- 27 Aralık 2017
- 157
- 116
- 30
Yaa sen gördün o zaman canım degilmi keseniBende 4 ekimde transfer olmustum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa sen gördün o zaman canım degilmi keseniBende 4 ekimde transfer olmustum
Cok gecmis olsun canim. Rabbim bebegini size bagislasin bol dinlen bu hafta duzelir insaAllahKızlar iyi akşamlar benim kanamam oldu, doktora gittik Progestan verdi birde kalp atışı yavaş 120 civarı dedi. Çok canım sıkkın.
Fitil verdi şimdilik onu kullan yat fazla dolanma dedi. 120 için bana yavaş diyince moralim bozuldu anlamıyorum bu doktorları zaten kananam var ağlıyorum birde kalp atışı yavaş diyorHiç korkmayın bence çok normal zaten dakikada 100 ile 160 atim olması gerekiyor benimki 140 çıkmıştı hatta 140 ve altı erkek üstü kız bebek diyorlar içinizi ferah tütün kanama için iğne kullandinizmi
Amin canım inşallah inşallahCok gecmis olsun canim. Rabbim bebegini size bagislasin bol dinlen bu hafta duzelir insaAllah
Canım hiç kafana takama. Artışın çok iyi. Benim gecikmeden 4 gün sonra değerim 2000 di. 2 gün sonra kan testi tekrarlandı, 4130 gibi bir şey olmuştu. 7. Haftaya kadar ultrason istenmedi ve doktor artışa bakıp yeterli, kanama ve kesilmeyen sürekli ağrı olmadığı sürece doktora gitmeye gerek yok, hamilelik kadın vücudu için regl kadar olağan bir süreç, çok hızlı adapte olacak vücut, sen endişelenme stressiz hamile stressiz çocuk demektir dedi. Size tavsiyem 6. Hafta bitmeden ultrasonu boşverin. 7. Hafta ortalarında hatta sonlarında eşinizi de alıp gidin çünkü yüksek ihtimal kalp atışı duyacaksınız:) duyamazsanız da sorun seğil ayrıca. 1 gün önce görünmeyen bebek 1 gün sonra görülebiliyor, çok hızlı büyüyorlar dolayısıyla ne kadar sabrederseniz o kadar iyi. Tabi bu dediğim normal yolla olan gebelikler için. Tedaviyle olanların takip süreci farklı olabilir onu bilmiyorum. Bİr de olumsuz konuşan insanlardan uzak durun. Stresli hamilelik geçiren annelerin bebekleri doğunca stresli bebekler oluyor bununla ilgili çok araştırmalar var. Hamileliğin tadını çıkarın :)
Pruluton depot diye bir iğne var bire bir mutlaka doktorunuza sorun ve yapılın ben haftada bir tane yaptırıyorum 12 hafta bitimine kadar geçmiş olsunFitil verdi şimdilik onu kullan yat fazla dolanma dedi. 120 için bana yavaş diyince moralim bozuldu anlamıyorum bu doktorları zaten kananam var ağlıyorum birde kalp atışı yavaş diyor
Evet canim kalbide duydum cok sukurYaa sen gördün o zaman canım degilmi keseni
Ben dr gittim kese yolk sac var sağlıklı ama embriyo oluşmamış dedi beta verdim ilaç verdi . Beta 3 bin küsur çıktı cuma tekrarlayacak ona gore karşılaştıracak. Ama bence değer düşük hayırlısı olsun yapacak birşey yokAynı haftayız canım benimde oldu sabah bide akşam oldu benimde öyle ağrım yok ama arada ağrı oluyor
Yavas degil korkma bende kizima 110 a yavas demisti diger hafta kontrolumde normale donduFitil verdi şimdilik onu kullan yat fazla dolanma dedi. 120 için bana yavaş diyince moralim bozuldu anlamıyorum bu doktorları zaten kananam var ağlıyorum birde kalp atışı yavaş diyor
Hakkımızda hayırlısı canım üzme kendini belki geç dollenmedir .J
Ben dr gittim kese yolk sac var sağlıklı ama embriyo oluşmamış dedi beta verdim ilaç verdi . Beta 3 bin küsur çıktı cuma tekrarlayacak ona gore karşılaştıracak. Ama bence değer düşük hayırlısı olsun yapacak birşey yok
Ben transferden beri hiç çay ve kahve içmedim , 3 hafta oluyo nerdeyse ,kahveyı ozledım cok :)) serbest mi ki artıkDaha bulantım başlamadığı için boğazım coook açık sabah öğle akşam devamlı birşeyler yiyorum ama hep boyleydim zaten 56 kiloyum önceki gebeliklerimde birinde 27 birinde 25 kilo aldım sadece 1 er kilo kaldı yine öğle olur tahminim daha pek dikkat etmiyorum ama kahveyi ve çayı biraz azaltsam iyi olur galiba
Canım gozunYdın darısı bizlere inş
Senle aramızda 3 gun var benım regl de 22 eylul. Ve benım de tüp bebek .14 ekım transfer.Benim 6 kasım canım 25 eylül son regli tüp bebek
İnşallah benimki de haftaya düzelir Birden başladı canım okulda nöbetçiydim çok yoruldum ondan oldu galiba.Yavas degil korkma bende kizima 110 a yavas demisti diger hafta kontrolumde normale dondu
Bol bol dinlen kendine dikkat et
Kanaman nasil oldu birdenmi basladi cokmuydu
Türk kahvesi gergin bı fincan içiyorum canım fazlası zararlıdır ama bı fincandan bişey olmaz bence zaten kola falan hiç sevmem oldum olası ama bı de salgam suyuna taktım şu ara . Aç karnına falan hiç farketmiyor şişeyi kafaya dikip içiyorum sonra midem yanıyor tabiiiBen transferden beri hiç çay ve kahve içmedim , 3 hafta oluyo nerdeyse ,kahveyı ozledım cok :)) serbest mi ki artık
Sagol canim ne zamn gitceksin keseyeCanım gozunYdın darısı bizlere inş
İyimisin canım daha dua et inşallah bebegin seninledir.Amin canım inşallah inşallah
inşallah ilaçlarınla düzelicekk..dua et bebegimmmFitil verdi şimdilik onu kullan yat fazla dolanma dedi. 120 için bana yavaş diyince moralim bozuldu anlamıyorum bu doktorları zaten kananam var ağlıyorum birde kalp atışı yavaş diyor