilolar popomda toplanmış.Kesin bir 10 kilo vardır.