2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Canim onu ben doktoruma sordum hapini onermedi hem daha cok yan etkisi var hemde igne daha etkili dedi valla ben yaklasik 40 gundr kullaniyom popom da hal kalmadi
Ben de ayni durumdayım artık çok acı veriyor yaptırmak. Hafta sonları da taksiyle gidiyorum hastane aciline. Tamam canim sağ ol. Dayanacağız artik

Canim onu ben doktoruma sordum hapini onermedi hem daha cok yan etkisi var hemde igne daha etkili dedi valla ben yaklasik 40 gundr kullaniyom popom da hal kalmadi
Canım ben hapını kullanıyorum doktor kendi verdi ve aşırı derecede rahatsızım dediğin gibi acaba onun yan etkileri mi çünkü kızımda böyle olmamıştım bu defa halsizlik mide bulantısı aşırı derecede fazla ayrıca oturduğum yerde bile rahatsız oluyorum çok kötü durumdayım üstelik çalışmak zorundayım

Olabilir canim doktorum onun hapi mideyi maffedyo demsti sen ignesine gecsene doktoruna soyleyip

arkadaşlar benım de adetım geçtikten bır hafta sonra ılk deger 576 idi. ikinci gun yaptrdıgımda 1356 çıktı bi daha dr kan vermemi söylemedi kontrol içinde bugun aradıgımda 10 gun sonra ya gun verdı su an netten adet tarıhıme gore hesapladıgımda 5+3 haftalık hamileyim ve 10 gun daha beklemeye sabırsızlanıyorum sizce bu hafta kese yı yada kalp atısını gorebılırmıyız yoksa ben acelemı edıyorum

22 Eylül keseyi pazartesi 5+1de gördüm haftaya Pers kalp atışı için gidicem inşallah duyariz
aynı gun son adet tarıhımız benı daha dr çağırmadı kese ıcın haftaya cuma çağırdı bende sabırsızlanıyorum yarın sgk dr una gıdıcem dayanamayıp:) beta hcg kactı en son sizin

kese görünür büyük ihtimal ama kalp atışı erken biraz . ben de kese ve yolk sac 5+4 te gördük karından .

Benim de 23 eylul son adet tarihim. Gecen hafta keseyi gorduk cok sukur ama bebek ve kalp atisi icin haftaya cumartesi gel dedi. Sana da hepsini birden gormek icin gec gel demistir merak etme canim

Sat tarihin benimkiyle aynıysa 22 Eylül se görürsün canım pazartesi günü keseyi gördüm ben Pers de kalp atışı için randevum var haftaya

aynı gun son adet tarıhımız benı daha dr çağırmadı kese ıcın haftaya cuma çağırdı bende sabırsızlanıyorum yarın sgk dr una gıdıcem dayanamayıp:) beta hcg kactı en son sizin
İlk ve son yaptirdigimda 900 du 4+3 de bı daha da vermedim kan haftaya cumaya kalp atışını da duymak için çağırmış olabilir beni de Perşembe çağırdı kalp atışı için

Benim de 23 eylul son adet tarihim. Gecen hafta keseyi gorduk cok sukur ama bebek ve kalp atisi icin haftaya cumartesi gel dedi. Sana da hepsini birden gormek icin gec gel demistir merak etme canim
Bu cumartesi mı canım yani umarım sen duyarsın bende duyabilirmiyim acaba diye endişeleniyorum küçük mü olur diye bı gün var aramızda bende Pers inşallah duyabilirim

Bu cumartesi mı canım yani umarım sen duyarsın bende duyabilirmiyim acaba diye endişeleniyorum küçük mü olur diye bı gün var aramızda bende Pers inşallah duyabilirim
InsaAllah duyariz ben de merak ediyorum. Hayir canim 9 kasim oluyor gidecegim tarih.Esimle cok merak ediyoruz diye yarin da devlet hastanesine gidelim bi diyoruz bakalim. Gidersek yazarim insaAllah sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…