2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Aynı benim durumumu anlatmışsın canım bazen iyi oluyorum bazen berbat ağzımda çok kötü bir tat suyun tadı bile değişik geliyor sürekli uzanıyorum hiç birşey yapamıyorum mutfağa bile gitmek zulüm gibi geliyor.

Ayy banada böyle arada adet olcm gibi hala alttan alttan ağrı geliyo sizlerdede oluyomu

Ayy banada böyle arada adet olcm gibi hala alttan alttan ağrı geliyo sizlerdede oluyomu
Oluyor :) onu da sormuştum cuma randevumda.
o da normalmiş. Kanama ve sürekli, günlük hayatı etkileyecek şekilde devam eden bir ağrı hali olmadığı sürece gelmene gerek yok, kanama olursa ara, kanama olmayan ağrı çok normal dedi:)

Doktorundan multivitamin yazmasını isteyebilirsin bir şey yiyemiyorsan canım. Bana yazdı. Ama bebek zaten mevcuttakileri tüketiyor şu anda o yüzden yiyemediğine üzülme. Neyi yiyebiliyorsan onla mideni bastırmaya çalış. Geçecek yapacak bir şey yok :) 10. Haftadan sonra azalacak inş

Şuan kullandığım multivitamin içinde folik asit dahil bi çok vitamin var inşAllah geçer en kısa sürede anca kraker yiyebiliyorum zaten canım.

Evett çokşükür kanamam hiç olmadı ağrıda arada vuruyoo

Amin canm insallah gittigim dr haftaya pazartesi cagirdi instagramdan baska bi dr la gorustum 48 saatte bir kan vermeye devam et dedi bakalim yarin veririm belki yakin bi hastaneye gidip
En son ne zaman tahlil yaptin sonuc kacti
Canım ben en son perşembe verdim 134.9 çıktı sonuç salı günü gel dedi keseyi göremedi bnm doktorda salı gününden önce lekelenme belirtin olursa erken gel dedi bende salı gününü bekliorm

Canım ben en son perşembe verdim 134.9 çıktı sonuç salı günü gel dedi keseyi göremedi bnm doktorda salı gününden önce lekelenme belirtin olursa erken gel dedi bende salı gününü bekliorm
Persembeden sonra tekrar tahlil vermedin degilmi benimde dun 115 cikti haftaya pazartesi gel dedi kese icin
Ama ben bu hafta icnde baska bi dr gorunucem
Doktor arayisndayim

Persembeden sonra tekrar tahlil vermedin degilmi benimde dun 115 cikti haftaya pazartesi gel dedi kese icin
Ama ben bu hafta icnde baska bi dr gorunucem
Doktor arayisndayim
Yok canım hiç gitmedim daha beklim dedim bnde öyleyim bnde başka doktor arıorm şimdi gittiğim yere çok da güvenemiorm herşeyi para konuşan bir hastaneden çokda sağlıklı sonuç alamıcam tatlı motive edici bilgilendirici ve kendimi ona bırakacağım bir doktor arıorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…